Olsun ben yaparım ikimizinde yerine:))Baslamadim ki tembel tembel oturuyorum
benim cocuk hasta ya. enfeksiyon kapmis. hep agliyor. katilamadim.Bugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve
Bu saatlerde acayip uyku bastırıyor uyuyunca bu sefer gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum yine geldi uyku uyumamam lazım maraton çağrısı yapıyım biri gelsin de kalkıyımmm nolur
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
gecmis olsunHanımlar merhaba dün baya hastaydım ne internete girebildim ne bişey yapabildim sadece yattım. Akşam bi tek bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri koydum bu kadar. Allahtan yemeğim vardı. Bugünde baya rahatsızım ama ev çok kötü durumda bişeyler yapılması lazım mecbur yapıcam. Hamileliğimin başından beri süpürge işini eşime yıktımo süpürür bende yavaş yavaş silerim evi diyorum, inşallah yapabilirim diyorum.
Bugünün planları:
Yerleri viledalamak
Toz almak
Yemek yapmak
Buzluk için börek yapmak
Asılı çamaşırları toplamak
Cok gecmia olsun Allah sifa versinbenim cocuk hasta ya. enfeksiyon kapmis. hep agliyor. katilamadim.
gecmis olsun
maraton çağırısı
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
Bende gelebilirmiyiiiiiiimmaraton çağırısı
Çok dikkat ediyorum ama yine de oldum .. Sağol canım sizlerde dikkat edin baya hasta var çevremdeGecmia olsun dikkat et kendine hamile hamile hasta olma
Gec kalmisim yasimdi bidaha gelin desem gelmezsiniz
Teşekkür ederimmmbenim cocuk hasta ya. enfeksiyon kapmis. hep agliyor. katilamadim.
gecmis olsun
Ben varım..pek bişey yapamadım bugün...1.5 saat sürüyor dimi yanlış anlamadım ? İlk defa maraton yapacağım da
1 saatlik maraton sonucu
Ben varım..pek bişey yapamadım bugün...1.5 saat sürüyor dimi yanlış anlamadım ? İlk defa maraton yapacağım da
Ben kendi adıma yadırgamadım, aykırı bir durum göremedim bunun için..Arkadaşlar böyle paldır küldür konuya daldım umarım yadırgamıyosunuzdur.ben kendimi yadırgadım şahsen
Teşekkürler canımBen kendi adıma yadırgamadım, aykırı bir durum göremedim bunun için..
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumbenim cocuk hasta ya. enfeksiyon kapmis. hep agliyor. katilamadim.
gecmis olsun
Maraton candır sanki eve ansızın telefon açıp gelen misafir gibi koşturmaca20.00-21.30
Bulaşık makinasını boşalttım
Tekrar doldurup çalıştırdım
Mutfak lavabosunu yıkadım
Boşalan tencereleri ve kapaklarını güzelce ovdum lavavoda makina bitince boşaltıp onları koyacağım
Elde yıkanacak eşyaları yıkadım kuruladım yerlerine koydum
Tost makinasını mutfak terazisini temizleyip yerlerine koydum
Ocağı sildim
Yarın ne yemek yapacağıma karar verdim ki bu benim için baya zor bir iştir
Yarının yemeği için buzluktan kıyma çıkardım buzdolabına koydum
1 tane alışveriş poşetini boşalttım
Yemek yedim
Tezgahın üstünü toparladım ama silmeye zaman kalmadı
kubdef ilk maraton için iyi sayılır ama 1.30 saat için biraz az aslında o da elimin ağır oluşundan gittikçe hızlanıcam inşaALLAH
Sevdim maraton işini yetiştikçe katılırım artık
Maraton olmasaydı bu kadar işi asla yapmazdım eminim
Merhabalar kizlar gec oldu ama maraton sonucumBende gelebilirmiyiiiiiiim
Bende cok dikkat etmeye calisiyorum ilk hamileligimde son ayda hasta olmustum drlar geciremedi ilac kullanamadigimiz icin bronsit ve faranjit oldum oksurugu de kesemediler artikca artti ve sezeryan yarasi varken oksuruo duruyordum canim cok yanmisti kabus gibi Allah korusun simdi cok korkuyorum hasta olmaktanÇok dikkat ediyorum ama yine de oldum .. Sağol canım sizlerde dikkat edin baya hasta var çevremde
Yok biz severiz geleni niye yadirgayalim demekki hemen motive oldiun :)Arkadaşlar böyle paldır küldür konuya daldım umarım yadırgamıyosunuzdur.ben kendimi yadırgadım şahsen
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?