Ellerine sağlık once. Ben.o tepelerin arka tarafına zor uzanıyorum boydan, silene kadar kolum kopuyor uzanırken. Ben de oraya ya gazete ya ambalaj kağıdı ne bulursam ölçüsüne göre kesip yerleştiriyorum. Onlar kirlendikce kaldırılıp değiştiriyorum. Kaldırırken bir üstten alıyorum o kadar. Bu yeterli olmaz mı temiz olmasına.? Yoksa bana kolay geldiği için mi öyle düşünüyorum?

Iyi akşamlar..
Bugün bahsettiğim gibi dışardayım yine bu yüzden verimli bir gün olamadı maalesef ve maalesef ki yarın da çıkmam gerekecek. Valla artık bir şey yapamayınca kafama takılıyor, bugün de eksik yazacağım diye rahatsız olmaya başladım. Artık bu hafta böyle oldu, idare edersiniz.
Geçelim bugünün sonucuna
Günlük ödev yapıldı.

Çamaşır yıkandı asıldı.
Kv. Doktora götürüldü.
Kızın arkadaşları ağırlandı
Kızımla pasta yaptık.
Ortalık toplandı.

Bir şey soracağım, konuyu açan konu sahibine hiç rastlamadım. Gruptan mı siteden mı ayrıldı acaba. Tanissak fena olmazdı ..

Bende senin gibi bişey seriyorum
Yoksa temizlemesi çok zor oluyor
Eskileri alıp deterjanlı suyla siliyorum durulayıp kuruluyorum o kadar. tekrar kağıt seriyorum.çok kirlenmediği için yeter bence
Sadece kapanmayan yerlere yağçöz sıkıyorum.ulaşamadığım yerleride viledanın sapı ile siliyorum

Canım hepimiz aynıyız
Günümüz günümüzü tutmuyor maalesef.tek sorumluluğumuzda ev işleri değil ki.illaki arada aksamalar olacak.olduğu kadar olmadığı kader

Yemek yedik dağılan mutfak toplanacak
Yorganlara nevresim geçirirlecek
Dik süpürgeyle ev süpürülecek
Çöp atılacak

Acaba bunları kim yapacak

Tabiki ben:)
Hepsi yapıldı ilaveten
Çocuklar yıkandı
Çamaşır toplandı katlandı
Yenisi serildi
Günün sonunda ben
Allah ım bugünümüze şükür

Sendeki keyif bendede olaydı vaaaaaay
Silmesi benden süpürmesi benden
Alamancı badim benimde
Ayrılırım bak sendeeeeeen

ha_mim Kııızzzzzz başıma geleni bilsen sayfa takıldı da bunu paylaşınca düzeldi ama evet yani o anki durumumu emoji olarak seçtiğimi kabul ediyorum valla dün ve bugün pır döndüm ondan sebeb oturdum çayımı içtim edho mu seyrettim hakkımdır da
Ayrıca da ne çabuk vazgeçtin benden

Selam kizlar napiyorsunuz bakiyiim? Ben su siralar uyku problemlerim yuzunden isler gucler hep kaldi yetistiremiyorum.

Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorum
Merhaba domol firin temizleyicisini nerden aldiniz. Nalbur tarzi yerlerde bulabilir miyim?

Olur canım nie olmasın bende eski dolaplarım varken koyuyordum bakma şimdi silmek daha kolayıma geliyor die koymuyorum

Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…