Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
haziran ayı da geldi. tembelliğimiz hayırlı olsun.
mayıs ayında evi kırklayacaktık
benim en son evi kırklamamın üstünden bile zaman geçti. tekrar bir baştan başlamam lazım....
Ben kırkladım patron ramazan öncesi, bayrama temiz giricem bayram sonrası boya badana var ama

ne zamandır kayiptin neler yaptığın belli oldu

ben buralardayım. ama tabiki 5lim falan yok. haftasonu maratonlarım aynen devam.
Nego
Seni biliyorum canım görüyorum hafta sonu maratonlarını
ne zamandır kayiptin neler yaptığın belli oldu
Bitti şükür :)
Nego bi açtım 33 bildiri diyor ben böyle
Geçmişi okudum
bu aralar hiçbir iş yapasim yok her gün bi süpürge tutuyorum o kadar iş çok şevk yok bayrama kadar az toparlasam iyi olacak ama nasıl olacak bilmiyorum
Bir yerden başla kalk canım kalk, ramazandan dolayı biraz isteksizlik var üstümüzde
Geldimmmm

Nasılsın Nego
iyi canım sen nasılsın :)

Çok şükür canım. Çocukların peşinde koşturup duruyorum.

Nego kalkamiyorum ışte yaa sorun orda başlayınca gerisi geliyor ama baslayamama sorunum var. sabah evden çıkarken gidince şunları yapcam diyorum okulda şimdi evde olsam neler yaparım diyorum ama olmuyor.bide eşim evde sürekli onun da etkisi var. bana ayak bağı olmuyor sağolsun ama gene de evde erkeğin sürekli durması iyi değil.

Selam kızlar.

Dün akşam iftara yemek hazırladım.
2 makine bulaşık yıkandı, yerleştirdim.
ocak-tezgah ve masayı parlattım.
Çöpleri kocama attırdım.

Mutfak tertemiz uyudum. Sabah kalktığımda temiz mutfak o güne mutlu başlamamı sağlıyor.

Evet ben de rahatsız olurdum.

Erkek evde olunca öyle oluyor gerçekten. Ne kadar duracak daha eşin, ameliyat oldu yazmıştın
İşten yeni geldim canım
Nasıl gidiyor canım iş, iş ne , oğluna kim bakıyor?
Bende geldimmmmmmm.....!!!!!
Hoş geldin nasılsın canım görüşmeyeli
Kesinlikle mutfak derli toplu olunca huzurlu oluyorum ben

Ramazandan dolayı çok iş yapmıyorum, yani günlük işler tabi ki yapılıyor. Birde ev temiz ya rahatım. Günde iki kere süpürge açıyorum o ayrı

Bi fabrikada elektronik bölümünde çalışıyorum oğluma kayinvalidem bakıyor

İyiyim canım halaaa evimi toplumuymuş VE bir düzen oturtturma çabalarındayım sen nasılsın? artık düzenli paylaşım yapalım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…