Bende çok iş yapmıyorum hersene Ramazan'da haftalık kadın alıyorum NE güzel her yer dio bucak temizlenince bana cok iş kalmıyor hatta Bugun de geldi bende yatakodası çekmece dolap yazlık kışlık yaptımRamazandan dolayı çok iş yapmıyorum, yani günlük işler tabi ki yapılıyor. Birde ev temiz ya rahatım. Günde iki kere süpürge açıyorum o ayrı
ki gardolabını çekecektin haniRamazan Temizliği
❤Halılar yıkanacak veya silinecek ✔
❤Pencereler silinecek ✔
❤Kapılar silinecek✔
❤Koltuklar silinecek✔
❤Sandalyeler silinecek✔
❤Mutfak dolapları silinecek✔
❤Buzdolabı temizlenecek✔
❤Perdeler yıkanacak✔
❤Banyo wc dip köşe temizlenecek✔
❤Oturma odası koltukları çekilip altları silinecek elle✔
❤Salon koltukları eşyaları çekilecek altları silinecek elle✔
❤Radyatörler silinecek✔
❤Avizeler silinecek✔
❤TV ünitesi vitrin ne varsa içi düzenlenip silinecek✔
❤Gardolaplar düzenlenip silinecek✔
❤Koltukların altındakiler düzenlenecek ve silinecek✔
❤Portmanto düzenlenip silinecek✔
Hayırlı olsun canım. Buraya da gel unutmaBi fabrikada elektronik bölümünde çalışıyorum oğluma kayinvalidem bakıyor
Bencede düzenli olsun paylaşım, özledim hepiniziİyiyim canım halaaa evimi toplumuymuş VE bir düzen oturtturma çabalarındayım sen nasılsın? artık düzenli paylaşım yapalım yaaaa
Ben mecbur kendim yapıyorum temizliği :)Bende çok iş yapmıyorum hersene Ramazan'da haftalık kadın alıyorum NE güzel her yer dio bucak temizlenince bana cok iş kalmıyor hatta Bugun de geldi bende yatakodası çekmece dolap yazlık kışlık yaptım
Kimse yok ki canım, herkes dağılmış. Toplamaya çalışıyorumNego geldim geldim herkes nasıl iyimi
İlk fırsattaki gardolabını çekecektin hani
Günaydın canımGünaydın kızlar ,Nego
merhabamerhabaa
bu konuyu bende takipteyim gaza getirdin beni
bi ara bende niyetliydim şu küçük metaller oluyor ya çantaya atmalık çok iyi olur her yerde okuyabiliyorsunKur-an'ı Kerim Mealini okumaya başladım. Ne zamandır aklımdaydı, bir türlü forsat yaratamadım. İş yerinde fırsat buldukça meal okuyorum.
İftara ne yaptın canım ve çok yoruldunmuBenim bütün beşli iptal kızlar iftara misafir geliyor mutfaktayım.....
Aslında var ya çok yorulmadım yaa markete bile gittim eksikler içinİftara ne yaptın canım ve çok yoruldunmu
Ayyy en çok yaptığım hata benim de hep yakarım parmaklarıAslında var ya çok yorulmadım yaa markete bile gittim eksikler için
Dolapta köftem vardı fırında İzmir köfte yaptım
Ezogelin çorba
Bulgur pilavı
Zeytinyağlı biber dolmam vardı dünden
Muhallebili güllaç yaptım
Patlıcan biber kızarttım sarımsaklı yoğurtlu
Bide bizim burda bir pastane var malzemeleri veriyorsun sucuklu kaşarlı pide yaptırdım
Kahvaltılıklar çıkardım
Yalnız iftar saati en son çorbayı yapmıştım ocağı Yeni kapatmıştım unuttum bir ocağı silim dedim o siyah yerleri varya onu tutmamla bırakmam bir oldu iki parmağım yandı su toplayacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?