Düşük enerjiyle bunları yaptıysan, enerji patlamasında evin altını üstüne getire getire temizlersin herhalde..Nerde maraton sonuçları devammı halaaaaa
Benim yaptıklarım
Mutfak
Kirliler makineye dizildi çalıştırıldı
Makinenin alamadıkları(epey vardı )elde yıkandı.tezgah ocak masa tezgah üstü fayans bozdolabının makinenin dışı ve dolaplardaki izler silindi.
İlaç.kutuları düzenlendi(ödev)
Etraf toplandı
Heryer süpürüldü
Ağlayan durmayan sıkılan bebeye müdahale edildi(çok vakit alıyor)
Şimdi kızımı sallıyorum
Onu bırakınca ikindi namazı kılınacak
Sonrada akşama mantarlı börek yapılacak yanınada tatlı bişeyler yapılırsa hiç fena olmaz
Bugünlük bu kadar a dostlar .
Hava kapalı enerjim düşük canım hiç bişey yapmak istemiyordu ama yinede yaptım bişeyler
Düşük enerjiyle bunları yaptıysan, enerji patlamasında evin altını üstüne getire getire temizlersin herhalde..ellerine sağlık..
Ben bennnn mutfak dolapları NE zamandır aklımda napalım beraber başlayalım mı yavaş yavaş yapalımOhh afiyet olsun
Maşallah parça parça mutfağı bitirdin valla. benimde bi ara el atmam lazım dolaplara.hatta burdan seslenicektim var mı bana yoldaş olacak biri diye sen çıktın aradan artık
Varsa ecza dolabıda olurdu ama benim yok şuruplar kremler acil durum malzemeleri üst dolaplarda bunlar sık kullandıklarım elimin altında duruyorlar. ben buzdolabına koymuyorum genelde üzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor diye
Ben bennnn mutfak dolapları NE zamandır aklımda napalım beraber başlayalım mı yavaş yavaş yapalım
Evet fırını falan her gün bir yerlerini yapalım 15 gün verelim bitirelim mutfagıBaşlayalım canım ne zaman olsun
Hepsini birden yapamam zaten
Önceden odak noktası vardı bizdemi öyle bişey yapsak acaba sadece dolaplar değilde fayans araları camlar perdesi avizesi beyaz eşyalar
Hazır buzdolabıda yeni temzilenmişken.15 gün süresi oluyordu dimi. ne dersiniz arkadaşlar
Kızlar ben yapamıyorum yaaa bugün resmen ölü bir gün oldu kızlarım erken uyanmıştı biz kalkınca emzik çıkarıp bir daha yatarken alıyoruz..erken kalktıkları için öğle gibi uyutmak istedim onşar uyumadı sonra saat 4 gibi başladılar meme (emzik) demeye bende hep akşam yatarken kızım şimdi değil dedim .. biliyorum versem uyuyacaklar bir yerde sonra gece uykuları sarkıyor saat kaçlara sabah kalkmak vs. Herşeyimiz değişiyor..ağlamalar mızmızlıklar bitmedi bütün gün hiç bir iş yapamadımben nasıl toparlıycam bu evi 1 saat sonra yatıracam onları ama kafam davul gibi oldu inşaALLAH biraz ütü yaparım da en azından koltuktakiler kalkar ortadan .. ruh halim hiç iyi değil ve napıcam bilmiyorum
Ne güzel yazmışsınCanım inan bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık hala da yaşıyoruz.1 ay öncesine kadar hastaydı ufaklık sadece yemek yaptırıyordu bana .2 yaşındaki çocuk kucağımdan inmek istemiyordu.bende olduğu kadarını yapıp olmadığı yerde bırakıyordum.hiç üzme kendini hiç birşey onlardan daha kıymetli değil.yanındalar sağlıklılar bundan daha büyük nimet mi var.bugünler geri gelmiyor bol bol vakit geçir onlarla.ev işi nankör bugün yap yarın yine aynı .bitmez arkası kesilmez.eşin bu konuda sana karşı anlayışlıysa sorun etmiyorsa sende sıkma canını.böyle kalmıcaklar büyüyecekler sende diceksinki boş yere harap etmişim kendimi.eğer imkanın varsa ayda bir yardımcı al.sen şu anın tadını çıkar.sarıl kokla onları.benim ufaklık gelir yüzümü ellerinin içine alır yanaklarımı sıkar bide öper ne dert kalır ne tasa bide sımsıkı sarılır derim ki ölene kadar seninle böyle kalabilirim.dünya umrumda olmaz valla.çocuk kalbe şifa.ruhu genç dinamik tutuyor.hayata olumsuz değil olumlu taraflarından bak yapamadıklarına değil yaptıklarına sahip olduklarına odaklan.iş yaparken onlarıda olaya dahil edebilirsin.mesela bulaşık makinesini beraber boşaltırız yerlerş silerken viledanın ucundan oda tutar.ben ev süpürürüm oda elşnde bez toz alır:))çamaşırları benimle katlar ütü yaparken gelir oda oyuncak ütüsü var onunla kendi kıyafetlerini ütüler o oyalanırken bende hızlı hızlı işimi hallederim.durmazsa ağlarsa herşeyi bi kenara bırakır onunla ilgilenirim.ama bebeklikten beri beraber iş yaptığımız için oda alıştı.hatta iş yaparken değil oturup keyif yaparken daha çok huysuzlanır
bizim hergün düzenli bi rutinimiz olursa onlarda buna alışıyor.
Ama unutma çocukların titiz bir anneden çok psikolojisi düzgün güçlü bir anneye ihtiyacı var.umutsuzluğa kapılma bugünlerde geçecek
Umarım yanlış bişey yazmamışımdır
Sürçü lisan ettiysem affola
Kızlar ben yapamıyorum yaaa bugün resmen ölü bir gün oldu
Napıyoruz şimdi ne zaman başlayalım mutfağaSorma sabah sabah çenem düşmüş
Napıyoruz şimdi ne zaman başlayalım mutfağa
Gayet güZel olmuş canım eline sağlık sadece bir madde ekleyebilirim kendim için isteyen olursa yapar tabiii o zaman Bugun bir yerden başlıyoruz kolay gelsin bakalımBugün başlayalım bence
15 gün süremiz olsun eskiden olduğu gibi.hem yapamayan arkadaşlarda rahat rahat yapar .listede eksik varsa ekleyebilirsin canım.bende eski listelerden buldum:))
Ben asıl ev işiyle uğraştığım günü ölü gün olarak görüyorum.eğer o gün kendim için birşey yapmamışsam ne bileyim namazları vaktinde kılamışsam bi kaç sayfa kur an yada kitap okumamışsam.eşime çocuklara vakit ayıramayıp onlarla ilgilenememişsem .sevdiklerimi arayıp bir hal hatır soramamışsam o gün ömrümden birgün zayi olmuştur benim için.asıl ölü gün o gündür
Gayet güZel olmuş canım eline sağlık sadece bir madde ekleyebilirim kendim için isteyen olursa yapar tabiii o zaman Bugun bir yerden başlıyoruz kolay gelsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?