vaktim varken de dizi izlemezdim. Tek luksumus o iste bir kisitlama cümlesi. Hemen olumluyla degistiriyoruz :)
Çok teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldinnnnn
sen baya is yapmissin. ben cocuk odasinin daginikligini topladim. birde yemek yaptim. yediklerimizi topladim o kadar.Maraton bitti valla ben saati unuttum, şimdi farkettim. Aslında kaptırıp gidecek bir işte yapmadım pek, ama yazayım olduğu kadar.
Masa hazırlandı, yemek yendi, masa toplandı, bulaşıklar toplandı makinaya dizildi dizilecekler, çay içildi, yıkananlar kuruduğunda kalan kirlileri yıkamak üzere kirliler makinaya atıldı.
Bu kadar bugünlük. Daha verimli maratonlarda buluşmak üzere, iyi geceler..
neden sakin olamiyoruz22 kasım maddelerim
Ev işleri
1. Her hangi bir çekmece vs düzenlenecek ✔
2. Buzdolabı bir daha düzenlenecek ✔
3. Süpürgeler yıkanacak ✔
4. Çocuk odası dip köşe süpürülecek ✔
5. Börek pasta yapılacak ✔
Manevi listem
1. Namazlar kılınacak ✔
2. Kuran-ı Kerim okunacak ✔
3. Kitap okunacak
4. Bağırılmayacak
5. Sakin olunacak
ben de yeni uyarildim. Orqdan biliyorumAynen olmamış:))
Daha yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum bu konuya
Ama sinirli yorgun olunca olumlama filan hak getire
Gerçekten üzerinde ısrarla durmak gerekiyor...
bir gunde esimin yemek yapip sofra hazirlayip sofrayi toplayip cay demlemesini isterdim. aahhh ah.
odak noktasini tek gunde mi bitireceksin. Hani genelde 1 hafta surecek sey.. iyiki yarisma yapmiyorumGunaydın hanımlar yeni güne bismillah bugunun 5 lisi :)
Gunlerdir erteledigim banyo mutlaka yapılacak, yapılması lazım :)
1. Banyo yıkanacak, silinecek (duşa kabin, klozet, lavabo, bebişin kuveti, kovalar, duvarlar tüm detaylarıyla)
2. 2 tepsi poğaça yapılacak
3. Mutfak dagınıklıgı toplanacak
4. Bebişin kıyafetleri ütülenecek
5. 1 makina camasır yıkanıp asılacak
Teşekkür ederim hoş buldum@Beyazpapatyammm hoşgeldin canım
neden sakin olamiyoruz
ben de yeni uyarildim. Orqdan biliyorum
odak noktasini tek gunde mi bitireceksin. Hani genelde 1 hafta surecek sey.. iyiki yarisma yapmiyorum
Bazi tembeller utaniyorTek günde bitirince ne oluyor ki
Bazi tembeller utaniyor
Kızlar banyoya gidiyorum paspasları süpürdüm bebiş agladı geri geldim. Gittim fayansları sildim bebiş ağladı geri geldim böyle böyle akşama kadar sürecek herhalde
Oley, tam zamanında.. Ben de kalkacaktım zaten, iyi oldu yalnız yapmayacağım...12.00-14.00 maraton çağrısı
chentiq Dostacilisoyler @Beyazpapatyammm sivastrabzon ha_mim @umutsuz_umutlu K klbk33 LAydLiNe K Kinciadaminsabirlikarisi @eflalim aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın kızlar
Tamamdir bende baslicam hemen12.00-14.00 maraton çağrısı
chentiq Dostacilisoyler @Beyazpapatyammm sivastrabzon ha_mim @umutsuz_umutlu K klbk33 LAydLiNe K Kinciadaminsabirlikarisi @eflalim aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın kızlar
aman deyim terlemene cok dikkat et. Ben de aynisini yasadim. Islak islak bebegin yanina gidip geliyordum. Son anda kurtuldum hastaliktan..Kızlar banyoya gidiyorum paspasları süpürdüm bebiş agladı geri geldim. Gittim fayansları sildim bebiş ağladı geri geldim böyle böyle akşama kadar sürecek herhalde
onlardan farkli da olabilir aynilarda. Maksat islerimizi hizli hizli bitirmek.Bişi sorucam maratonda yaptiklarimzz besliden farkli mi olacak acaba kızlar k bakmayın anlamaya çalışıyorum ne yapmam gerektiğini çok soru soruyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?