Cantayı bu hafta sonu hazırlıcam inşallah. Nerdeyse onu bile unutmusum sanki ilk cocuk unıversıteye basladı cok zaman gectı de unutuyorumAz kalmış canım. Çantan her şeyin hazır mı? Emzirirsin tabi içini rahat tut. Karnında nasılsa öyle oluyor canım, hatta uyku saatleri bile benceiki çocukla ne yapılıyor hayat daha çok öğreniliyor sen yaparsın eminim. Gözünde büyümesin. İkisi de güzel güzel büyüyor.
Hosgeldin :) yaz tatili için ara vermiştik simdi kış donemi için bastan toplanıyoruz inşallah 1 2 haftaya rayına girer. Şimdilik birisi odev verıyor gunluk odev yapıyoruz bıde gunluk 5li yazıyoruzSelam hanımlar.. Önce başlık, sonra içerik ilgimi çekti bir göz attım. çok uzun olduğu için bir ilk sayfaya, bir de son sayfalara baktım. Yarışma gibi başlamış. Ama tam anlayamadım. Günlük görevler verileceği, yapanların listeleneceği falan yazıyor ama sonra sanki yapılan günlük işlerin listelenmesine dönüşmüş gibi geldi. Eğlenceli görünüyor ama rutin yapabilir miyim, verilen görevlere uyabilir miyim bilmiyorum. Son şekil almış haliyle biraz daha netleştirebilir misiniz bana konuyu?
Amin :) inşallah dedigin gibi olurKENDİLİĞİNDEN İLERLİYOR SÜREÇ.
KENDİNİ KASMA.
HAREKETLİ OLMAZ BENCE.
BENİMKİLER DE KARNIM DA ÇOK HAREKETLİYDİ.
ALLAH KOLAYLIK VERİR CANIM.
Daha önce tembel oldugumu soylemıs mıydım? :) iyiki kimse gelmemiş yoksa yaptıgım işle rezil olacaktım 2 saatte ne yaptım bende bilmiyorum gardrobun önünde dolandım durdumDeminden beri nerdesin ben isleri bitirdim
Burdayım birazdan kalkacağım ödev iyimiş toz almam gerekti...dünkü ödev benim gözümden kaçmış neydi?Gunaydim hanimlar hava cok guzel bugun benimde keyfim yerinde elhamdulillah
Sabah bi uyandim yataklar bos hemen kalktim etrafa bakindim bizimkileri tam kapidan cikarken yakaladim baba kiz gezeceklermisbildiginiz beni istemediler belki hava soguktur usursun falan diyolar tabi inanmadim hemen giyindim bende ciktim onlarla :) sabah yuruyusu iyi geldi :)
Keyfim yerinde ya ev temizleme istegimde yuksek :) ama disari cikma istegimde bastiriyor :) eger temizligi secersem bugun yapacaklarim
Evi komple supurmek
Koltuklarin altini silmek
Koltuklari silmek
Banyoyu temizlemek (bunu 2 gundur erteliyorum farkindayim)
Petekleri ve kombiyi silmek
Dun ki odev katilimi cok guzeldi odevde kolay oluncao zaman bugun ki odev
1 tane masa, sehpa, sifonyer, komidin vs. Her neyin silinmeye ihtiyaci varsa silmek
(Isyerinde olanlar isyerindeki masanizida silebilirsiniz)
areser
dagci
@eflalim
K klbk33
chentiq
NAVLEE
kubdef
zambak86
@emoslandd
durkan
bu arada
P pinartnwisdom01 buble eshma cnntrm @baskakimvardi
nerdesiniz
2 priz silmek :)Burdayım birazdan kalkacağım ödev iyimiş toz almam gerekti...dünkü ödev benim gözümden kaçmış neydi?
Ben burdayım canım ben tembelim şu ara. Temizlik yok itiraf ediyorum. Sadece ödev mutfak masası silindi. Bugün sabah kursa gittim gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12 de başladım akşam 5'te bitirdim tüm apartmandakilere dağıttım. Aşure tenceresi ni ıslattım şimdi kahve tv keyfi.Gunaydim hanimlar hava cok guzel bugun benimde keyfim yerinde elhamdulillah
Sabah bi uyandim yataklar bos hemen kalktim etrafa bakindim bizimkileri tam kapidan cikarken yakaladim baba kiz gezeceklermisbildiginiz beni istemediler belki hava soguktur usursun falan diyolar tabi inanmadim hemen giyindim bende ciktim onlarla :) sabah yuruyusu iyi geldi :)
Keyfim yerinde ya ev temizleme istegimde yuksek :) ama disari cikma istegimde bastiriyor :) eger temizligi secersem bugun yapacaklarim
Evi komple supurmek
Koltuklarin altini silmek
Koltuklari silmek
Banyoyu temizlemek (bunu 2 gundur erteliyorum farkindayim)
Petekleri ve kombiyi silmek
Dun ki odev katilimi cok guzeldi odevde kolay oluncao zaman bugun ki odev
1 tane masa, sehpa, sifonyer, komidin vs. Her neyin silinmeye ihtiyaci varsa silmek
(Isyerinde olanlar isyerindeki masanizida silebilirsiniz)
areser
dagci
@eflalim
K klbk33
chentiq
NAVLEE
kubdef
zambak86
@emoslandd
durkan
bu arada
P pinartnwisdom01 buble eshma cnntrm @baskakimvardi
nerdesiniz
Gunlik odevi ilk gelen veriyor olmadigi zaman sende verebilirsinAy skandal... kimse yok
Yok mu maratona katılan, elime mum dikse?
- Ütülenenler yerleşecek
- Kalan ütüler bitirilecek
- Çiçeklerin bakımı yapılacak/ vakit kalırsa saksılar yenilenecek
- Ortalıktaki sahipsiz eşyalar sahiplendirilecek
- Kütüphane yerleşecek
- Günün ödevi nedir bilen var mı?
- Günlük 5 limi yazdım. Şu an maratona kalkıyorum. Hedeflediklerim: Mutfak ve mutfak balkonu..
Iyi cginu yapmiasin. Ben de 5 li maddelerime dokunmadim. Bir suru baska islere takildim gene1- pasta yapilacak ( bebek evine) ☆
2- yogurt mayalanacak ☆
3- mutfak toplu tutulacak ☆
4- yikanan camasirlar serilecek ☆
5- digerleri toplanip katlanacak -- bunu unutmuşum disarda hava soguk olunca balkona degil salona serdim camasirlari balkondakileri toplamayi unuttum
Iyi cginu yapmiasin. Ben de 5 li maddelerime dokunmadim. Bir suru baska islere takildim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?