Bende çamaşır serdim ama üstüne yağmur yağdıBen geldim :)
Ay cok bi is yapamadim zaten yarim saat gecikmeli basladim
Mutfagi topladim
Yemek yaptim
Asure yaptim
Kizi banyo yaptirdim
Yemek yedirdim
Simdide etkinlik vakti hazir rlime telefonu almisken yazayim sonucu dedim
Daha bugun ki 5lim duruyor
Ay chentiq kahkaha attırdın bana.eşime rica edecektim yardim eder mi diye.. cocuklar daha küçük.
K klbk33 tum mutfagi kirklamissin resmen. Ben de odak noktasi mutfak dusunuyordum. O zaman odak noktasini bos verip biraz daha boyle ilerleyelim
antidepresan konusunda tebrik ederim. Eger calismak istersen ilacsiz rahatlama yontemlerimi seninle paylasabilirimbaslamadim ama bir kitap vardi iyi hissetmek diye. O kitaba baslamayi dusunuyorum. Bazi uygulamalari var. Beraber yapariz belkim cocuga da gecmis olsun. Tek tek ugrayacak hepimizinkilere :) ben isin oldugu zaman ogle yemegi hazirlamiyorum. Meyveydi kekti gecistiriyorum. Iki maddeni anlayamadimm bir makineye korkular konuldu demissin. Acaba koltuk yazacaksin da yanlis mi yazdin. Yoksa espri mi yaptin. Eger espri ise ileride ben de kullanabilir miyim :))) ve son olarak. Once tezgahtaki bulasiklari hallettim sonra bulasik mak. Yerlestirdim sonra da tezgahtakileri koydum dedin ya. Acaba elde mi yikadin. Ne sacma ayrintilara takilmisim ya hu
- yerleri süpürmek --------- eşcağızım yaptı sağ olsun... ..☆☆☆
- yerleri sil/(DİR)/mek , halıları yerleştirmek ☆☆☆
- odaların birindeki ıvır zıvırı yerleştirmek bir cesaretle kızlara Ö/S yapmak /// yerleştirdim. sonrasının fotosunu çekemeden gene dağıttı çocuklar. bir daha yerleştirip odayı kilitlemeyi düşünüyorum. ☆☆☆
- Çamaşır makinesini dur durak bilmeden çalıştırmak, çamaşırları asmak toplamak katlama //// ☆☆☆
- Ütü dağını everestten ağrı boyutlarına indirmek. Bunu da fotoğraflamak /// başlanamadı
- Daha gerçekçi olunacak
☆☆☆ - Tüm evin tozları FAZLA DETAYA GİRİLMEDEN alınacak (son derece titizimdir. Öyle kulak çubuğu, kürdan olaylarına girilmeyecek) ☆☆☆
- Evin silinmeyen 2 odası mopla alınacak ☆☆☆
- Banyo mutfak ve koridor yerlere yatılıp fırçalanacak
- Ocağa yemek konulacak ☆☆☆
- Çamaşır işinden olduğu kadarı yapılacak ☆☆☆
super. Yazdin miydi ne yaptigini
evwt yapmissinhurclari karistiriyorsan ustlerine cengelli igne ile ne oldugunu yazabilirsin. Sana foto atmiatim hatirlar misin. Orada ben yaziyordum. Gerci unutmazsan sorun degil. Ben unutuyorum
her yer duzgun dursaydi sizleri tanimazdim. Cok mutluyum :)
@pinartn @zambak86 @Dostacilisoyler iki selam cakaydiniz hayirsizlar...
Not. Biz arkadas daha vardi. Hani konyada. Nickini hatirlayamadim simdi. Degistiriyordu ya.. bir de avukat olan. Atalante. Onlar nerede ki...
Ben hamile kalmak için içmiştimAdaçayı yapayımmmm her gece içiyorum bir özelliği varmış bakalım işe yarayacak mı?
VuuuuuuOdanin onceki halleri
Eki Görüntüle 2052981
Eki Görüntüle 2052982
Sonraki hali
Eki Görüntüle 2052983
Veeee gunun surprizi
My Ever'est(agfurullah)
Eki Görüntüle 2052984
chentiq beni maratonlara çağırmışsın ama 2 haftadır izindeydim, hiç uğrayamadım foruma.
ayrıca izin dönüşü bir geldim ki, şalter atmış, buzdolabındaki heeeerrr şey çürümüş akmış, evi kokutmuş.
gelir gelmez 2 saat buzdolabı mutfak temizledim. ama koku çıkmıyor.
önerilere aşırı açığım.
Canım buzluğa mangal kömürü koy o kokuyu gideriyor, benimde başıma gelmişti.evet kokunun o kutudan geldiğini anladım dün akşam. ama o kutu oradan çıkmıyor. yağçöz sıkıp eldivenle sileceğim. ama kokudan nasıl yaparım bilmiyorum.
8aylik oldu :) zaman cok cabuk geciyor.7 ay olmuş ya.
Allah taamına erdirsin inşaaALLAH canım.
sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?
geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.
dolabın arkasında bir yerde su oluyormuş.
oraya dolan suyu dökmedikçe koku gitmez diyor yaşayanlar.bir bak istersen canım.
Canım buzluğa mangal kömürü koy o kokuyu gideriyor, benimde başıma gelmişti.
O suyu da süngeri içine sokup sokup suyu çektir, sonra mutlaka temizledikten sonra çanağı suyu dök içine silme kalsın öyle
hepsini yaptim.10ekim 5lim
-bulasik mk doldurulup calistirilacak
-yemek yapilacak
-kisisel bakim yapilacak
-sut kaynatilip yogurt yapilacak
-mutfak temiz tutulacak
Nerdesin sen gozukmuyosunBugun pek isim kalmadi derse gidecegim yemek yapar kalan camasirlari hallederim
Nerdesin sen gozukmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?