Ben taçtan renk koruyucu bezler alıyorum 4-5 aydır. Bir pakette iki bez oluyor 6₺, 60 yıkama kullanılıyor. Açık renk koyu renk ayırmadan hepsini bir atıyorum. Çamaşır sepeti neredeyse hiç kullanılmıyor diyebilirim. Çok sevdim bu işi :))

Yok biriktirmeden derken bir makine çamaşır çıkınca hemen yıkansın üstüne binmesin demek istemiş @pinartn hani bazen o çamaşır sepeti dolar taşar ya öyle olmasın anlamında:)

Heee anladım.
Neyse ki benim o kadad birikmiyor. Takıntılıyım galiba. Çok bekletmiyorum kirlileri. Dolar dolmaz çalıştırıyorum

Nasıl ya cidden öyle bişey de mi varmış
Peki beyazları da mı?

Tüm evin tozunu aldım.
Yemeklerimi koydum.
Az bir ütüm vardı, pilav pişerken onu da aradan çıkardım.

Salon süpürülecek ama ona çok üşeniyorum.

Eşim gelmek üzere yemek yicez, sonra film izleriz belki.
Eşim evdeyken ev süpürmemi istemiyor.

Yarın da akşama kadar çalışıyorum. Nası olacak bilmiyorum.

Benim eşim de kendi evdeyken dipli bucaklı temizlik yapmama izin vermiyor, rahatsız oluyormuş, o evdeyken yüzeysel yapıyorum

Nasıl ya cidden öyle bişey de mi varmış
Peki beyazları da mı?

Aynen canım beyaz-siyah-kırmızı Allah ne verdiyse hepsini bir atıyorum:) Aslında renk mendilleri migrosta falan da var ama onlar tek kullanımlık ve pahalı. Taçınki yeni çıkmış sanırım ilk gördüğümde aldım o zaman 5₺ydi son aldığımda 6 olmuştu. İçinde 2 tane beyaz renkte microfiber bezlere benzeyen bez var. Her biri 30 yıkama. Renk salan çamaşırların saldığı rengi bu mendiller emiyor. Ama her yerde bulunur mu bilmiyorum. Taçın fabrikası bizim burda. Fabrikanın yanındaki mağazadan alıyorum ben.

bende onu dusundum acaba nerden alsam

Süper bişey, ben hemen araştırayım, o zaman çamaşırlar hiç birikmez beyazı  ayrı, koyu renkler ayrı, açık renkler ayrı biriktir derken sepet dolup taşıyor tabiki ama bu süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…