Selam kızlar napıyorsunuz ben beşli yapamadım Bugun yaptıklarımı yazıyım bari 5 li olsun bugünlük

1- evi toplamak

2- bulaşık makinesini boşaltmak

3- kurabiye yapmak

4- kuruyan çamasırları toplamak

5- mutfağı süpürmek

1-2 maddeyi daha henüz yapmadım onları da birazdan yaparım

Ay napiyim mutfak toplandi
Copler atildi
Ocak silindi
Camasirlar toplandi yenisi asildi
bebegin banyosu yemek ve uykusu
Kendi banyom
Evi topladım
Mutfak sepeti temizlendi bosaltilip duzenlenip yerlestirildi
Balkon duzenlendi

Ay napiyim mutfak toplandi
Copler atildi
Ocak silindi
Camasirlar toplandi yenisi asildi
bebegin banyosu yemek ve uykusu
Kendi banyom
Evi topladım
Mutfak sepeti temizlendi bosaltilip duzenlenip yerlestirildi
Balkon duzenlendi
Maşallah daha ne olsun
Bi sürü iş yapmışsın

Ben sana ödev veriyim canım
Duşakabini içindeki malzemeleriyle beraber yıkamak(taburesi kovası)
Dağınık olan 2 çekmeceyi düzenlemek
Fatura garanti belgesi alılveriş fişleri vb. tek tek dosyalamak işe yaramayan günü geçenleri atmak
Çöp kovalarını dezenfekte etmek
Kitaplığın tozunu alıp düzenlemek
Ayakkabılığı düzenlemek kullanılmayanları elemek

Bu liste böyle uzaaaaar gider
İçinden 1 yada daha fazlasını yapabilirsin istersen bunları günlerede bölebilirsin...

Duşakabini içindeki malzemeleriyle beraber yıkamak(taburesi kovası)
Aksam esim gelince yapicam cocuk etkilrnmesin yanimda deterjandan diye
Ay bu arada ben 2 ay oldu eve tasinali her esyami yenikemistim tasinirken ayiklandilarda sanirim ondan cok is bulamiyom
Ama devsmli kullakilan yerler kirkeniyo tabiki

Süpermiş o zaman sende günlük işleri yaparsın kalan vaktindede eşinle çocuğınla ilgilenirsin ne güzell

Eki Görüntüle 2072902

Ben faturaları diğer gerekli belgeleri filan ayrı ayrı böyle dosyaladım hem çekmece karışmıyor hemde aradığım elime geliyor
Ben daha farklı yapıyorum, elektrik, su, vs. hepsi ayrı kapaklı dosyalarda delgeçle delip takıyorum. Böylece tarih sırasına göre gitmiş oluyor hem. Tavsiye ederim, öyle daha pratik.

Benimkide ayrı dosyadada kapağı yok sadece zaten ödenmiş olanlar o yüzden tarih sırasına gerek görmedim
Önemliler ayrı yerde
Eşimde işi düşünce arasın bulsun bunca işin gücün arasında bu kadar yaptığıma dua etsin valla

Aslında bu iş, onların işi ama bıraksan bırak dosyalamayı, nereye koyduğunu bulamaz..

Kizlaarrr 2 banyoyada bir girismisim amanyokli camasir sulu cif domestos derken dusakabinler aksesuarlar fayanslar havlupanlar dus zemini hic el degmeyen yer kalmadı bugunun artisi bu oldu. Ayda bir yapmak laxim boyle 15 de bir can dayaz cok buyuk ve zor oluyor yaa ama degdi pırıl pırıl olduuuuu yuppi

Çooook kıskandım
Bende ne zamandır detaylı yapmak istiyorum bi türlü oraya sıra gelmiyor

Güle güle kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…