çok yorucu oluyor zaten yakın oturmak kaynana gile bitiyor işinyorucu ama heryere yetisiyosun masallah sana. Allah daima saglik versin.
ne cok isin varmis. ben yoruldum okurken. 22tane is yazmissin :) %70ini yaparsan iyidir.12.45 maratona basliyorum.
Katilimcilar: chentiq kubdef pinartn
Planlar:
Mutfak: toplama,tezgah ozonlama,firin ic dis silme, buzdolabi silme, yerleri supurup silme, ocak cifleme, musluk lavabo parlatma, bulasik yikayip yerlestirme
Banyo: cocuklari yikama, ortalik toplama, camasir yikama, dusakabin cifleme, sac kurutma, makine calistirma
Yatak odasi: toz alma, yatak yerlestirme
Salon: utu yapma,cay icme,cicekleri sulama, yerlerdeki kagitlari toplama
Cocuk odasi: kanepesini silme
Bunlar planlananlar. Bakalim ne kadarina vakif olacagim. Sure 90 dakika
:)))) kacini yaptim saymadim. Zaten maratona da yalniz ben katilmisim. Caktirmane cok isin varmis. ben yoruldum okurken. 22tane is yazmissin :) %70ini yaparsan iyidir.
14 yapmissin. %63 iyi takam:)))) kacini yaptim saymadim. Zaten maratona da yalniz ben katilmisim. Caktirma
Oo iyi ozaman..14 yapmissin. %63 iyi takam
Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorumUtu bitti. Acaba banyoyu da ciflesem mi
ne ara uyudun?Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum
Sen uyumadın mı? İşe gitmeyecen mi? Ah! Chentiq ne yaptın yine uyku düzenini bozdunBanyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum
Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum
denemek lazım.Ben taçtan renk koruyucu bezler alıyorum 4-5 aydır. Bir pakette iki bez oluyor 6₺, 60 yıkama kullanılıyor. Açık renk koyu renk ayırmadan hepsini bir atıyorum. Çamaşır sepeti neredeyse hiç kullanılmıyor diyebilirim. Çok sevdim bu işi :))
sabah iş yok galiba.:)Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?