- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Teşekkür ederim, bunları bilmiyordum. Hatta bir kere maraton yapmıştım tek başıma yapmışım, bir de onu yazdımGeldim
Etraftaki daginikligi topladim
Yerleri supurdum
Toz aldim
Mutfak tezgahini topladim
Maratona tek basina katilamiyosun yani diyelim ki maraton cagrisi yaptin birisi gelir diye kalktin islerini yaptin geldin baktin kimse katilmamis yaptiklarini yazamiyosun o zaman maraton sayilmiyor o yuzden haber verirsek maraton yapan kiside birisi daha katildi yaptiklarimi yazabilirim diye dusunur hemde sevke gelir :) sahsen araser maraton demese etrafi supurmucektim
kem... küm... gak..guk... ben bugün gezmedeydim, sonra da genel işler... Yarına inşallah kısmetse..
Yarına bırakma kalk yıka 5 dk ilk iş hadi bakıyımmmkem... küm... gak..guk... ben bugün gezmedeydim, sonra da genel işler... Yarına inşallah kısmetse..
Artık çok geç, kaldı bile... Ama bir daha olmaz inşallah..Yarına bırakma kalk yıka 5 dk ilk iş hadi bakıyımmm
Ben her turlu seye uyarimYaaa kızlar eskiden topik ilk açıldığında beraber yapıyorduk haftalık 4 maddemiydi 1 maddemiydi ama birlikte yapıyordukchentiq nasıldı? Gene birlikte bişeyler yapsak sonra da fotolayıp paylaşsak
Daha yeni oturdum, çok da yoruldum ama yakalamışken maratona geleyim madem..14.30 maraton çağırısı
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
Moral bozukluğu insanın tüm enerjisini alıyor, bende de oluyor bazen.. Geçicidir inşallah..Bugün hiç keyfim yok çoookk gerginim çocuklar bif yandan ev bir yandan eşim işte...iyi değilim yaaa
Gecmia olsun dikkat et kendine hamile hamile hasta olmaHanımlar merhaba dün baya hastaydım ne internete girebildim ne bişey yapabildim sadece yattım. Akşam bi tek bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri koydum bu kadar. Allahtan yemeğim vardı. Bugünde baya rahatsızım ama ev çok kötü durumda bişeyler yapılması lazım mecbur yapıcam. Hamileliğimin başından beri süpürge işini eşime yıktımo süpürür bende yavaş yavaş silerim evi diyorum, inşallah yapabilirim diyorum.
Bugünün planları:
Yerleri viledalamak
Toz almak
Yemek yapmak
Buzluk için börek yapmak
Asılı çamaşırları toplamak
Gec kalmisim ya14.30 maraton çağırısı
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
Hala devam ediyorsa ben gelebilirimGec kalmisim yasimdi bidaha gelin desem gelmezsiniz
Baslamadim ki tembel tembel oturuyorumHala devam ediyorsa ben gelebilirim
Damdan düşer gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?