Geçmiş olsun. Benim ufaklık da hasta. Ben de dün çok bir şey yapamadım.Günaydınnn oğlan hasta evde okula gitmedi sularda yok NE edeyim bilemedim
Kusmamız durdu ama ateş var birazcık bugünde yollamadım... o iyi de beni napcaz yaaaa bir türlü yataktan çıkıp iş yapasım yok bunalım takılıyorum bir mutsuzluk bir üşengeçlik geldi bu hafta bana... spora gitmiyorum bir iki haftadır spora gittiğimde daha enerjik oluyordum halbukiareser canim oglun nasil oldu?
Kusmamız durdu ama ateş var birazcık bugünde yollamadım... o iyi de beni napcaz yaaaa bir türlü yataktan çıkıp iş yapasım yok bunalım takılıyorum bir mutsuzluk bir üşengeçlik geldi bu hafta bana... spora gitmiyorum bir iki haftadır spora gittiğimde daha enerjik oluyordum halbuki
Kilo problemim vardı ama hallettim 16 kilo verdim şuan 51 kiloyum benim ki tamamen üşengeçlik bazen çok güzel işlerimi yapıyorum basende hiç bişey yapasım gelmiyor Bugun oldugu gibiSevindim yarina tamamen gecer umarim. Kilo preblemin var mi? Sporla endorfin hormonu salgılaniyor daha mutlu daha enerjik olmamiz doğal. Kendini bi zorlasan o zaman oglun hasta oldugu icin spora gidemezsin de evde leslie jillian falan yapsan
Kilo problemim vardı ama hallettim 16 kilo verdim şuan 51 kiloyum benim ki tamamen üşengeçlik bazen çok güzel işlerimi yapıyorum basende hiç bişey yapasım gelmiyor Bugun oldugu gibi
Var var varHanımlar maratona katılmak isteyen var mı?
Kaçta buluşalım?Hanımlar maratona katılmak isteyen var mı?
İnan çok isteyince oluyor ben cok diyetler şoklar yaptım verdim aldım ama artık biliyorum yersem mutsuz olacağım hiç birşey 36 bedenin verdiği mutluluğu vermiyor İnan ve tabi kesinlikle sporla birleştirmen gerekiyor ben bunu anladım şimdi korumadayım artık yiyorum ama sürekli tartıda gözüm VE yendiğini yakmayı öğrendimTebrikler cok güzel kilo vermissin. Darisi basima vermem gereken 33 kilo var:)
Sen başladın galiba hadi ben yakalıyım seni 12 de buluşalım?Hanımlar maratona katılmak isteyen var mı?
Ben varim kalktim hemen :)Hanımlar maratona katılmak isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?