hangi şehirdesin bilmiyorum ama burada kimse yarim gune gelmek istemiyor. 2haftada 1 tam gun almam gerekiyor. hafta ici alamiyorum esim biz evde yokken kimsenin gelmesini istemiyor. haftasonuda 1tam gunu elin kadinina ayirmiis oluyorum. 2cocugum var benden yardim istiyor. yapsam zaten kendim yaparim. kadin gelecek diye esim evden gidiyor. sabahin korunden aksamin bilmem kacina kadar evde duramiyor. niye elin kadini ev temizleyecek diye. amaan cok doluyum gonlume gore birini bulamadim. bak bu saat oldu ev berbat diye uyuyamadim. kalktim mutfagisalonu topladim. isten geliyorum ancak yemek yapip yiyip topluyoruz. cocuklarda erken yatiyor. ses olacak uyanacaklar diye onlar yatinca is de yapamiyorum. yoksa sabah uykusuz ise gitmek var. hayat cok zor. bunaldim. pislik icindede oturamiyorum. rahatsiz oluyorum.

Az mııııı elin yavaş mıııı daha ne olsuuun
Canım sen mutfağa odaklanmışsın ayrıca bayada iş çıkarmışsın.
Ben bütün odaları gezdimya ondan kalabalık görünüyor gözüne
Bende 3 çocuk var mecbur hızlı olmak zorundayım:))
Bide geçen gün dip köşe sil süpür yaptım hergünde üzerinden geçtiğim için oyalamıyor
El ele verip dahada hızlanıcaz merak etme maraton olmasa onuda yapmıyordukyaaaaa

Bu arada akşam giremedim canım
Rahatsızdım biraz
Dün soğan kürüne başladım ondanmı bilmiyorum ama baya sancım oldu şimdi iyiyim çok şükür

İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz.Allah kolaylık versin

Dün yapılanlar

Mutfak toplanacak+
Bulaşık makinesi boşlatılıp kirliler yerleştirilecek+
Ev süpürülecek+
Açık yerler silinip toz alınacak+
Yemek yapılacak+
Çayın yanına kek kurabiye vs. yapılacak--
Bugünün ödevi yapılacak+
Namazlar ezandan sonra ilk yarım saat içinde kılınacak son vakte bırakılmayacak+

allah bize güç kuvvet versin. ben de dayandım, dayandım.... yapamadım. sinirlerim alt üst oldu dağınıklıktan, en sonunda bütçeyi de denkleyince karar verdim. cumadan alabilirsem hele süper olacak... allah sana da nasip etsin gönlüne göre.

Ben de dün keşfettim, çok beğendim, burdan biraz daha farklı, daha felsefi sanki. Yani ev işlerini hayat görüşüne çevirmek, birleştirmek gibi.. Ama takip etmeye değer..

Aynen öyle canım
Biz kadınların hangi alanda olursa olsun planlı düzenli yaşamaya ihtiyacı var.yoksa stres bunalım kaçınılmaz oluyor.

Bu arada kendimi tanıtıyım
36 yaşında ev hanımıyım.3 kızım var Allah bağışlarsa.eşim vardiyalı çalışıyor .o yüzden her hafta düzen değişiyor bizde .işlerimi ya öğlen ya da akşam saatlerinde yapıyorum.ee kızlar sizde bahsedin biraz kendinizden . sivastrabzon Ben_olmak günlük rutininiz nasıl çalışıyormusunuz hangi saatler iş yapmak için müsait oluyorsunuz birbirimizi daha iyi tanırsak daha verimli oluruz sanki.diğer arkadaşlar pek uğramadığı için etiketlemedim ama onlarda paylaşabilirler tabii

Çok geçmiş olsun canım inşaALLAH iyi gelir

Valla bir el verirseniz bana çok sevinirim :)

Merhaba..Tanışma konusunu güzel düşünmüşsün..
Ben çalışmıyorum.44 yaşındayım. Bir kızım var, kayınvalidem de bizle yaşıyor. Ben sabah 06.30 kalkıyorum h. Içi. Gün de i zaman başlıyor benim için. Kızım 15.00 da okuldan gelene kadar işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Ongldikten sonra onun yemeği, dersleri vs. Ona vakit ayırıyorum. Akşam yemeğinden sonra bulaşık mutfak işi bitince pek birşey yapmıyorum, dinleniyorum daha çok..

Selam kızlar iki gündür giremedim önceki gün misafir vardı dünde boynum tutulmuş fenaydım gerçi bugünde çok iyi degil rahat döndüremiyorum başımı şimdi biraz evi toparlayıp arkadaşımın babasının duasına gitcem

8 kasım 5 lisi
1- evi topla

2- bulaşık makinesini boşalt

3- süpür

4- banyo temizliği

5- yemek

Bende tanıtıyım kendimi 37 yaşında 2 çocuk annesiyim çalışmıyorum çocuklar 8 de gidip 5 de geliyorlar... hafta 3 günü spora gitmeye çalışıyorum kilo verince korumak için... genelde sabah erken kalkıyorum ama çok keyif kadınıyım kitap okumayı cok seviyorum... yatmayı daha çok bu huyumu sevmiyorum zamanımı verimli kullanamıyorum bazen bütün gün yatıp çocuklar gelmeye yakın işlerimi yapmaya başlıyorum maratonlar olmasa halim harap yaniii bu topiğe de düzenli bir ev hali olması için katıldım.... yaptıgım zaman işi çok güzel yaparım ama yapana kadar baya zaman geçer mesela şuan hala yataklar açık ev dağınık bir yandan bu durum beni rahatsız ediyor ama başlamak içinde o motiveyi kendimde bulamıyorum

Geçmiş olsun canım
Seni özellikle etiketlemedim tahmin ettim taziye evinde olduğunu

Hadi kalk o zaman madem işin var
Başka zaman keyif yaparsın
Hadi sen yaparsın:)))

Paylaştığınız topiğin metodunu uyguluyorum 3 iş seçtim 10 dk yapıp diğer işe geçiyorum sonra başa döncem 20 dk daha yapacağım gidene kadar yetişmezse gelince kaldığım yerden devam edeceğim kızlar bugünkü buzdolobı temizliğini fotolayalım birbirimizi gaza getirelim olur mu

Eşim eve erken gelirse buzdolabını detaylı temizleyemem foto moto atamam o vakit
Siz atın amaaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…