bende geliyorumGeldin mi eve yapalım mı maraton?
Ayy inanmıyorum yaaa neyse sağlık olsun nasıl giydirecekler çocuklarına helal olmayan birşeyi anlamıyorumkubdef naptın bittimi maratonun
Benimki tam maraton oldu
Alışveriş poşetimi markette unuttum sonra tekrar gittim yerinde yeller esiyordu almışlar
Vicdansızlar yaa kızıma elbise almıştım.kısmetimizde yokmuş.yavrumun canısağolsun yapacak bişey yok.ama moralim bozuldu baya
Geçmiş olsun.. Allah beterinden esirgesin..kubdef naptın bittimi maratonun
Benimki tam maraton oldu
Alışveriş poşetimi markette unuttum sonra tekrar gittim yerinde yeller esiyordu almışlar
Vicdansızlar yaa kızıma elbise almıştım.kısmetimizde yokmuş.yavrumun canısağolsun yapacak bişey yok.ama moralim bozuldu baya
Geçmiş olsun..
Ayy inanmıyorum yaaa neyse sağlık olsun nasıl giydirecekler çocuklarına helal olmayan birşeyi anlamıyorum
Ay biraz gec oldu maratonda sadece etrafi toplayabildim mutfak bile yarim yamalak oldu biraz belim tutuldu sonra yemek vs derken yazamadim :/ gecmis olsun bu arada nasiptrn cikmis artik ne yapacaksinha_mim
Iyi geceler hatunlar, iyi haftasonları..
Yorulmadin mi daha sen? Enerji iceceği mi aldın? Benim tabanlarim zonkluyor resmen.. Eee tabi serde gençlik var ne de olsa sizinSanada küldaşım
Bende 12 ye kadar kendi.kendime bi maraton yapıyım bari.günün son işleri
Daha kahvaltı yapmadık eşimi bekliyorum marketten gelsin saat 14.00-14.30 gibi gelebilirim maratona eşimi de dahi etcem üst katı ona temizleteceğimmmmBugun hic maraton diyen yok mu ayol evi tmizlemem lazim biri beni zorlasin
14 de kadar yorulmamisim olursam ben gelirim :)Daha kahvaltı yapmadık eşimi bekliyorum marketten gelsin saat 14.00-14.30 gibi gelebilirim maratona eşimi de dahi etcem üst katı ona temizleteceğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?