badim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..Günlük ödevi gördüm de, odak noktası görmedim
cok uzak oldugunun farkindayim esasinda orada yarismak daha mantikli gelmistibilk basta. Evim oldugu icin. Ama istenirse tasiyabilirim. Bir de 3 topik sadece bizler varsak biraz fazla karisik degil mi?sihirli degnek cok uzak ya evimevim guzel evimde degilde faydali bilgilere tasinda ya da burasi oraya tasinsa
var. Koridor pek yapilmadi ya o yuzden tekrar dahil etmistim. Sen yapmis miydin?chentiq en son koridor yapılmış, Mart ayı odağı yok mu?
slm cnm. Nasil oldu esin? Isin? Yavrun? Musaitim ozet geciyorum. Eflal nisan ayina kadar izin aldi 1 ay dinlenecek. Sonra bahar temizliginde gene gelecekm evlerimizi kirklayip paklayacagiz. Sonra yeni 3 arkadas basladi. Biri her gun ugruyor, biri arada ugruyor, biri bir arkadasa bakip cikacak galiba. Zambak dehset spor yapmaya basladi. Nazara gelmesin vallaha masallah. Cnntrm in gobegi ozerkligini ilan etti cnntrm de ona savas acti. Sonra dagci bana takilmaya basladi yasindan beklenmeyen bir performans icerisinde. Irresistible in evi icin pinarin bebegi icin yesilkubbenin sihhati icin hep bir agizdan dua ediyoruz. Ckb. Harika bir arkadas edindi. Arada sirada bizlere ugruyor ozellikle hsonu maratonlarina. Kubdef hastaydo sen yokken o da gelmedi. Navle adiyamandaki depremde cok korktu ama saglik durumu iyi. Eshma bebek telasinda oldugu icin arasira ugruyor sadece. Durkan ablamla 40 gunluk sabah maratonuna tekrar basladik. Aklıma gelenler bu sekildeselam canlarım,8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..
topikten uzakta kalınca neler olmuş yaa..boşuna ödev listesi yaptım şimdi bildirim topiğine..neyse görmezden gelin artık :)..
geçmişi okumaya vaktim yok malesef,müsait biri özet geçebilirmi varmı başka değişiklik..
hay allah iyiligunu versin saskin badiliste mi var ben onu bilmiyorum odev yok diye veriyorum dur ben de bi bakayim
ben de. Seninle evrak maratoju mu yapsak kiben işteyken yapılan maratonları çok kıskanıyorum yaa..
o aylik listeyi benim yaptigim gibi yazip panoya dolaba bir yere ekleyin.Kızlar beyaz esya silmektı degıl mı bende yaptım bugun
Az oncede ütü yaptım. Tam emekci kadın gunu oldu yani bugun
Ben onuda yaptım. :)o aylik listeyi benim yaptigim gibi yazip panoya dolaba bir yere ekleyin.
Dun beyaz esya idi.
Bugun supurge tutmak
Eferim cekirge. Bur de tam liste ver. Daha ne isterim.. apollo sporumu yaptim. 10 dk sürdü ama taşı delen suyun sürekliliğidir degmiBen onuda yaptım. :)
Tamam canım görevlerimi gördümbadim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..
cok uzak oldugunun farkindayim esasinda orada yarismak daha mantikli gelmistibilk basta. Evim oldugu icin. Ama istenirse tasiyabilirim. Bir de 3 topik sadece bizler varsak biraz fazla karisik degil mi?
var. Koridor pek yapilmadi ya o yuzden tekrar dahil etmistim. Sen yapmis miydin?
slm cnm. Nasil oldu esin? Isin? Yavrun? Musaitim ozet geciyorum. Eflal nisan ayina kadar izin aldi 1 ay dinlenecek. Sonra bahar temizliginde gene gelecekm evlerimizi kirklayip paklayacagiz. Sonra yeni 3 arkadas basladi. Biri her gun ugruyor, biri arada ugruyor, biri bir arkadasa bakip cikacak galiba. Zambak dehset spor yapmaya basladi. Nazara gelmesin vallaha masallah. Cnntrm in gobegi ozerkligini ilan etti cnntrm de ona savas acti. Sonra dagci bana takilmaya basladi yasindan beklenmeyen bir performans icerisinde. Irresistible in evi icin pinarin bebegi icin yesilkubbenin sihhati icin hep bir agizdan dua ediyoruz. Ckb. Harika bir arkadas edindi. Arada sirada bizlere ugruyor ozellikle hsonu maratonlarina. Kubdef hastaydo sen yokken o da gelmedi. Navle adiyamandaki depremde cok korktu ama saglik durumu iyi. Eshma bebek telasinda oldugu icin arasira ugruyor sadece. Durkan ablamla 40 gunluk sabah maratonuna tekrar basladik. Aklıma gelenler bu sekilde
hay allah iyiligunu versin saskin badi
ben de. Seninle evrak maratoju mu yapsak ki
Tam liste vermek ??Eferim cekirge. Bur de tam liste ver. Daha ne isterim.. apollo sporumu yaptim. 10 dk sürdü ama taşı delen suyun sürekliliğidir degmi
Gecmıs olsun. Cnm onemlı bısey degıldır ınsallah baktırsana. Ya tendon attıysa ya menuskus se ??Tamam canım görevlerimi gördüm
Nazar ettiler sporuma dizim ağrıyor
Çok aşırı bişey yok ama hareketlerimi kısıtlıyor biraz, ben D vitamini ile kalsiyum eksikliğine bağlıyorum, gidecem doktora inşallahGecmıs olsun. Cnm onemlı bısey degıldır ınsallah baktırsana. Ya tendon attıysa ya menuskus se ??
ha aaa ayyyy çok hoşsun ya okurken kahkaha attım eşim dedi ne olduu??badim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..
cok uzak oldugunun farkindayim esasinda orada yarismak daha mantikli gelmistibilk basta. Evim oldugu icin. Ama istenirse tasiyabilirim. Bir de 3 topik sadece bizler varsak biraz fazla karisik degil mi?
var. Koridor pek yapilmadi ya o yuzden tekrar dahil etmistim. Sen yapmis miydin?
slm cnm. Nasil oldu esin? Isin? Yavrun? Musaitim ozet geciyorum. Eflal nisan ayina kadar izin aldi 1 ay dinlenecek. Sonra bahar temizliginde gene gelecekm evlerimizi kirklayip paklayacagiz. Sonra yeni 3 arkadas basladi. Biri her gun ugruyor, biri arada ugruyor, biri bir arkadasa bakip cikacak galiba. Zambak dehset spor yapmaya basladi. Nazara gelmesin vallaha masallah. Cnntrm in gobegi ozerkligini ilan etti cnntrm de ona savas acti. Sonra dagci bana takilmaya basladi yasindan beklenmeyen bir performans icerisinde. Irresistible in evi icin pinarin bebegi icin yesilkubbenin sihhati icin hep bir agizdan dua ediyoruz. Ckb. Harika bir arkadas edindi. Arada sirada bizlere ugruyor ozellikle hsonu maratonlarina. Kubdef hastaydo sen yokken o da gelmedi. Navle adiyamandaki depremde cok korktu ama saglik durumu iyi. Eshma bebek telasinda oldugu icin arasira ugruyor sadece. Durkan ablamla 40 gunluk sabah maratonuna tekrar basladik. Aklıma gelenler bu sekilde
badim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..
tefsir okuyorum canimBakalım ben neler yapmışım bugün.
Salon mutfak ve girişi sildim süpürdüm
Salonun tozunu aldım
Yatak odasını yatağımı topladım
Kızımın yorganını yastığını yıkadım kuruttum
Kızımı parka götürdüm
Eve gelince yıkadım
Kendim yıkandım
Yemek yaptım. Börekler fırına gircek ve patates kızartcam sadece
Sabah bulaşık makinesini boşalttım
Şimdi tekrar yıkanıyor
Klozet ve lavaboları temizledim
Ocağı sildim
Baharatları toparladım
Ne okuyorsun?
sen 1 ay boyinca gunlik odevleri kesintisiz yap bende bıyıklarımi kescem.. Yok yok biyik olmaz o erkeklerdeydi.. İmm bende.. Sey yapcam.. Ben ne yapcam.. @chentiq buraya gel bi ben ne yapayim..Kararlıyım bu ay günlük ödevlerin hepsini yapacağım
hiç bişey yapma modumu düşürdüntefsir okuyorum canim
sen 1 ay boyinca gunlik odevleri kesintisiz yap bende bıyıklarımi kescem.. Yok yok biyik olmaz o erkeklerdeydi.. İmm bende.. Sey yapcam.. Ben ne yapcam.. @chentiq buraya gel bi ben ne yapayim..
Ütü maratonu desem kimler gelir
Gunaydın buzdolabında atılcakları atıp temizlememiz gereken lafları silip düzenliyorız.Günaydın
Bugün bi ara dışarı çıkcam. Lazere gitcem.
Bugün ki ödev nedir?
Gunaydın buzdolabında atılcakları atıp temizlememiz gereken lafları silip düzenliyorız.
Özet diye buna denir. Hiçbir şeyi atlamamışsınbadim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?