Hasta mısın canım
Yok canım değilim yani değilimdir inşaALLAH...rutin kontrol diyelim
Geçmis olsunBugün misafirim vardı kahvaltı için az önce gitti birazdan da doktora gitmem gerek beni unutun bugünlük
Ellerine sağlık once. Ben.o tepelerin arka tarafına zor uzanıyorum boydan, silene kadar kolum kopuyor uzanırken. Ben de oraya ya gazete ya ambalaj kağıdı ne bulursam ölçüsüne göre kesip yerleştiriyorum. Onlar kirlendikce kaldırılıp değiştiriyorum. Kaldırırken bir üstten alıyorum o kadar. Bu yeterli olmaz mı temiz olmasına.? Yoksa bana kolay geldiği için mi öyle düşünüyorum?Bugünlük bu kadar yeter yoruldum merdiven tepesinde in çık in çık belim koptu
Mutfak dolaplarının tepesi hani görünmeyen yer var yaa orayı bi güzel aspirin sıkıp ovaladım sildim
.......
Ayy mis gibi oldu açıp açıp bakıyorum
Bir şey soracağım, konuyu açan konu sahibine hiç rastlamadım. Gruptan mı siteden mı ayrıldı acaba. Tanissak fena olmazdı ..
Ellerine sağlık once. Ben.o tepelerin arka tarafına zor uzanıyorum boydan, silene kadar kolum kopuyor uzanırken. Ben de oraya ya gazete ya ambalaj kağıdı ne bulursam ölçüsüne göre kesip yerleştiriyorum. Onlar kirlendikce kaldırılıp değiştiriyorum. Kaldırırken bir üstten alıyorum o kadar. Bu yeterli olmaz mı temiz olmasına.? Yoksa bana kolay geldiği için mi öyle düşünüyorum?
Iyi akşamlar..
Bugün bahsettiğim gibi dışardayım yine bu yüzden verimli bir gün olamadı maalesef ve maalesef ki yarın da çıkmam gerekecek. Valla artık bir şey yapamayınca kafama takılıyor, bugün de eksik yazacağım diye rahatsız olmaya başladım. Artık bu hafta böyle oldu, idare edersiniz.
Geçelim bugünün sonucuna
Günlük ödev yapıldı.
Çamaşır yıkandı asıldı.
Kv. Doktora götürüldü.
Kızın arkadaşları ağırlandı
Kızımla pasta yaptık.
Ortalık toplandı.
Yemek yedik dağılan mutfak toplanacak
Yorganlara nevresim geçirirlecek
Dik süpürgeyle ev süpürülecek
Çöp atılacak
Acaba bunları kim yapacak
Sendeki keyif bendede olaydı vaaaaaay
Silmesi benden süpürmesi benden
Alamancı badim benimde
Ayrılırım bak sendeeeeeen
Merhaba domol firin temizleyicisini nerden aldiniz. Nalbur tarzi yerlerde bulabilir miyim?Ben fırını domol un fırın temizliyicisi ile siliyorum Kokusu olan bişey temiZledikten sonra iyice duruluyorum bi de fırını yakıp 15-20 dk boş çalıştırıyorum
Arada uğruyordu ama bu aralar yok
Aynen tanışsak iyi olurdu geldik boş.bulduk çöreklendik gibi oldu:))
Rossman marketleri varya bir tek orda satılıyorMerhaba domol firin temizleyicisini nerden aldiniz. Nalbur tarzi yerlerde bulabilir miyim?
Olur canım nie olmasın bende eski dolaplarım varken koyuyordum bakma şimdi silmek daha kolayıma geliyor die koymuyorumEllerine sağlık once. Ben.o tepelerin arka tarafına zor uzanıyorum boydan, silene kadar kolum kopuyor uzanırken. Ben de oraya ya gazete ya ambalaj kağıdı ne bulursam ölçüsüne göre kesip yerleştiriyorum. Onlar kirlendikce kaldırılıp değiştiriyorum. Kaldırırken bir üstten alıyorum o kadar. Bu yeterli olmaz mı temiz olmasına.? Yoksa bana kolay geldiği için mi öyle düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?