- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
anlatayım ozaman
Sabah saat dört sen sonra kızımın öksürük nöbeti yüzünden uyumadım namaz kılıp saat sekize doğru uyudum
Saat 11:55 gibi uyandım kaynana aradığı için uyandım , kızım saat oniki de derste olması lazımdı bi koşu WC yatak toplama kızı uyandırma giydirme kahvaltı bile etmeden evden çıkma ,haa bu arada kaynana nın arama sebebi evi okula yakın geçerken pide üstü yaptıracak fırına götür iç malzemeyi dedi k,kayınbabam hastaymış mış götürmüyormuş ve yeni doğum yapan eltimin ailesi gelecekmiş ,
Onlara uğra içi al fırına götür düm fırıncı eleman yok diye almadı kızı okula bıraktım ve kaynana gile geri döndüm yolda diğer kaynın oğlu gördüm arkasından koştur seslen falan ,başka fırına yolla kaynana gile git namaz kıldım şans yeni eltimin annesi gil gelecekmiş taziye için hemen mutfağı topladım bulaşık makinasını bışalttım çay suyu koydum pideler geldi tadına baktım
Çok güzel olmuştu o arada misafirler geldi ikram ,muhabbet yolcu etme mutfağı eski haline getirme ikindi namzı kılma , kızı okuldan alma eve geçme evden kaçar gibi çıktığım için evi toplama biraz dinlenme yemek faslı ,kocayı yolcu ettim komşuya çay içmeye gitme, geri dönüp WC yıkama ,mutfağı toplama yatsıyı kılma ,dinlenme arada etrafı toplama biraz kızla didişme koca eve geldi azıcık yemek yeme tekrar mutfağı toplama çıkan bulaşıkları yıkama kocaya bitki çayı yapma biraz el işi ayyyy
Ahaha çok tatlı anlatmışsın