- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
:)saglik olsun.Ay kızlar eşim saolsun hep yardımcı olmaya çalışır ama faydası mı var zararı mı anlayamadım. Bi çay demledi tezgaha dökmüş onuda beyaz havluyla silmiş hasbinAllah :)
5lim
Supur+
Sil+
Toz
Wc lavabo banyo balkon yikama
Cocuklari yikama
Camasirlari bitirme
Utu
Kendime bakim yapma
Birde olmazsa olmaz daginiklik toplama
Kaldi 7 madde. Kimsede gelmemis. Yapasim da yok. Ama mecbur yapcam.
13-15 maratonuna gelirim canım
13-15 maratonuna gelirim canım
12.00 de maratona kalkayim diyorum kim var?
CKbeautyandsheer buralarda misin canim.
Ne yapacagimi da bilmiyorum. Esime dedim bana yapilacaklari yaz diye
Teşekkür ederim, şimdi bakacağım,çok sağolhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...u-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-650
Sevgilisivastrabzon aslından çok farklı bir mesaj yazıcaktım bugünki ruh halimle iyikide yazmamışım çok karamsar çokta kızgındım...
İyiki üstte linkte verdiğimbuttrfly arkadaşımızın yazısına denk geldim
Tesadüf olduğunuda sanmıyorum.ne kadar da doğru şeyler söylemiş
Sanada tavsiye ederim oku canım...
sivastrabzon küldaşım çok iyi anlıyorum seni aynından bende de var eşin destek olması önemli...şuan ki halinden memnunsan kal biraz böyle ruhunu beynini dinlendirecek şeyler yap derim ev işi herzaman yapılır kendimiz ev işinden daha önemliyiz..hele ki çocuk varsa direk iyi olmak zorundayım psikolojisine giriyoruz ( yani ben öyleyim ) ama birazda bırakmak lazım ipleri..kendine zaman ayır boşver....bir hikayede okumuştum japonyada geçiyordu sanırım (uzun zaman oldu okuyalı) japonlar ve bir takım bilimadamları bir araştırma yapmak için baya bir yol yürümeleri gerekiyormuş..araştırmacı adamlar Öyle çabuk yürüyorlarmışki japonların yokluğunu uzun zaman sonra farketmişler dönüp onları oturmuş bir şekilde bulmuşlar..napıyorsunuz yol uzun neden oturuyosunuz şeklinde konuşunca japonlardan bilgili biri çok çabuk yol aldık ruhumuz bedenimizden uzakta kaldı şimdi ruhumuzun bedenimize yetişmesi için bekliyoruz demiş...beni çok etkilemişti ve çokta doğru gelmişti..velhasıl kendini dinle sakinleş canım biz hep buralardayız...yalnız değilsin
Hangi sehirdesin bilmiyorum , hava güzelse cam silebilirsinGunaydin benimde
Evi supurmek
Toz almak
Evi toplamak
Cocuk bakmak
Yemek yapmak
Ekstra gorev ekleyin bana
Ay ankara hava yagmurlu pehHangi sehirdesin bilmiyorum , hava güzelse cam silebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?