Gece gece maraton var desene aferin ogluna maşallah o ne guzel cevap öyle bazen anneleri böyle hizaya getirmeleri gerek

15 ekim 5lisi

1-evi toparla
2-toz al
3-supur ve sil
4- 2 posta camasir yika as Kuruyanlari topla katla yerlestir
5-fırın ve ocagi teferruatli temizle

15ekim mdler
-mutfak kahvalti bulasiklari toplanacak tezgah masa ocak silinecek
-5makine camasirlar yikanacak kuruyacak utulenecekler utulenecek yerlerine kaldirilacak (3postasi bitti nevresimle renkliler kaldi)
-cocuklar yikanacak tirnaklari kesilecek
-kisisel bakim yapilacak
-wc lavabo yikanacak

saat daha 10. belkide tum gun maratonda olurum. katilmak isteyenleri beklerim.

Ben varım
1- dün koltuk minderleri yastıkları, kılıfları yıkandı onlar ve kılıfları takılacak
2-salon camları silinecek
3-vitrin, konsol, tv ünitesi, sehpa, yerleri silinecek
4-salon Halıları serilecek
5-perde yıka ve as
Tüm gün yapmayı istiyorum
Arada çay kahve molası verilecek.

Ben buna gec mi kaldim acaba devam ediyosa 40 gece kalkiyorum

Bugun ki 5 lim

Makinaya 3 posta camasir atmak kurutmak katlamak
Utu yapmak
Yerleri supurup silmek
Banyoyu ovmak temizlemek
Beyaz odayi toplamak duzenlemek

Ben buna gec mi kaldim acaba devam ediyosa 40 gece kalkiyorum
kalmadin canim. 1saattir camasirlari ayikliyorum. utulenecekleri ayirdim. katlanacaklari katliyorum. yerlestiriyorum. 1sepet kaldi. daha makinadada 2 makina var. sonrada utu yapcam. artik 1 saatte ona gider. pfff. ogleden sonrada cocuklari yikama planim var. cook isim var ya. en zor geleni de utu. esiminkiler benimkiler cocuk giysileri..

Ben devam ediyorum hadi sende gel bir an önce bitiririz inşallah.

az gunun kalmis sen kendini cok yorma canim
Dinlene dinlene yapiyorum insallah simdi yoruldum oturdum simdiye kadar yaptiklarim

Kahvaltiyi topladim
Bulasik makinasini bosalttim
Mutfagi topladim
kirli kiyafetleri ayikladim
Camasir makinasina camasir attim
Beyaz odanin yarisini topladim
Kizin kucuk gelenlerini eskilerini yazliklari falan ayikladim kaldirdim verilecekleri ayarladim
dolapta duzen calismasi yaptim :)

Simdilik oturuyorum dinleniyorum az sonra tekrar badlicam insallah

dagci
Nego
areser
chentiq
durkan
K klbk33
@emoslandd
NAVLEE
kubdef

BUGUN KI ODEV CAMASIR YIKAMAK OLSUN KIRLI CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR KATLASIN KATLANACAK CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR UTULESIN ODA YOKSA ZATEN ARTIYI HAKEDIYOSUNUZ ARTI ATIN GITSIN ♡

bu arada camasirlari yikarken neye gore ayirt ediyosunuz nasil kacar derecede yikiyosunuz??

kubdef beyazları mutlaka 60 derecede uzun programda yıkıyorum. Gerisini koyu renkler açık renkler, çocukların kıyafeti olarak birde eşimin gömlek pantolonları ayrı yıkıyorum. Esiminkileri sentetik 40 derecede. Diğerlerini pamuklu 40 derecede 1 saatlik programda

Cocuklarin siyahlari 55 derece sentetik/ beyazlari pamuklu 60 bizimkilerde oyle ama ayri yıkıyorum eşimin gömleğinin kol ve yakalari 1 saat onceden kosla ile bekletiyorum az onced3 yaptım
Esimle benim pantolon siyah tunikler vs sentetik 45
Yazmalarim yada benim ust ic çamaşırı camasir torbasına koyup hassas da yıkıyorum 40 derece
Toz bezleri vileda basligini ayri mutfak bezlerini ayri yıkıyorum sentetik 60 öyle

Pamuklu sentetik onları ayırıyorum
Havluları 60
İç çamaşırları 60 ön yıkama
Nevresimler 60
Renkli kıyafet 30
Sofra bezi, mutfak bezleri 60
Eşarp yazma. Sütyen elde yıkama programı

Bem galiba butun maddelerimi yapamayacagim yoruldum simdiden bide pazar keyfi yapmak istiyorum biraz
Evi toparladim hafta sonu cok dagiliyor ne farki var hafta icinden anlamiyorum sabah yine 7 de kalkiyoruz esim ise cocuklar kursa gidiyor ama neden daha fazla dagiliyor bilmiyorum
Camasir yikadim diger yikanacaklari ayikladim
Ogle için yemek ayarladim çocuklara tavuklu bulgur pilavi kendime etsiz türlü yenildi yikandi toplandı
Mutfaktaki diger dağınıklığı topladim
Simdide evi soyle bir supurucem anca camasirlari bitiririm bugün

beyazlar nevresimler havlulari ayri ayri atip 60da yikatiyorum. beyazlari onyikamali atiyorum. bulasici hastalik gecirdiklerinden beri cocuklarin giysilerini ayri ayri atmaya basladim. beyazlarini60la yikiyorum. pamuklularini 40derecede yikiyorum.

ben yemek molasi verdim. sonra nevresimleri atip utuye baslayacagim. sonrada cocuklari yikarim. aksama isim kalmasin cay icip cekirdek citlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…