Başladın mı martona 12.30 da gelirim12.00 de maratona kalkayim diyorum kim var?
CKbeautyandsheer buralarda misin canim.
Ne yapacagimi da bilmiyorum. Esime dedim bana yapilacaklari yaz diye
Ay esim evdeyken yapamiyorum
Evi topladım mutfak temizlendi camasir asildi bebegimi yikadim o kadar
Başladın mı martona 12.30 da gelirim
9 dk surmesin de bebegi de araya dahil et. Saniyor musun ki biz bu isleri o sirada yapuyoeuz. Bir cocuk gelir odev yaparsin oteli helir oyun oynarsin. Esinle oturur kahve icersin. Hic oyle dusunme. Hadi gel dostum. :)Maratonumun 9 dk surmesine kaç puan? Bebiş uyandı ben anca 5li yaparım maraton bana göre değil şimdilik
9 dk surmesin de bebegi de araya dahil et. Saniyor musun ki biz bu isleri o sirada yapuyoeuz. Bir cocuk gelir odev yaparsin oteli helir oyun oynarsin. Esinle oturur kahve icersin. Hic oyle dusunme. Hadi gel dostum. :)
Oooo ellerine saglik supermis ben tabi hafta sonu malesef esim evvde yapamiyomMaraton sonucum
Giyinme odasının duvarlarını süpürgeyle çektim ( örümcek ağları vs için..bahçeli ev malesef ne kadar sineklik vs taksakta engel olamıyoruz örümceklere )
Camı detaylıca sildim
Aynalarını sildim (2 adet )
Krem kutusunu
Takı kutularımı temizledim
Şifonyerin gözlerini boşaltıp içini dışını sildim ( yerleştirmedim
Şallarımın olduğu askıyı boşalttım sildim
Odada ki bütün kıvır zıvır şeyleri diğer odaya taşıdım
Bu kadar
Şimdi avize kapısını yeri silip, tekrar rafların tozunu alıp çıkıcam bu odadan sonra da bütün diğer oda daki şeylerin tozunu alıp yerine koyacağım en sonra perdesini takıp(zebra perde yeni aldım o temiz ve hazır neyse ki :) ) halısını silecem (yıkandı ) veee bittteeeeccceeeeeekkkk inşaALLaH)
esoes1919 kim ne işi varsa onu yapıyor ve saat bitince de buraya şunu şunu yaptım diye yazıyor...maksat destekleşip harekete geçmek işleride halletmek hemde insana bir hız kazandırmak valla arı gibi oluyorsun evin içinde
Dostacilisoyler tabikide sonuçta çocuk bakmakta büyük bir sorumluluk (iş demek istemem şahsen ) maksat zaten birbirimizden heveslenmek gaza gelmek tabiri caiz ise...bebek yedirmek , üst değişmek alt değişmek, oyun oynamak, çocuğu okula götürmek vs. hepsini ekleyebilirsin ( diye biliyorum tecrubeliler cevap versin daha net anlaşılır )..hem böylece aslında insan gün içinde ne kadar çok iş yapabildiğini görüyor..valla 3 gündür aynı odadayım ilerliyor ama çok yavaş ikiz kızlarım var benim 27 aylıklar elimden çok çenem yoruluyor dur kızım git kızım oraya girme kızım arada gidip oynuyorum onlarla gönülleride olsun ee bez değiş yemek hazırla yemelerine destek ol üst baş değiş kavgalara müdahele et meyve hazırla vs vs bitmiyorki ama bu gruba başlayalı en azından bırakmıyorum ipleri diyorum yoksa günün çoğu kızlarla geriside koltukta geçerdi...uzzzuuunnn lafın kısası ( baya uzun oldu :) ) maksat ne yaptığın değil birlikten güç alıp devam etmek ( yani en azından benim için böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?