buzdolabinida temizledim ayrica.bu saate kadar is yaptim. mutfaktaki sebzeligi duzenledim. mutfak dolaplarini duzenledim. mutfak daginikti topladim. buzdolabina sigmayan seyler vardi. ugrasa ugrasa sigdirdim. simdide cocuklari uyutmaya calisiyorum.
Sen baya maraton yapmışsın ben bugün yattıkça yatasım geldi 5 limden 1 tane yaptımbu saate kadar is yaptim. mutfaktaki sebzeligi duzenledim. mutfak dolaplarini duzenledim. mutfak daginikti topladim. buzdolabina sigmayan seyler vardi. ugrasa ugrasa sigdirdim. simdide cocuklari uyutmaya calisiyorum.
Bizim anca ödev maratonu olur :)Ayy bu saatte maraton olur mu sesimi duyan gelir mi acep
ayaklarim agriyor cok ayakta durmaktan. seninde bugun boyle olsun bisey olmaz. ben cok is yapinca cocuklarla ilgilenemiyorum diye vicdan azabi cekiyorum.Sen baya maraton yapmışsın ben bugün yattıkça yatasım geldi 5 limden 1 tane yaptım
Ayyy daha o var dimiBizim anca ödev maratonu olur :)
Maşallah menemen yapmasaydın 5 de 5 yapardın afiyetle yiyin ellerine sağlık1-Küçük oglanin dolabini duzenle yazliklari kaldır, kışlıkları baza altindan çıkar.☆
(Buyugun dolabını dun yaptım)
2-Baza altlarini sil, duzenle.☆
3-Komple odayı temizle. -
4-Perdeyi yika pencereyi sil, as.☆
5-Balkonu duzenle temizle -
Eksilerimin yerine bir kasa domatesden menemen yaptim pisiyor su an
Maşallah menemen yapmasaydın 5 de 5 yapardın afiyetle yiyin ellerine sağlık
Gecmiş olsunGünaydınnn oğlan hasta evde okula gitmedi sularda yok NE edeyim bilemedim
gecmis olsunGünaydınnn oğlan hasta evde okula gitmedi sularda yok NE edeyim bilemedim
Günaydınnn oğlan hasta evde okula gitmedi sularda yok NE edeyim bilemedim
Maratona gelmek isteyen ???
14.00 15.30 maratonu
Ben geldim :)Ben varim canım
Ben geldim :)
Maraton sonucum
Makinaya camasir atildi 2 sefer
Mutfak toplandi
Bulasik makinasi calistirildi
Buzdolabi ocak camasir makinasi bulasik makinasi disindan silindi
Mutfak dolap kapaklarunin alt kisimlari silindi
Yemek yapildi
Camasir katlandi yerlestirildi
Ketill temizlendi
Tezgah ovalandi
Kiz banyo yaptirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?