Cok iyi olmus kimler var bakalim ben varim meselaEki Görüntüle 2055917
Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.
Hemen bi ustte chentiqin mesajini biraz inceleyebilir misin daha yeni toplaniyoruz yaz icin tatil vermistik.Selam kül kedileri ben yeni geldim aranıza
Günlük 5 li kafamıza göremi yapılıyor ? Küçük büyük farkediyor mu işlerde ?
Ve maraton ne oluyor ?
Cevap verirseniz sevinirim
Herkese kolay gelsin
Valla ben pek ayak uyduramıyorum.Cok iyi olmus kimler var bakalim ben varim mesela
Katilanlar
chentiq
kubdef
dagci @eflalim areser durkan K klbk33 zambak86 @emoslandd NAVLEE adinizi listeye ekleeyin kizlar unuttugum varsa etiket yapin
CKbeautyandsheer bu sefer sende katilsana
sivastrabzon sende gelebilirsin istersen
Bennnnnn bennnnnEki Görüntüle 2055917
Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.
Şimdi Bugun ki ödev çamasır yıkama/katlama mıEki Görüntüle 2055917
Hayir bugunun odevi kapi silmek yarin baslasin bu listeŞimdi Bugun ki ödev çamasır yıkama/katlama mı
Sen camasir silmek yazmissin bugunun tarihine... ben de oyle dedim. Ben anlamam. Camasir odevHayir bugunun odevi kapi silmek yarin baslasin bu liste
Nereye demisim camasir silmek diye camasir silmek ne demek zaten :) kapi silmek bugunun odeviSen camasir silmek yazmissin bugunun tarihine... ben de oyle dedim. Ben anlamam. Camasir odev
Beni unutmadiğınız için teşekkürler. Tam aktif olacağımdan emin değilim ama yine de bir denemek isterim. Belki üzerimdeki bu ağırlığı bu sayede atarım. Ama,fakat, lakin kapı silme ödevi bugün için miydi ve kaç kapı? Ben mesajı şimdi göŕdüm nasıl olacak?Cok iyi olmus kimler var bakalim ben varim mesela
Katilanlar
chentiq
kubdef
dagci @eflalim areser durkan K klbk33 zambak86 @emoslandd NAVLEE adinizi listeye ekleeyin kizlar unuttugum varsa etiket yapin
CKbeautyandsheer bu sefer sende katilsana
sivastrabzon sende gelebilirsin istersen
Sen yarinki odevle basla :)Beni unutmadiğınız için teşekkürler. Tam aktif olacağımdan emin değilim ama yine de bir denemek isterim. Belki üzerimdeki bu ağırlığı bu sayede atarım. Ama,fakat, lakin kapı silme ödevi bugün için miydi ve kaç kapı? Ben mesajı şimdi göŕdüm nasıl olacak?
Bugünün ödevi belli oldu mu, kaçırdım mı yoksa gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?