Benim her sene planlayıpta tutturamadığım şeyBen bu sene iftar davetlerimi peşpeşe aldım çok kolay oldu 4 gün üst üste misafir ağırladım regli dönemimden faydalandım
benim yapacagim çok şeyim var çocukla hiç bişey yapamiyorummmerhaba
Hadi ilk beşli yaz bakim
bi ara bende niyetliydim şu küçük metaller oluyor ya çantaya atmalık çok iyi olur her yerde okuyabiliyorsun
merhaba
Hadi ilk beşli yaz bakim
bi ara bende niyetliydim şu küçük metaller oluyor ya çantaya atmalık çok iyi olur her yerde okuyabiliyorsun
Aslında var ya çok yorulmadım yaa markete bile gittim eksikler için
Dolapta köftem vardı fırında İzmir köfte yaptım
Ezogelin çorba
Bulgur pilavı
Zeytinyağlı biber dolmam vardı dünden
Muhallebili güllaç yaptım
Patlıcan biber kızarttım sarımsaklı yoğurtlu
Bide bizim burda bir pastane var malzemeleri veriyorsun sucuklu kaşarlı pide yaptırdım
Kahvaltılıklar çıkardım
Yalnız iftar saati en son çorbayı yapmıştım ocağı Yeni kapatmıştım unuttum bir ocağı silim dedim o siyah yerleri varya onu tutmamla bırakmam bir oldu iki parmağım yandı su toplayacak galiba...
Ne güzel yapmışsınKur-an'ı Kerim Mealini okumaya başladım. Ne zamandır aklımdaydı, bir türlü forsat yaratamadım. İş yerinde fırsat buldukça meal okuyorum.
Geçmiş olsun canımAslında var ya çok yorulmadım yaa markete bile gittim eksikler için
Dolapta köftem vardı fırında İzmir köfte yaptım
Ezogelin çorba
Bulgur pilavı
Zeytinyağlı biber dolmam vardı dünden
Muhallebili güllaç yaptım
Patlıcan biber kızarttım sarımsaklı yoğurtlu
Bide bizim burda bir pastane var malzemeleri veriyorsun sucuklu kaşarlı pide yaptırdım
Kahvaltılıklar çıkardım
Yalnız iftar saati en son çorbayı yapmıştım ocağı Yeni kapatmıştım unuttum bir ocağı silim dedim o siyah yerleri varya onu tutmamla bırakmam bir oldu iki parmağım yandı su toplayacak galiba...
Allah anali babali imanli buyutmeyi nasip etsin canim saglikli olmaniza cok sevindimMerhaba hanımlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Bir zamanlar bu sayfanın müdavimi iken hamilelikle ayrı düştük.bu arada ben kizima kavuştum bir ay erken oldu kizim. Küçük minik kızım benim tüm vaktim ona gidiyor.@chentiqNego kubdef @cnntrm @buble ve nickini hatırlayamadığım tüm kulkedileri hepinize güzel günler olsun.simdi çok erken ama birkaç ay içinde tekrar eskisi gibi donucem aramıza.kullerimden doğmak icin
Ben geldim :) zaten burda degilken hep bi maraton arayisindaydim alismisim baska bisi yapamadim.Herkes eskisi gibi gelene kadar etiket yapıcam
kubdef chentiq - @zambak86
CKbeautyandsheer Nego - @buble
NAVLEE - @yesilkubbe
- @pinartn
dagci - @cnntrm
- @IrResistibLe_
- @NAZ__24
CKbeautyandsheer - @bernardshawinuveykizi
areser
Ay hoş geldinAllah anali babali imanli buyutmeyi nasip etsin canim saglikli olmaniza cok sevindim
Ben geldim :) zaten burda degilken hep bi maraton arayisindaydim alismisim baska bisi yapamadim.
Canım tekrar geçmiş olsun. Dönersin dönersin. Günlük iş illa yapıyorsun, onları yaz yetermerhaba kızlar.
Nego sağolsun çağırıyor sürekli ama bir tembellik modundayım sormayın.
bu yıl fazla zorlu geçti.
her şeyden sorumlu olmak çok gerdi,yordu.
o nedenle mi bilemiyorum işlerle pek yakınlık duyamıyorum.
bir de ramazan tabi.
uykusuzluktan bitap halde eve gidip zaruri işleri yapıyorum.
bu arada 4 hafta önce ayak parmağım kırıldı,çatladı.
yemek masasının orta parçası düştü.
ilk kez bu hafta sonu evi toparladım.
cumadan baya dağılmıştı.
mutfak dolaplarını ocak,tezgah,duvar vs sildim.
ama çok yoruldum.
bayram sonraı normale dönermiyim bilemiyorum.
yazasım yok.Canım tekrar geçmiş olsun. Dönersin dönersin. Günlük iş illa yapıyorsun, onları yaz yeterbende iyice miskinlestim
Bende öyleyim kiyazasım yok.
yatasım var.
Geçmiş olsunnn canımmm....merhaba kızlar.
Nego sağolsun çağırıyor sürekli ama bir tembellik modundayım sormayın.
bu yıl fazla zorlu geçti.
her şeyden sorumlu olmak çok gerdi,yordu.
o nedenle mi bilemiyorum işlerle pek yakınlık duyamıyorum.
bir de ramazan tabi.
uykusuzluktan bitap halde eve gidip zaruri işleri yapıyorum.
bu arada 4 hafta önce ayak parmağım kırıldı,çatladı.
yemek masasının orta parçası düştü.
ilk kez bu hafta sonu evi toparladım.
cumadan baya dağılmıştı.
mutfak dolaplarını ocak,tezgah,duvar vs sildim.
ama çok yoruldum.
bayram sonraı normale dönermiyim bilemiyorum.
Çok erken başlamışsın yaaa Ramazan dan ötürü hep yatıyorumMaraton isteyen gelsin peşimdensaat 11 de başlıyorum. Hadi hadi hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?