Gece gece maraton var desenecok isim var. kac gundur tembelim. nereden baslasam bilemiyorum.
cocuklarin bizim camasirlar var. nevresimlerin yikanma vakti.de geldi. mutfak toplanacak. ev dagildi. benim uykum var. bugun hep cocuklarla ugrastim. gecen gun kendi kendime bugun hep cocuklarla ugrastim diyerek soylendim. oglum baska isin vvarmi dedi. allah mi soyletti dedim. ilk isim cocuklarim. hersey onlar icin zaten.. amaan. bi posta camasir atarim. gecerken yemekleri dolaba koyayim. ordan bulasik mk bosaltirim. sonra doldururum. kendime yarim saat sure veriyorum.
aynen.Gece gece maraton var deseneaferin ogluna maşallah o ne guzel cevap öyle bazen anneleri böyle hizaya getirmeleri gerek
Ben varım15ekim mdler
-mutfak kahvalti bulasiklari toplanacak tezgah masa ocak silinecek
-5makine camasirlar yikanacak kuruyacak utulenecekler utulenecek yerlerine kaldirilacak (3postasi bitti nevresimle renkliler kaldi)
-cocuklar yikanacak tirnaklari kesilecek
-kisisel bakim yapilacak
-wc lavabo yikanacak
saat daha 10. belkide tum gun maratonda olurum. katilmak isteyenleri beklerim.
Ben buna gec mi kaldim acaba devam ediyosa 40 gece kalkiyorum15ekim mdler
-mutfak kahvalti bulasiklari toplanacak tezgah masa ocak silinecek
-5makine camasirlar yikanacak kuruyacak utulenecekler utulenecek yerlerine kaldirilacak (3postasi bitti nevresimle renkliler kaldi)
-cocuklar yikanacak tirnaklari kesilecek
-kisisel bakim yapilacak
-wc lavabo yikanacak
saat daha 10. belkide tum gun maratonda olurum. katilmak isteyenleri beklerim.
Ben devam ediyorum hadi sende gel bir an önce bitiririz inşallah.Ben buna gec mi kaldim acaba devam ediyosa 40 gece kalkiyorum
kalmadin canim. 1saattir camasirlari ayikliyorum. utulenecekleri ayirdim. katlanacaklari katliyorum. yerlestiriyorum. 1sepet kaldi. daha makinadada 2 makina var. sonrada utu yapcam. artik 1 saatte ona gider. pfff. ogleden sonrada cocuklari yikama planim var. cook isim var ya. en zor geleni de utu. esiminkiler benimkiler cocuk giysileri..Ben buna gec mi kaldim acaba devam ediyosa 40 gece kalkiyorum
az gunun kalmis sen kendini cok yorma canimBugun ki 5 lim
Makinaya 3 posta camasir atmakkurutmak katlamak
Utu yapmak
Yerleri supurup silmek
Banyoyu ovmak temizlemek
Beyaz odayi toplamak duzenlemek
Ben devam ediyorum hadi sende gel bir an önce bitiririz inşallah.
Dinlene dinlene yapiyorum insallah simdi yoruldum oturdum simdiye kadar yaptiklarimaz gunun kalmis sen kendini cok yorma canim
dagci
Nego
areser
chentiq
durkan
K klbk33
@emoslandd
NAVLEE
kubdef
BUGUN KI ODEV CAMASIR YIKAMAK OLSUN KIRLI CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR KATLASIN KATLANACAK CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR UTULESIN ODA YOKSA ZATEN ARTIYI HAKEDIYOSUNUZ ARTI ATIN GITSIN ♡
bu arada camasirlari yikarken neye gore ayirt ediyosunuz nasil kacar derecede yikiyosunuz??
Pamuklu sentetik onları ayırıyorumdagci
Nego
areser
chentiq
durkan
K klbk33
@emoslandd
NAVLEE
kubdef
BUGUN KI ODEV CAMASIR YIKAMAK OLSUN KIRLI CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR KATLASIN KATLANACAK CAMASIRI OLMAYANLAR CAMASIR UTULESIN ODA YOKSA ZATEN ARTIYI HAKEDIYOSUNUZ ARTI ATIN GITSIN ♡
bu arada camasirlari yikarken neye gore ayirt ediyosunuz nasil kacar derecede yikiyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?