Hadi kalk maraton yapalım o zamanBu konuyu gördüğümde, iç sesim şöyle diyor: "hadi kalk kalk, maraton yapman lazım!"
Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize
merhaba kızçeler... beklediğim özel mesajları göremiyorum. ilk sayfadaki mesajı beğenmişsiniz herkesin içine bir motor takılmış ama yarışmak istemiyorsunuz diye ben de uğramıyorum sayfalara...ama siz iyi götürüyorsunuz bence aynen devam :)
Merhaba.. Bebeğini hayırlısıyla büyür inşallah sağlıkla..Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize
ha_mim Kııızzzzzz başıma geleni bilsen sayfa takıldı da bunu paylaşınca düzeldi ama evet yani o anki durumumu emoji olarak seçtiğimi kabul ediyorum valla dün ve bugün pır döndüm ondan sebeb oturdum çayımı içtim edho mu seyrettim hakkımdır da
Ayrıca da ne çabuk vazgeçtin benden
Merhabamerhaba kızçeler... beklediğim özel mesajları göremiyorum. ilk sayfadaki mesajı beğenmişsiniz herkesin içine bir motor takılmış ama yarışmak istemiyorsunuz diye ben de uğramıyorum sayfalara...ama siz iyi götürüyorsunuz bence aynen devam :)
Kaç gündür kendi maratonumdan burda maratona fırsat kalmıyor.. özledim..Akşam maratonuna gelen var mııı
sivastrabzon Ben_olmak areser K klbk33 CKbeautyandsheer @2KediAnnesi U umran80
Kızlaaaaaaar
Evet herkes kendi ne işi varsa onu yapıyor dimi ödev değil yeniyim bilmiyorum :)Kaç gündür kendi maratonumdan burda maratona fırsat kalmıyor.. özledim..
Maraton ödevden farkli belli bir zaman dilimi içinde kendi belirlediği işleri yapıyor (-muş)..Evet herkes kendi ne işi varsa onu yapıyor dimi ödev değil yeniyim bilmiyorum :)
Kaç gündür kendi maratonumdan burda maratona fırsat kalmıyor.. özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?