- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Anladım çok tşk ederim bende başlıyorum henaman deyim terlemene cok dikkat et. Ben de aynisini yasadim. Islak islak bebegin yanina gidip geliyordum. Son anda kurtuldum hastaliktan..
onlardan farkli da olabilir aynilarda. Maksat islerimizi hizli hizli bitirmek.
Ben de geliyorum maratona.
Hedef.
- Cayla bir seyler atistirip baslamak
- Utu yapmak
- Camasorlari katlamak
- Oturma odasi ortulerini sermek
- Ivir zivirlari toplamak
caya bende varimaman deyim terlemene cok dikkat et. Ben de aynisini yasadim. Islak islak bebegin yanina gidip geliyordum. Son anda kurtuldum hastaliktan..
onlardan farkli da olabilir aynilarda. Maksat islerimizi hizli hizli bitirmek.
Ben de geliyorum maratona.
Hedef.
- Cayla bir seyler atistirip baslamak
- Utu yapmak
- Camasorlari katlamak
- Oturma odasi ortulerini sermek
- Ivir zivirlari toplamak
12.00-14.00 maraton çağrısı
chentiq @Dostacilisoyler @Beyazpapatyammm sivastrabzon ha_mim Ben_olmak K klbk33 LAydLiNe K Kinciadaminsabirlikarisi @eflalim aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın kızlar
sozlerin cok guzelmis.. dugmeyi ac kismina koptum
internet lazim. Watsap gereksiz
bana da lazim. Ama tek tek dakika tutmak zor olur. Gene de bisiler yapmaya calisacagim
Ben seni bilirim sen beni.. ahh ahh..
hiz konusundaki problemler itinayla cozulur. Her eve bi chentiq
hafta bitti... bir dahakine bacim
Bi zahmet atsan. Neden haberimiz olmuyor ki bunlardan
dogur da bebelerinle alalim. Her gUzel sey seninle olsun
ben de yatiyorum ya off pofff.
Kim var kim yok.. uykum var is yapasim yok. Yatasim da yok.. ole takiliyorum bos beles
Niye nazara geldin canım:))
Geçmiş olsun vücudunun ihtiyacı varmış demekki.benimde hayalimde böyle bir uyku
Allah razı olsun kızlar saolun canlar
Bizimde çay saatimiz olur mu:))
Yemeğimiz yedik mutfak toplandı
Şimdi çay ve dizi saatimiz
Kızımın dediği bugün günlerden DİRİLİŞŞŞ
Yer yerinden oynasa kalkmam
Bencede canım sen bizde varız say bahaneyle işini yap
gözünaydın, allah sağlıkla ve analı-babalı büyütsün..Merhaba hanımlar cok ıyıyız elhamdulıllah Allah razı olsun hepınızden ayrıntılı bı sekılde donucem ınsallah
Bunu bir daha alıntıladım, gözünüzden kaçmıştır belki diye ..bir çözüm bulamadım çünküNe lekesinolduginu bilmiyorum, görümcem oturduktan sonra oldu. Üstndekine de dikkat edemedim hiç. Ya da ayağını katlayıp oturdu çorabındaki bir desenden de olabilir. Eki Görüntüle 2071097 Eki Görüntüle 2071098
Cay keyfimi yaptim18.00 20.30 maratonuna cagri yapiyorum. Ben yapayim yine.
Planladigim
Mutfagi toplamak (bulasik mk boaaltmak doldurmak ocagi tezgahi masayi silmek)
Yatak odasini toplamak (kirlileri kirli sepetine koymak camasirlari yerlestirmek) hergun bir oda topluyorum.
Cay keyfi yapmak
Hayirli olsun. Cok sevindimMerhaba hanımlar cok ıyıyız elhamdulıllah Allah razı olsun hepınızden ayrıntılı bı sekılde donucem ınsallah
Bizimki cocuklara bakiyor. Ama cocuklar anne diye bana gelip duruyorlar.Merhaba kızlar henüz bütün mesajları okumadım hafif gaza geldim baharatları ve erzak dolabını düzenledim bozulan hiçbirşey yoktu sevindim:) açık pakette olanları kavanozlara boşaltım bence güzel oldu. Sorum olacak size boyle bazı saatlerde koştur koştur ev işi yaparken eşleriniz ne yapıyor onlara da bazı görevler oluyor mu
Görev mi? Benim eşimin görevden anladığı sadece işe gitmek...Merhaba kızlar henüz bütün mesajları okumadım hafif gaza geldim baharatları ve erzak dolabını düzenledim bozulan hiçbirşey yoktu sevindim:) açık pakette olanları kavanozlara boşaltım bence güzel oldu. Sorum olacak size boyle bazı saatlerde koştur koştur ev işi yaparken eşleriniz ne yapıyor onlara da bazı görevler oluyor mu
Sorma canım. Ben bir ara çok kiloluydum. Profilimde öncesi sonrası fotoğraflarım var. Motive olmak isterseniz onlara bakın demiştim arkadaşlara. Sonra bana olanlar oldu. Öyle anlatabileceğim türden bişey değildi yaaaa. Ben uykuyu sevmeyen bi insanım. Mümkün olsa hiç uyumam. Öyle bi psikopatlığı var. Bu arada fotolara bakmak isterseniz profilimi izleyebilirsiniz.
Merhaba hanımlar cok ıyıyız elhamdulıllah Allah razı olsun hepınızden ayrıntılı bı sekılde donucem ınsallah
Merhaba kızlar henüz bütün mesajları okumadım hafif gaza geldim baharatları ve erzak dolabını düzenledim bozulan hiçbirşey yoktu sevindim:) açık pakette olanları kavanozlara boşaltım bence güzel oldu. Sorum olacak size boyle bazı saatlerde koştur koştur ev işi yaparken eşleriniz ne yapıyor onlara da bazı görevler oluyor mu
Görev mi? Benim eşimin görevden anladığı sadece işe gitmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?