Evet, okudum ha_ mim çok güzel ve dikkate değer. Kendisini, hayatla olan sorunlarını, kavgalarını aşmış, ben ile ego arasındaki ayrımı yapabilmiş bir insanın seviyesine gelmiş bir kişi için uyarlanabilir örnekler.. Verdiği örnekleri hayata geçirerek o seviyeye gelmiştir belki de. Bilmiyorum..
Konuyu takibe aldım, mutlaka birşeyler katacaktır bana, okuyan herkese. Bu yüzden sayfadaki arkadaşlara da tavsiye etmek lazim.Tavsiyen, desteğin ve anlayışın için teşekkür ederim..
Yine geleceğin ben, günlük beslileri yazmaya. Ama öyle mecburen, yapmam gerekenleri yaptığım zamanlardan ibaret olur ancak..
Ödevleri, odak noktası, maraton... şaibeli
Yok , girmem bunalıma, benim karamsırlarlıklarım beni bogamayacak kadar kısa sürer, kıyıdan fazla ayrılmamaya bakarım..Bunalıma girmede naparsan yap
Bide sayfayı en baştan okumanı tavsiye ederim çok güzel bilgiler var umarım faydası olur
Bende ne işe yaradığını bir benzetmeyle anlatırsak
Sanki bir denizdeyim
Bir sorunmu yaşadım kendimi o kıyıdan başka kıyıya sürüklüyorum
Sıkıntıların beni boğmasına dibe çekmesine izin vermiyorum
Çünkü batmak kolay ama çıkmak çooook zorr
Bi nevi kanal değiştirme diyelim:)
Kafamı dağıtacak yapmaktan hoşlandığım şeyler yapıyorum ki iç sesim sussun.yoksa veriyor gazı veriyor gazı:))
Canım ne farkeder sende verebilirsin.ayrıca burda sen benden daha kıdemlisin
ha_mim badim bende okudum tavsiye ettiğin topiği dün gece yatınca içimden tekrar ettim geçmişimdeki herkesi afediyorum dedim içimdeki diğer iç ses eee helallik ne olcak etme dedi...durup düşündüm..dedim zaten ALLAH içimin sızısını düştüğüm sıkıntıları daha da iyi bilmiyor mu bırakacak mı yanlarına haaa helal etmek istemiyorsam yine etmiyorum ama onları kendi
içimde afediyorum vs böyle şeyler tekrar ettim inanırmısın damarlarımda bir ayaklanma hissettim o an ayakparmak uclarından başıma kadar 1-2 dakika kadar sürdü..geçmişimdeki herkesi afediyorum kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum ben sabırlı bir insanım... benim olumlamalarım bunlar daha düzenli bir şekilde yapmaya çalışacağım..ALLAH razı olsun senden
İzlemeye aldım canım şimdi seni. Görebilirsin fotoğraflarıBendeeee görmek istyomm bende....kilo verip şuan korumada olan biri olarak korumada çok zorlanıyorum bir motive okur bana
Saat kaça kadar
Ben 20:00'de başlayabilirim sanırım.
Herkesin işi farklıdır, ne kadar sürerse diyorum... Bir aralık veremiyorum çünkü bir sürü farklı şey çıkıyor arada...
saat 3 den sonra yaptım maratonumu sanırım habersiz olarak patatesili börek tatlı ve pasta yapıp mutfağı toparladım kızıma ayrı eşim gelince bize ayrı sofra hazırladım namaz kıldım çamaşır toplayıp katladım utulenecekleri ütüledim yerleştirdim duş aldım maske yaptım şimdi de yuzume nemlendirici sürüp çay içeceğim tv izlerken
5 li harici el dehmeyen yer kalmasin diye her gun ayri hi gorev veren olsa
Geniş zaman maddelerim
Yatak odası
Ütülenecek birikmiş çamaşırlar var onlar ütülenip yerlerine yerleştirilecek
Antrede kiler gibi kullandığım bir dolabım var o düzenlenecek
Banyo detaylı bir şekilde yıkanacak Dolabı düzenlenecek✔
Hobiler
Biraz dikiş dikilecek
Eşimin lifi eskimiş yenisi yapılacak
Hergün en az 10 sayfa kitap okunacak
Tibet egzersizleri aksatılmayacak✔
Bende evet oyle yapiyimda liste yapma ozuruyum heryerde ne is yapilir en ayrinti bilemiyorum.Bak mesela bu benim ayrı listem
Daha çok madde vardı
Yarısı yapıldı
Yeni maddeler eklicem yakında..
Sende böyle birşey yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?