- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
Aldın mı kucağına canım.. allah analı babalı büyütsün. darısı diğer hamiloşlarımızın başına @kubdef @zambak86
hepimiz yeni bebek sahibi olduk. K klbk33 da yeni anne. asla evinin düzenini önemseme. yemeğe basit şeyler hazırla. temizliği de ölmeyecek kadar yap. her şeyden önce bebek ve senin sağlığın ve dinlenmen önemli. adı ne bebişimizin. yada söylemek istemezsen cindiyetini bilelim en azından .:)
Ben son yazdıktan sonra çıktım, şimdi gelince gördüm. Zaten katilamazdim herhalde ben parça parça yapabiliyorum işleri.Kızlaaaaar maratoooo yapak mııı
13.30 14.30 arası
areser sivastrabzon @umutsuz_umutlu
En müsait sizi gördüm isteyen de katılabilir haydi haydi haydiii
Tazecik anne güle güle büyüt bebeğini canım.daha çok yeni anneliğin bence kendine biraz zaman tanı.önce bebeğine bi düzen kur.daha doprusu o kendine bi düzen kuracak:))sende kendini ona göre ayarlıcaksın artık.kendini yormadan üzmeden stres yapmadan ama.yoksa bebeğinede yansır bu durum.inan biz gergin olunca onlarda daha huysuz oluyor.iş yapmak için uyumasını bekleme yanında süpürge filan aç alışsın sese hatta uyusa bile aç benimkiler uyanmazdı sesine alışık olduklarından.
Geceleri uykusuz kalmazsan bide gaz sorunu olmazsa işler bi şekilde yürür zaten ki inşallah olmaz
Misss kokulu bebişini öp benim yerime
Allah yardımcın olsun canım
çok beklersinBugün ödev yok galiba, resmi tatil mi ilan edildi
keske dun gorseydim. gelirdim.Akşam maratonuna gelen var mııı
sivastrabzon @umutsuz_umutlu areser K klbk33 CKbeautyandsheer @2KediAnnesi @umran80
Kızlaaaaaaar
hangi album?Yaaa albümdeki fotolari gördüm ben de kıskandım valla.. Geçen hafta silmistim ama şimdi foto koysam olurmu ki acep? O zaman akıl edemediydim, sizden görünce ben de ekleyeyim dedim..
bugun maraton yapalimmi diyecegimde kimse gelmez simdi .. en iyisi yemek yiyip cay drmleyip iceyim :)
bugun maraton yapalimmi diyecegimde kimse gelmez simdi .. en iyisi yemek yiyip cay drmleyip iceyim :)
yakın zamanda inşallah katılacağım maratonlara...bugun maraton yapalimmi diyecegimde kimse gelmez simdi .. en iyisi yemek yiyip cay drmleyip iceyim :)
hangi album?
Dostacilisoyler bebegin hayirli ugurlu olsun. dunya cocuklarla guzel. iyi gunlerde büyütün. sen karnini doyurmaya bak. dinlen. isi de abartmadan yap bence. bebeginin tadini cikar. bu gunler geri gelmiyor.
agir is yapma. lohusasin. bizim bi tanidik lohusayken hali yikamis. sonra ameliyat oldum diye anlatir hala.
K klbk33 Sitenin albümler bölümünde bizim grubun işlerinin fotolarının paylaşıldığı bir albüm var. Albümün adı, ''Küllerinden Doğanlar'' ama herkes göremiyor galiba paylaşım tercihinden dolayı, sen ekli misin bilmiyorum.hangi album?
Dostacilisoyler bebegin hayirli ugurlu olsun. dunya cocuklarla guzel. iyi gunlerde büyütün. sen karnini doyurmaya bak. dinlen. isi de abartmadan yap bence. bebeginin tadini cikar. bu gunler geri gelmiyor.
agir is yapma. lohusasin. bizim bi tanidik lohusayken hali yikamis. sonra ameliyat oldum diye anlatir hala.
7bucuktan 8bucuga kadar. ne yaparsak artik.Ne zaman saat kaçta:))
Bugün işler bitmedi bi türlü
Gündüzki maratondada sadece mutfağı evi topladım makineyi boşalttım doldurdum bide aspiratörün filtlerini yıkadım.bol bol telefon konuşmasıyla geçti
Mutfağın süt dolapları bitti ama
Yemeğini ye çayını iç buluşalım olur mu
7bucuktan 8bucuga kadar. ne yaparsak artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?