chentiq cim dediğin gibi eski düzende nasılsa öyle devam edebiliriz benden istediğin yapabileceğim şeyler olursa yardımcı olmak isterim. ben burayı çok seviyorum eski katılımcılar da gelse de eski muhabbetler olsa keşke

cuma gunune kadar plan yapip cuma guzel bir tablo ayarlayalim o zaman.. gerci senin kiz benim oglan biraz zor yaptirir ama :))

Hamile hamile oruc tutmuyorsun insallah? Ilk bebegin mi senin ikinci mi? Tavugun yanina sebze olarak ne koydun?
eskiler nerede ben de bilmiyorum. Ati alan uskudari gecti :)) yapabileceğin seyler var tabim gunluk odev bulmak.. hatta herkese cagri yapiyorum, bana özel mesajla gunluk odev soyleyin ben onlari bir guzel siralarim. Odak noktasi da her zamanki gibi mutfaktan baslariz...

Eski muhabbetler biraz zor olur canim. Birbirimizin icigini cicigini biliyorux konusacak mesele kalmadi

ödev bulmak benim mesleğim canım sen yeter ki ödev iste

ay cevap yazdım ama yarım oldu odevler için gene 15 dk.lik şeyler mu düşünüyorsun
li

2 çocukla hem de ramazan zor olmuyor mu yaa bu kadar iş
ayakkabilik haric hepsini yaptim.

is yokki burada. mutfagi hep temiz tutuyorum dagitmiyorum evi de dagitmiyorum dagilanlari hemen topluyorum. yemek hergun yapiliyor. camasir asma toplama yok makina kurutuyor. geriye utu ayakkabilik kaliyr :)

[QUOTE="chentiq, post: 51644823, member: 296077"

Hamile hamile oruc tutmuyorsun insallah? Ilk bebegin mi senin ikinci mi? Tavugun yanina sebze olarak ne koydun?
[/QUOTE]

Yok canım oruç tutmuyorum ama yinede iftardan sonra uyku basıyor :) ilk bebeğim olacak Allah izin verirse tavugun yanına patates kabak bezelye soğan domates biber ne varsa doldurdum. Not: Bezelye haşlanmış

5 haziran yaptıklarım.

Evden 3 posta çöp çıkardım.
kızın çamaşırlarını yıkattım. Astım
1 makine de renkli çamaşır yıkattım, astım.
Banyo paspasını yıkattım astım.
mutfağı topladım. tezgahı masayı sildim. bir iki parça bulaşığı makineye doldurdum.

6 haziran planladıklarım.

halıları silkeleyip, evi süpürüp silmek. (oruçluyken ne kadar yapabilirim bilmiyorum)

Günaydınlar,

6 Haziran Yaptıklarım.
Yemek yaptım.
Hol ve antredeki halıları silkeledim.
Hol ve antreyi süpürüp, sildim. halılarını serdim.
Mutfağı ve kapalı balkonunu süpürdüm.
Oturma odasını süpürdüm.
Kızımı doyurdum, iftarımı yaptım. İftar sonrası mutfak tezgahını toparladım. Masayı ve tezgahı sildim.
Bir makine bulaşık yıkattım, bitince yerleştirdim.
Kalan bir iki parça bulaşığı elimde yıkadım.
Buzdolabındaki atılacakları çıkartıp ve çıkan çöpleri attım.
Yatak odasını şöyle bi sildim.
Şifonyer üstündeki ve 1 çekmecesindeki fazlalıkları attım.
Banyoyu sildim. Dağınıklığını topladım.
Terlik dolabını düzenledim.
Kuruyan çamaşırlarımı topladım.
Duş aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…