Eeee sonuç
Akşam 50 parça ütüledim.sabah 1 makine daha çamaşır topladım.10 parçada ondan ütüledim.çok şükür bitti ütü işi.
Ümitliyim bir gün ben de o halaya katılacam :) :) :)
Okumuştum ama unuttum dur bi daha okuyum :))ha_mim sana budy im olmayı teklif ediyorum kabul edersen detaylı konuşalım :) budy ne dersen 1. Sayfa daki kuralları oku
1. Her kulkedisinin bir "buddy"si vardir. Karsilikli belirledikleri "zayif noktalari" iyilestirmek icin birbirlerine kıyasıya yardim ederler
Hıım yani birbirimizi dürtcez.mesela ütün var hadi buddy im ne oturuyorsun çayın çerezin keyfin zamanı mı kaldır ..... gibi
AynenVe namaz konusunda da destek olabiliriz ben de eksiğim o konuda biraz düzene girsem süper olur..detayları yazarım sana özel mesaj olarak tamam dersen ... gerçekten beni tanımayan ( yani yadırgamayıp destek çıkacak insanlara ihtiyacım var zira gün içinde yaşadığım stresi görmeyip sadece evin dağınıklığı için üstüme gelenlerden de gına gelip tembelleştim ) var mısın
Canım sezeryan da öyle ama ben 39+5 e kadar bekledim . İstemedim erkendenOyle gozukuyorne yapacagimi bilmiyorum bende neden erken aliyorlar ki 1 hafta daha durabilir en azindan
Merhabalar..
Günün beşlisi
Nevresim, değiştirildi,
Nevresim ve havlular yıkandı,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Balkon (ve sonuncu) sinekliği yıkandı,
Ortalık toplandı
Günlük ödev yapıla(-a)madı..
insallah gonlune gore birisini bulursun. o karari bende verdim ama tam olarak aradigim birini bulamadim.
Ohh ne güzel senin maraton bitmiş
Benimde bittiBen_olmak nerdesiiiin.
Maratonda yaptıklarım
Mutfak toparlandı temizler yerleştirildi kirliler makineye koyuldu tezgah ocak masa silindi
Heryer süpürüldü silindi.koltuk altları yatağın altı dahil(ayakları yüksek çekmeden silip süpürebiliyorum)
Sulu ile dik süpürge temizlendi
Toz alındı
Sulu süpürge temizlendi
Günlük ödev yapıldı(avizeleri yeni temizlemiştim üzerinden geçtim)
Vee ocağa çorba konulduu
Ben
Geriye wc ve banyo kaldı
Onuda artık kızımı uyutunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?