şükretmezsen daha iyisini alamazsın hayattan. ya kayinvalide ile otursaydin. cok sukur ki ayri kapin var. cocugunu istedigin gibi yetistirebiliyorsun. sukredersen yaradan daha iyisini zamani gelince veriyor. ancak zamani var demekki. sana dusen dua sukur ve sabir..Bir ev düşünün 260 metrekare ama 2+1 ve kullanışsız yatak odasi kocaman ama oturma odasi ufacik duvarlari dökük delik ama temiz olmayan bir ev bıktım açıkçası çıkamıyoruz da hep bir engel çıkıyor eve baglandik kaldık
Ne olur dua edinde kurtulalim şu evden bunaldim artik
inşallahHayırlısı ınsllah
Maraton yapacagım katılmak ısteyen :)
1 saat içinde yapabildiğiniz kadar iş yapıyorsunuzMaraton ne demek?
1 saat içinde yapabildiğiniz kadar iş yapıyorsunuz
1 saatin sonunda yazıyorsunuz yaptıklarınızı
Evi gormen lazim acayip duzensiz ne yapsan olmaz260 metrekare hıc az degıl seperatorler var perde gıbı ama kalkn dekoratıf onlardan kullanarak bölsen işe yaramaz mı
Ev bır kadın ıcın belkı de en onemlı sey umarım bıran once tasınırsınız.Evi gormen lazim acayip duzensiz ne yapsan olmaz
Insallah bu evi hic sevmiyorumEv bır kadın ıcın belkı de en onemlı sey umarım bıran once tasınırsınız.
Uzun bır bılardo masası bır L koltuk duvara bir lcd. Bar tipi sandalyeler ve bir bar yemek icin aynı zamanda mutfak devam edeyımmımsızın evı dekore etmeye :)Insallah bu evi hic sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?