1-15 KASIM GÜNLÜK ÖDEV LİSTESİ
1 Kasım Çarşamba : çöp kovası temizliği
2 Kasım Perşembe : Toz almak
3 Kasım Cuma : karışık bir çekmece düzenlemek
4 Kasım cumartesi : Çaydanlık Temizlemek
5 Kasım Pazar: kişisel bakım yapmak
6 Kasım Pazartesi : dış kapıyı silmek
7 Kasım Salı : 2 tane avize silmek
8 Kasım Çarşamba: buzdolabı temizliği
9 Kasım Perşembe : ilaç kutusu temizliği
10 Kasım Cuma : 1 bölüm giysi dolabı düzenleme
11 Kasım cumartesi : ayna silmek
12 Kasım Pazar : ütü yapmak
13 KasımPazartesi: duvarda asılı tablo saat vb tozlarını almak
14 Kasım Salı : Cam önlerini silme
15 Kasım Çarşamba : baharat kavanozlarını yıkama
16 gün önce mi alacaklar? Seninki sezeryanmıydı?Amin aminn. Hic sorma 20 kasima gun aldik insallah erken dogum falan olmazsa 20 gun var
Oyle gozukuyor16 gün önce mi alacaklar? Seninki sezeryanmıydı?
Evet itiraz etsen, erken alınmasını istemiyorum desen, ben oğlumda ortak anlaştığımız bir güne karar vermiştikOyle gozukuyorne yapacagimi bilmiyorum bende neden erken aliyorlar ki 1 hafta daha durabilir en azindan
10 kasimda gidicem insallah o gun ileriye alinmasini isticemEvet itiraz etsen, erken alınmasını istemiyorum desen, ben oğlumda ortak anlaştığımız bir güne karar vermiştik
Ben geldim hadi kalkalimBugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve
Bu saatlerde acayip uyku bastırıyor uyuyunca bu sefer gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum yine geldi uyku uyumamam lazım maraton çağrısı yapıyım biri gelsin de kalkıyımmm nolur
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
Ahhh süper teşekkürler kalktımBen geldim hadi kalkalim
İyi akşamlar..Bugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve
Bu saatlerde acayip uyku bastırıyor uyuyunca bu sefer gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum yine geldi uyku uyumamam lazım maraton çağrısı yapıyım biri gelsin de kalkıyımmm nolur
kubdef Ben_olmak zambak86 CKbeautyandsheer ValentinusNF sivastrabzon K klbk33 @eflalim
Bugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve
GeldimAhhh süper teşekkürler kalktım
Maratona tek basina katilamiyosun yani diyelim ki maraton cagrisi yaptin birisi gelir diye kalktin islerini yaptin geldin baktin kimse katilmamis yaptiklarini yazamiyosun o zaman maraton sayilmiyor o yuzden haber verirsek maraton yapan kiside birisi daha katildi yaptiklarimi yazabilirim diye dusunur hemde sevke gelir :) sahsen araser maraton demese etrafi supurmucektimkubdef 'in çağrıya yanıtını gördüm de, maratona katılırken de haber vermek gerekiyor mu?
Ahhh sende geliyorum demesen bende kalkamayacaktımGeldim
Etraftaki daginikligi topladim
Yerleri supurdum
Toz aldim
Mutfak tezgahini topladim
Maratona tek basina katilamiyosun yani diyelim ki maraton cagrisi yaptin birisi gelir diye kalktin islerini yaptin geldin baktin kimse katilmamis yaptiklarini yazamiyosun o zaman maraton sayilmiyor o yuzden haber verirsek maraton yapan kiside birisi daha katildi yaptiklarimi yazabilirim diye dusunur hemde sevke gelir :) sahsen araser maraton demese etrafi supurmucektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?