Gunaydın kızlar.
Malum yeni bebeğim var ve evimin düzeni ona göre değişmeye başladı.
Mesela küvetini nerey

Saol canım Allah razı olsun insallah herkes sağ salim alır kucağına. Adı Tuğra bebişimin ablası.

Kızlaaaaar maratoooo yapak mııı

13.30 14.30 arası

areser sivastrabzon @umutsuz_umutlu
En müsait sizi gördüm isteyen de katılabilir haydi haydi haydiii
Ben son yazdıktan sonra çıktım, şimdi gelince gördüm. Zaten katilamazdim herhalde ben parça parça yapabiliyorum işleri.
Aslında camı yeni silmistim detaylıca ama kaytarmaya bahane gibi gozukmesin diye mutfak camını öyle bir sildim. İyi de oldu tazelendi:)
Günlük beşli:
Çamaşır yıkayıp asma,
Ortalık toplama,
Salon tozu alma,
Lahana sarma faciası, ( lahanayı çok haşlamıştım, dağıldı)
Bulaşık mak. Yıkama boşaltma.

Öperim teyzesi saolasın :) gunduz yine bi sekilde idare ediyoruz ama o gece kalkmaları çok zormuş :) anne olan herkese saygın arttı vallahi hiç böyle düşünmemiştim hamilelikte :)

Geldimmm neler yaptım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Lavaboyu ocağı tezgahı sildim
Çamasır makinesine çamasır attım
Çocukların odalarını salonu holü VE mutfagı süpürdüm
Yatak odasının camını sildim

Yaaa albümdeki fotolari gördüm ben de kıskandım valla.. Geçen hafta silmistim ama şimdi foto koysam olurmu ki acep? O zaman akıl edemediydim, sizden görünce ben de ekleyeyim dedim..
hangi album?
Dostacilisoyler bebegin hayirli ugurlu olsun. dunya cocuklarla guzel. iyi gunlerde büyütün. sen karnini doyurmaya bak. dinlen. isi de abartmadan yap bence. bebeginin tadini cikar. bu gunler geri gelmiyor.

agir is yapma. lohusasin. bizim bi tanidik lohusayken hali yikamis. sonra ameliyat oldum diye anlatir hala.

bugun maraton yapalimmi diyecegimde kimse gelmez simdi .. en iyisi yemek yiyip cay drmleyip iceyim :)

Ne zaman saat kaçta:))
Bugün işler bitmedi bi türlü
Gündüzki maratondada sadece mutfağı evi topladım makineyi boşalttım doldurdum bide aspiratörün filtlerini yıkadım.bol bol telefon konuşmasıyla geçti
Mutfağın süt dolapları bitti ama

Yemeğini ye çayını iç buluşalım olur mu

Saol canım teşekkür ederim. Gerçekten zaman Ayırmak çok zormuş bebekle bugun sebzeleri zor yerleştirdim. İki makinada daha önce yıkanıp katlanmayı bekleyen çamaşırları katlayabildim tüm gün. İnsallah hergunumuz böyle olmaz :)

K klbk33 Sitenin albümler bölümünde bizim grubun işlerinin fotolarının paylaşıldığı bir albüm var. Albümün adı, ''Küllerinden Doğanlar'' ama herkes göremiyor galiba paylaşım tercihinden dolayı, sen ekli misin bilmiyorum. ha_mim açtı albümü, ona bir soruver. Seni de etiketlesin..

7bucuktan 8bucuga kadar. ne yaparsak artik.

7 buçuktan 8 buçuğaysa tamam, akşam maratonuna geliyorum.. K klbk maraton istiyordun bak, geldi bir davet uyarsa, sen de gel..

aaa maraton daveti senden gelmiş zaten kaçırmışım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…