Akşamki maratonda bende vardım yazamadım ama yaptıklarım;

Mutfak toplandı
Çay içildi
Bulaşıklar makineye dizildi
Kemik suyu kaynatmıştım poşetlendi buzluğa atıldı
Çıkan bulaşıklar elde yıkandı
Ocak masa tezgah beyaz eşya ve alt dolapların dışı silindi
Mutfak süpürüldü silindi
Ödev ve etkinlik yapıldı

Dün pek verimli geçmedi
Küçük hasta gibi tüm gün huysuzluğu üzerindeydi.her fırsatta ağladı.inşallah bugün böyle geçmez

Kızlar dün ki 5 limi yaptım
Evi sildim süpürdüm
WC ve banyoya yıkadım
Çamaşırları katladı +çamaşır attım makinaya onları astım
Balkonlari vilada yikayamadim oğlum durmadı
Mutfak dolapları mi sildim
Bunların haricinde mevkiye gittim geldim , oğlumu banyo ettirdim

Bu günkü neslinde

Yine evi süpürüp silicem
BiraUtum var onları yapacağım
Dünkü aştığını çadırları katlicam
Yatak odasındaki Şirinyer çekmeceler imi duzenlicem
nevresimleri mi deostirp yikicam

Banyo beni dün çok yordu 4. Ve 5. Maddeleri yapamadım

Ayy teşekkür ederim maşallahın için, şimdi görememişsin fotoğrafları ama görünce ne demek istediğimi anlayacaksın

Etmem etmem tee görmeden maşallah dedim görünce dedim topiğinde dedim bak şimdi yine demişim daha napiiiimdeğersede bende bilme
Değmez değmez teşekkür ederim Motivasyon olmuştur umarım.

"İMTİHAN"
ALLAH'ın lütfettiği bir ikramdır.
Kimi zaman dostlarla,
kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin.
Bazen kimsecikler olmaz da, nefsinle imtihan edilirsin. Bazen de çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.
Tüm imtihanları kazanmak duasi ile;
Allahım! Şu mübarek günün hürmetine ,kalan ömrümüzü, giden ömrümüzden hayırlı kıl. Sen bizlere dünya derdine düşüp
Dünya kadar derdi
olanlardan değil, Ahiret derdine düşüp Cennet kadar umudu olanlardan eyle..
Hayırlı ve Bereketli Cumâ'lar..

Bugünki hedeflerim

Ev toplanıp süpürülecek
Toz alınıp camlardaki el izleri silinecek
Mutfak toplanacak
Yemek yapılacak(vaktim olursa el açması ıspanaklı börek yapılacak)
Geniş zaman listemden 1 madde yapılacak

Ödevim:uzun zamandır aramak isteyipte bir türlü arayamadığım dostlarımdan birini aramak...

Müsait olan kızlar var mısınız maratona 14.00 a kadar

Ödev çok güzelmiş :) bi ara bende gerçekleştireyim bunu aramam gereken çok kişi var

Cok guzel benim icin hergun ne yapicam diyorum ama sadece ev topluyorum. En azindan her zaman temiz evim olur her isi ayni gun yapamiuoruz kapi silmek cam silmek vs gibi ne olur anlatin ve gunluk mu haftalikmi neyse banada gorev verin

Demetria esoes1919 hoşgeldiniz kızlar
Öncelikle ilk sayfayı okuyup ilk mesajı beğenip chentiq arkadaşımıza kişisel bilgilerinizi özel mesaj olarak atın.yaş evli bekar çocuk vb.

Şu an yeniden yapılanma sürecindeyiz:))ama sonra sonra daha düzene gireceğiz inşallah.
İlk önce hergün en az 5 madde yazıyorsunuz sonrada onları yapıp yapmadığınızı işaretliyorsunuz
Ödevleri şimdilik biz belirliyoruz en kısa zamanda bi listemiz olacak inşallah.15 günde 1 herhangi bir odaya odaklanıp temizlenmedik nokta bırakmıyoruz ama ondada eski düzen yok gibi gibi

Birde arada maraton yapıyoruz
Mesela az önce benim yaptığım gibi çağrı yapıp müsait olan arkadaşlar gelin şu saate kadar beraber iş yapalım diyoruzben yalnız kaldım o ayrı mesele

Söyliceklerim şimdilik bu kadar
Bol motivasyonlu günler dilerim

Gelmek isterseniz ben maratona devam ediyorum

Tesekkurler yazdim ben insallah beranerce hallederiz düzgün isler icin bana odev lazim yoksa yapilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…