Bugünün ödevi dış kapıyı silmek

Günün 5 lisi
1.Mutfak toplanacak
2.Ev süpürülecek
3.Toz alınacak
4.Pazara gidilecek
5.Yemek yapılacak

Bunları akşam 5e kadar halletmem lazım.çünkü o saatte eşim eve gelmiş oluyooooor.yani fazla detaya giremicim bugün

5 kasım 13.25 ten 7 kasım 13.45 e kadar ay ikizler burcunda küçülecek.

Ay’ın İkizler burcunda olduğu günler:

-Evimizi/iş yerimizi temizlemek ve havalandırmak için çok uygundur. Bunu özellikle küçülen ay dönemindeki İkizler gününde yaparsak temizliğin etkisi uzun süre devam eder(alıntıdır)

Merhaba..
ha_mim maraton çağrını şimdi gördüm, işlerle uğraşıyordum bakamadım..

Günlük ödev yapıldı.

Salon camı silindi,
Perdeleri yıkanıp asıldı,
Salon ve yatak odası tozu alındı,
Yerler silinip süpürüldü,
Tezgah toplandı, birkaç bulaşık elde yıkandı.

Merhaba hanimlar kac gundur giremedim kizim hastaydi onunla ilgilendim. Hastayken bi ara babasiyla namaz kiliyoduk once babasina gitti sonra bana geldi namazda oldugumuz icin hic tepki vermedik tabi ki hatta onumden gecmesin diye elimin tersiyle durdurdum o sirada ikiside beni itti beni sevmiyorlar kimse beni sevmiyo diye aglamaya basladi ama ictenlikle soyledi sanirim hastaligindan da etkilendi onun yaninda telefonla ilgilenmeme karari aldik o yuzden de giremedim biraz..
Elhamdulillah kizim bugun iyilesti sayilir sabah anne yasasin burnum akmiyor diye kalkti hava da guzel bende bugun mutlu hissediyorum kendimi..

Bugunun odevi ne bilmiyorum liste gibi bisi hazirlandiysa biri beni bilgilendirebilir mi?

Bugun ki 5 lim
Kizimin pusetini yikamak
Utu yapmak
Nevresimleri degistirmek
Mutfagi temiz tutmak
Buzdolabini temizlemek

Maşallah baya iş çıkarmışın ben 2ye kadar hallettim işlerimi.hava güzeldi kızımı babannesine götürdüm biraz oturduk yeni geldim.şimdi onu uyutup pazara gidicem

Eklentiler

• IMG_5337.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 60

ha_mim Ben anca türkiye saati 22.30 da başlayabilirim çocuklarım ancak uyumuş oluyor..onlar ayaktayken ütü mümkün değil

Yarın temizleyeyim bari:)

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
kubdef areser tesekkurler.
insallah gonlune gore birisini bulursun. o karari bende verdim ama tam olarak aradigim birini bulamadim.
başınız sagolsun canim
ben sadece aksam ve haftasonu maratonlarina katilabiliyorum.

6kasim 5li
-mutfak toplanacak (bulasik mk bosaltilip bulasiklar mak- dizilecek. tezgah masa ocak silinecek)
-cocuklarla ilgilenilecek
-yemek yapilacak
-gunluk odev yapilacak
-cocuklarla ilgilenilecek

Akşam yemekleri yendi
Mutfak toplama maratonu gelen el kaldırsın

Geçmiş olsun küçük hanıma.çocukların hastalığı bizi yıpratıyor baya

Çok geçmiş olsun,

Maşallah baya iş çıkarmışın ben 2ye kadar hallettim işlerimi.hava güzeldi kızımı babannesine götürdüm biraz oturduk yeni geldim.şimdi onu uyutup pazara gidicem
Sağol.. kaptırmışım kendimi, yarın dinlenirim inşallah..
Sen de işlerimi hal ettim demişsin ama pazar, çocukla ilgilenme derken ayrı işlere koşturmuşsun.. Allah herkese kolaylık versin..

Gayet yayılmış çerez yiyorken mesajını gördüm ve heemmmmmeeeeeennnnn kalkıyorum

Eeee sonuç

Akşam 50 parça ütüledim.sabah 1 makine daha çamaşır topladım.10 parçada ondan ütüledim.çok şükür bitti ütü işi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…