Sağol, cümleten hayırlı cumalarMerhaba hayırlı cumalar küldaşlarım
O saate kadar dinlenmiş olursam gelmeye çalışırım..arkadaşlar, bu akşam için maratona gelen olur mu?
20:00 gibi başlayabilirim ancak. eve gelişim yemek faslı falan, bu saati buluyor.
Geçen hafta yaptığım hummalı temizliğin tekrar eski haline dönmesini istemiyorum. o yüzden bir süpürüp, silsem, banyo wc yıkasam iyi olacak.
ha_mim chentiq sivastrabzon K klbk33 kubdef Ben_olmak zambak86 Dostacilisoyler ve uygun olan herkes...
arkadaşlar, bu akşam için maratona gelen olur mu?
20:00 gibi başlayabilirim ancak. eve gelişim yemek faslı falan, bu saati buluyor.
Geçen hafta yaptığım hummalı temizliğin tekrar eski haline dönmesini istemiyorum. o yüzden bir süpürüp, silsem, banyo wc yıkasam iyi olacak.
ha_mim chentiq sivastrabzon K klbk33 kubdef Ben_olmak zambak86 Dostacilisoyler ve uygun olan herkes...
Ben o saatlerde alışverişe gidecem canım inşaALLAH başka bir maratona
Eski küllü halimize dönmemek için istikrar şart bende geceleri gözlerim kapansa bile evi toplayıp yatmaya çalışıyorum :)
Buralardayım Bugun ütü VE çamaşır yıkama dışında pek bi iş yapmadım pek halimde yok hep vurup kafayı yatmak istiyorum
Ahhh çok isterdimmm şuan hastanedeyiz kızım geceden beri kusuyor serum takıldı bekliyoruzKızlaaaaar maratona varmısınız
Ev bildiğin harman yeri
Hadi bana eşlik edin
14.00 15.00 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?