mutfak toplandi (bulasik mk bosaltildi dolduruldu daginikligi toplandi tezgah masa ocak silindi)13kasim 5lim
mutfagi topla
yemek yap
beyazlar yikanacak
wc lavabo yikanacak
daginiklik toplanacak
İyi akşamlar dün üşüttüm ıslanmıştım mutfakta iş yaparken işten geldim yemek yaptım mutfaği topladım dinleniyorum
mutfak toplandi (bulasik mk bosaltildi dolduruldu daginikligi toplandi tezgah masa ocak silindi)
yemek yapildi
mutfak batmasin diye yeni fikirler bulmak istiyorum.
Aklıma başka bişey gelmedi
Bizim ailenin fertleri habire acıkır
Odayla mutfak arasında mekik dokuyorum.yemek saatleride uyuşmuyor.biri yiyene kadar diğeri geri acıkıyor
Bide yedikleri belli olsa
Sadece büyükle bana yarar
Diğerleri çıbıh gibi
İkimizde sinir oluruz onlara
Biz ölçe tarta onlar hamuduyla
Aman Allah sağlık versinde tek yesinler.banada güç kuvvet versin tabi
Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorumGünaydın kızlar..
Bugün de kv doktora götüreceğim, o yüzden bugun ne yaparim, nasil yaparim bilmiyorum. Şu an için sadece cam önlerini sildim.
Ben aslında Bir sey sormak için geldim.
Bu h.içi eğer sıgdırabilirsem fırını silmek istiyorum iç dış. İçini yağ çözle temizlesem kaç saat açık bırakmam lazım kapağını, sonradan pişirdiklerime bir etkisi olur mu, yani bir riski var mı? Emin olmak istiyorum daha önce de düşündüm ama cesaret edemedim hiç. Normal bulaşık deterjanı sünger döküp sildim hep..
Heeee bitti bile dermişim yok beee kuzum başlayamadım bile dün oğlan hastalandı onu doktora götürdüm başlayacaktım güyaaa Bugun kısmetse başlıyorumareser yok ortalarda kesin gizli gizli mutfağı temizliyor .benden önce bitirmek için raporda vermiyor ki neler kaldı anlamayayıııııııım
Geçmiş olsun canım hoş geldin aramızaİyi akşamlar dün üşüttüm ıslanmıştım mutfakta iş yaparken işten geldim yemek yaptım mutfaği topladım dinleniyorum
Oğlum için geçmiş olsun. Hangi ödevlerin fotosunu sordun?Kızlar ödevlerin fotosunu çeken varsa paylaşabilir mi ben silmişim yanlışlıkla telden şimdi de bulamaya üşeniyorum
O her yerde yok herhalde, yağ çöz için aynı şeyi yapsam ise yarar mi?Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorum
Hoşbulduk canım sağolGeçmiş olsun canım hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?