Teşekkür ederim, bunları bilmiyordum. Hatta bir kere maraton yapmıştım tek başıma yapmışım, bir de onu yazdım

Yaaa kızlar eskiden topik ilk açıldığında beraber yapıyorduk haftalık 4 maddemiydi 1 maddemiydi ama birlikte yapıyorduk chentiq nasıldı? Gene birlikte bişeyler yapsak sonra da fotolayıp paylaşsak

Günaydın
2 kasım 5 lisi

1- tüm odaları süpür

2- bir oda seç dip köşe sil süpür toz al

3- banyoyu sil

4- çocukların nevresimlerini değiştir

5- spora git

Hanımlar merhaba dün baya hastaydım ne internete girebildim ne bişey yapabildim sadece yattım. Akşam bi tek bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri koydum bu kadar. Allahtan yemeğim vardı. Bugünde baya rahatsızım ama ev çok kötü durumda bişeyler yapılması lazım mecbur yapıcam. Hamileliğimin başından beri süpürge işini eşime yıktım o süpürür bende yavaş yavaş silerim evi diyorum, inşallah yapabilirim diyorum.

Bugünün planları:
Yerleri viledalamak
Toz almak
Yemek yapmak
Buzluk için börek yapmak
Asılı çamaşırları toplamak

Merhaba.. herkese kolay gelsin..
Bugünkü ödevi bitirdim. Dünkü ödev olan çöp kovalarını da bugün yıkadım.. Ama onu bugünkü beşliye koymayacağim dün yapilması gerektiği için..
Gelelim bugünün beşlisine.
Çocuk odasının camları silindi.perdeleri yıkanıp takıldı.
Çocuk odasındaki gardrobun, çalışma masasının üstü ve sandalyesi silindi.
Yerler silinip süpürüldü.
Ocak düğmeleri ýıkanıp takıldı. Menfez değiştirildi.
Peluş oyuncaklar yıkandı.

Bugün hiç keyfim yok çoookk gerginim çocuklar bif yandan ev bir yandan eşim işte...iyi değilim yaaa

Ilk resmi maratonumu tamamladım, maraton sonucum:
Eşimin ortaliktaki olta takımını kaldırdım, çamaşırlar yerleşti, kızım okuldan alındı, onun yemeği hazırlanıp verildi, mutfak toparlandı, yeşillikler yıkandı..
Okula gitme son dakka çıktı, o böldü biraz. Bilmiyorum bu kadar sonuç iyi mi maraton için...

Gecmia olsun dikkat et kendine hamile hamile hasta olma
Gec kalmisim ya simdi bidaha gelin desem gelmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…