Merhaba..
ha_mim maraton çağrını şimdi gördüm, işlerle uğraşıyordum bakamadım..
Günlük ödev yapıldı.
Salon camı silindi,
Perdeleri yıkanıp asıldı,
Salon ve yatak odası tozu alındı,
Yerler silinip süpürüldü,
Tezgah toplandı, birkaç bulaşık elde yıkandı.
Merhaba hanimlar kac gundur giremedim kizim hastaydi onunla ilgilendim. Hastayken bi ara babasiyla namaz kiliyoduk once babasina gitti sonra bana geldi namazda oldugumuz icin hic tepki vermedik tabi ki hatta onumden gecmesin diye elimin tersiyle durdurdum o sirada ikiside beni itti beni sevmiyorlar kimse beni sevmiyo diye aglamaya basladi ama ictenlikle soyledi sanirim hastaligindan da etkilendionun yaninda telefonla ilgilenmeme karari aldik o yuzden de giremedim biraz..
Elhamdulillah kizim bugun iyilesti sayilir sabah anne yasasin burnum akmiyor diye kalkti hava da guzel bende bugun mutlu hissediyorum kendimi..
Bugunun odevi ne bilmiyorum liste gibi bisi hazirlandiysa biri beni bilgilendirebilir mi?
Bugun ki 5 lim
Kizimin pusetini yikamak
Utu yapmak
Nevresimleri degistirmek
Mutfagi temiz tutmak
Buzdolabini temizlemek
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.
Olsun canım senin akşamın daha verimli geçmiş:))
Sabah 7de geçecektim ütünün başına mesajını gördüm vazgeçtim hadi beraber olsun diye.peki ne zaman yapalım inşallah uyar bana
Yarın temizleyeyim bari:)5 kasım 13.25 ten 7 kasım 13.45 e kadar ay ikizler burcunda küçülecek.
Ay’ın İkizler burcunda olduğu günler:
-Evimizi/iş yerimizi temizlemek ve havalandırmak için çok uygundur. Bunu özellikle küçülen ay dönemindeki İkizler gününde yaparsak temizliğin etkisi uzun süre devam eder(alıntıdır)
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
insallah gonlune gore birisini bulursun. o karari bende verdim ama tam olarak aradigim birini bulamadim.Artık yardımcı almaya karar verdim.
Çalışınca ve çocuk olunca olmuyor.
Sürekli hafta sonlarımız temizlikle geçiyor ve çocuğuma zaman ayıramıyorum.
Hafta içi çamaşır işini hallederim yardımcı da temizlik yapınca iş biter...
başınız sagolsun canimİyi gecele kızlar Bugun pek bişey yapmadım cok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettik cenaze evindeydik
Şimdi ütülerimi yaptım VE günlük ödev kişisel bakım yapıyorum yüzüme peeling yaptım tonik ve serumumu sürerim hayırlı geceler sizlere
ben sadece aksam ve haftasonu maratonlarina katilabiliyorum.12.30 da maratona gelmek isteyen var mıareser sivastrabzon kubdef Ben_olmak K klbk33 @eflalim chentiq zambak86 ValentinusNF
13.00 de olur
ha_mim Ben anca türkiye saati 22.30 da başlayabilirim çocuklarım ancak uyumuş oluyor..onlar ayaktayken ütü mümkün değil
ha_mim Ben anca türkiye saati 22.30 da başlayabilirim çocuklarım ancak uyumuş oluyor..onlar ayaktayken ütü mümkün değil
Merhaba hanimlar kac gundur giremedim kizim hastaydi onunla ilgilendim. Hastayken bi ara babasiyla namaz kiliyoduk once babasina gitti sonra bana geldi namazda oldugumuz icin hic tepki vermedik tabi ki hatta onumden gecmesin diye elimin tersiyle durdurdum o sirada ikiside beni itti beni sevmiyorlar kimse beni sevmiyo diye aglamaya basladi ama ictenlikle soyledi sanirim hastaligindan da etkilendionun yaninda telefonla ilgilenmeme karari aldik o yuzden de giremedim biraz..
Elhamdulillah kizim bugun iyilesti sayilir sabah anne yasasin burnum akmiyor diye kalkti hava da guzel bende bugun mutlu hissediyorum kendimi..
Bugunun odevi ne bilmiyorum liste gibi bisi hazirlandiysa biri beni bilgilendirebilir mi?
Bugun ki 5 lim
Kizimin pusetini yikamak
Utu yapmak
Nevresimleri degistirmek
Mutfagi temiz tutmak
Buzdolabini temizlemek
Yinemi mümkün olmadı
Çok geçmiş olsun,Merhaba hanimlar kac gundur giremedim kizim hastaydi onunla ilgilendim. Hastayken bi ara babasiyla namaz kiliyoduk once babasina gitti sonra bana geldi namazda oldugumuz icin hic tepki vermedik tabi ki hatta onumden gecmesin diye elimin tersiyle durdurdum o sirada ikiside beni itti beni sevmiyorlar kimse beni sevmiyo diye aglamaya basladi ama ictenlikle soyledi sanirim hastaligindan da etkilendionun yaninda telefonla ilgilenmeme karari aldik o yuzden de giremedim biraz..
Bugun ki 5 lim
Kizimin pusetini yikamak
Utu yapmak
Nevresimleri degistirmek
Mutfagi temiz tutmak
Buzdolabini temizlemek
Sağol.. kaptırmışım kendimi, yarın dinlenirim inşallah..Maşallah baya iş çıkarmışın ben 2ye kadar hallettim işlerimi.hava güzeldi kızımı babannesine götürdüm biraz oturduk yeni geldim.şimdi onu uyutup pazara gidicem
Gayet yayılmış çerez yiyorken mesajını gördüm ve heemmmmmeeeeeennnnn kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?