Yaw nasıl enerjık ısteklısınız sasıp ka lı yo rum.chentiq odak noktası yokmu bu hafta?
Yaz temizliğine ne zaman başlıyoruz? Nisan mı? Ramazan ayı gelmeden yapsak iyi olur aslında, 27 Mayıs ramazan 1
canım geçmişi okuyor musun? odak noktası "sihirli değnekte" günlük ödevler de oradachentiq odak noktası yokmu bu hafta?
Yaz temizliğine ne zaman başlıyoruz? Nisan mı? Ramazan ayı gelmeden yapsak iyi olur aslında, 27 Mayıs ramazan 1
Hiç de enerjik değilimYaw nasıl enerjık ısteklısınız sasıp ka lı yo rum.
Günlük ödevi gördüm de, odak noktası görmedimcanım geçmişi okuyor musun? odak noktası "sihirli değnekte" günlük ödevler de orada
sihirli degnek cok uzak ya evimevim guzel evimde degilde faydali bilgilere tasinda ya da burasi oraya tasinsacanım geçmişi okuyor musun? odak noktası "sihirli değnekte" günlük ödevler de orada
BUGUN Kİ ODEV AYNA SİLMEK
Haydi tembel hatunlar alin bezleri sihirli degmege gidiyoruz
liste mi var ben onu bilmiyorum odev yok diye veriyorum dur ben de bi bakayimcanım ben chentıq 'in listede süpürge diye gördüm bugünkü ödevi sanki..yanlışmı gördüm..dur bir daha bakayım..
macera bildirim de yaziyor canimchentiq en son koridor yapılmış, Mart ayı odağı yok mu?
Teşekkürler canımmacera bildirim de yaziyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?