13kasim 5lim
mutfagi topla
yemek yap
beyazlar yikanacak
wc lavabo yikanacak
daginiklik toplanacak
mutfak toplandi (bulasik mk bosaltildi dolduruldu daginikligi toplandi tezgah masa ocak silindi)
yemek yapildi

mutfak batmasin diye yeni fikirler bulmak istiyorum.

Aklıma başka bişey gelmedi
Bizim ailenin fertleri habire acıkır
Odayla mutfak arasında mekik dokuyorum.yemek saatleride uyuşmuyor.biri yiyene kadar diğeri geri acıkıyor
Bide yedikleri belli olsa
Sadece büyükle bana yarar
Diğerleri çıbıh gibi
İkimizde sinir oluruz onlara
Biz ölçe tarta onlar hamuduyla
Aman Allah sağlık versinde tek yesinler.banada güç kuvvet versin tabi

areser yok ortalarda kesin gizli gizli mutfağı temizliyor.benden önce bitirmek için raporda vermiyor ki neler kaldı anlamayayıııııııım

Aynen yeter ki onlar yesin iyi olsun ve tabi sana da güç kuvvet olsun..o cennet boşa serilmiyor ayak altına kurban

Günaydın kızlar..
Bugün de kv doktora götüreceğim, o yüzden bugun ne yaparim, nasil yaparim bilmiyorum. Şu an için sadece cam önlerini sildim.
Ben aslında Bir sey sormak için geldim.
Bu h.içi eğer sıgdırabilirsem fırını silmek istiyorum iç dış. İçini yağ çözle temizlesem kaç saat açık bırakmam lazım kapağını, sonradan pişirdiklerime bir etkisi olur mu, yani bir riski var mı? Emin olmak istiyorum daha önce de düşündüm ama cesaret edemedim hiç. Normal bulaşık deterjanı sünger döküp sildim hep..

Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorum

13 kasım 5 lisi

1- evi topla

2- bulaşık makinesini boşalt (bu gerçeşten iş yemek takımları çatallar misafir bardakları hepsi ayrı ayrı yerlere girecek)

3- evi süpür

4- görünen yerleri sil

5- akşam ütü yap

Kızlar ödevlerin fotosunu çeken varsa paylaşabilir mi ben silmişim yanlışlıkla telden şimdi de bulamaya üşeniyorum

Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorum
O her yerde yok herhalde, yağ çöz için aynı şeyi yapsam ise yarar mi?

Arkadaşlar günaydın ben çok dertliyim çalışıyorum iki gün izinliyim bi oğlum var 4.5 yaşında izin günümde dinlenmek istiyorum evimi temizlemek istiyorum misafir alırsam herişim kalıyor işim sarpasarıyor gelecem diyene gelme diyince darılıyorlar napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…