Bugünün maddeleri

Mutfak toplanacak
Ev süpürülecek
Toz alınacak
Wc lavabo yıkanacak
Yemek yapılacak
Çamaşır toplanıp katlanacak
Ütü yapılıp yerleştirilecek
Bugünün maneviyatına uygun davranılacak

Maraton sonucum

Mutfak toplandı
Ortancaya beslenme hazırlandı okula gönderildi
Ocağa yemek koyuldu(bezelye)
Buzluk boşaltıldı temizlendi yerleştirildi
Buzdolabı alt kısmı düzenlendi
Alt mutfak dolapları elden geçti
Çamaşırlar toplandı ütülenecekler ayrıldı kalanlar katlandı yerleştirildi

Zamanım mutfakta geçmiş şimdi kalan işlere devam inşallah.ev süpürülüp toz alınacak küçük uyutulacak yemeğin yanına bide makarna yaptımmı tamamdır.Aaaa bide ütü var dimiii

Burası bana çok iyi geldi yoksa birini yapınca diğerlerine enerjim kalmıyordu.kan değerlerim çok düşük üzerimde hep bi halsizlik uyuma isteği var kendimle mücadele halindeyim
Burasıda olmasa zorunlu işleri yapıp postu deviririm galiba:)))

Ne güzel maşallah iyi iş çıkarmışsın, darısı benim de başıma, ben bir tek bulaşık yıka evi toparla yapabildim, erken doğum riski var hiç bir iş yapamıyorum hemen rahatsızlanıyorum, evi p.k götürüyor afedersin, döküntü yok ama iyi bir temizlik istiyor

Ben de seni bekliyordum ha_mim maraton sonucu yazmak için. Ben aslında 13.00 de bitirmiştim, buçuğa enerjim kalmadı öncesinde de işlerim vardı. Kendini çok zorlama yorma. O halsizlikle nasil yapiyorsun bu kadar işi?
Önce beşliye girecek işleri yazayım ordan maratondaki işlerle tamamlarım eksiği.
Lavaboları ciflemek, banyo aynasını silmek
Wc temizliği.
Temizlik kovasının temizliği
Vitrin (evet, Ben hâlâ kullanıyorum) tozunu almak -içindekileri boşaltıp,

Ve maraton
Kv. Egzersiz, buz kompresi, astımi için hava yapmak, hava makinasının gövdesini temizlemek, havluları değiştirmek, ezogelin çorba yapmak, komsulardan kv. Kandil ziyareti, telefon görüşmesi yapmak..
Ütüyü akşamüstune kadar yapmaýı planlıyorum, inşallah başarıya ulaşırım..
Sonucu sonra bildiririm.

Ana kural: önce sağlığımız ve çocuklarımız..Gerisi teferruat..

Siz iyi olun ev işi halledelir bi şekilde
Hiçte sıkma canını sonuçta keyfi değil
Son hamileliğimde bu aylarda bebeğin pozisyonundan dolayı bendede olmuştu bu risk ama sonra geçti
Bu mübarek gün hürmetine inşallah seninde geçer. rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ne tesadüf bende seni bekliyordumyapmayınca işler sarpa sarıyor öyle bi lüksüm yok maalesef.başak burcuyum dağınıklık toz vs.daha çok enerjimi tüketiyor.çocuklar içinde düzen şart.temiz ve düzenli evin onlara olumlu etkileri olduğuna inanıyorum.özellikle büyük kızımda çok güzel yansımaları oldu.
Annenin enerjisi çocuklarada geçiyor.şu an kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum maşallah diyim
Tibet yogası yapıyorum onunda etkisi olabilir tabii

Eminim ödev ütü
Baktım yapacak başka iş bulamadım
Gözüme onlar çarptı
Size 10 parça bana herhalde bi 40 parça olur başlamışken
Hadi kolay gelsiiiiiin

Ödev yapıldı
Sanki saymışım gerçektende 40 parçaymış

Toz konusunda değil ama dağınıklık konusunda ben de hassasım, her yer derli toplu olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Eşimden geçtim ama kızıma bir türlü bunu geçiremedim. Hatta birkaç gün denemek için bırakıyorum, yatağının üzerinde küçük bir tepe oluşuyor tam anlamıyla. Ya sen nasıl başardım? Valla bu dağınıklık benim enerjimi sömürüyor resmen!!
Tibet yogası, düşünce olumlamaları, ev işi, çocuklar, kitap okuma, kk.. ne kadar çok yönlü ve enerjiksin, hayran kaldım..

Ütü maratonuna gelmek isteyen?
Oh, kendimi ittire ittire ütü yapmaya götürdüm en sonunda ve ödevimi başarıyla sonuçlandırdım. Ama ben yaptığımda saat 17.00 civarıydı..

Canım ne güzel sözler bunlar
Meraklı araştırmacı bir yapım var yeni birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum.genelde mistik konular ilgimi çekmiştir
Hem dur bakalım daha yeni yeni konulara dahil oldum bakalım ne kadar istikrarlı olucam.
Çocuklarla olan gelişmeyi ben bilahare anlatırım sana

Amiiinnn çok sağol canım iyi dileklerin için inşallah öyle olur
Peki nasıl geçmişti seninki?

Amiiinnn çok sağol canım iyi dileklerin için inşallah öyle olur
Peki nasıl geçmişti seninki?

Senin sıkıntın ne tam olarak bilmiyorum canım
Benim yaramaz poposunu doğum kanalına dayamıştı o yüzden her an açılma olabilir demişti dr.hemde böyle devam ederse yani dönmezse baş aşağı sezeryan olabilir dedi.
Bende bi yerde ters bebeklerin dönmesine secde pozisyonunun iyi geldiğini okudum.her namazdan sonra bi kaç dk secde halinde bekledim.hatta o zaman ramazandı çok zorlansamda teravih namazlarını kılmaya çalıştım.sonraki kontrolde dr bebek dönmüş dedi.ben onun vesile olduğunu düşünüyorum.bu benim fikrim tabiii.
Allah seninde şifanı versin canım

Benim bebeğimin başı aşağıdaymış, öyle baskı yapıyor ki afedersin sanki çıkacakmış gibi oluyor, elhamdülillah namaz kılıyorum ama uzun süre secdede kalmamıştım, bende yapayım inşallah, cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek doktor

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim yatılı misafirlerim var. Sigara içiyolar balkonda içiyolar ama yinede eve koku geliyor bebeğim hastalanacak diye çok korkuyorum. Gitseler diye gözüm bakıyo öyle düşündüğüm içinde kötü hissediyorum kendimi. Ev aldı başını gidiyor baş edemiyorum bu saat oldu daha sadece yatak odamı toplayıp 1 makina çamaşır atabildim.
Şimdi bebiş uyanana kadar koşturmacalı bi maraton beni bekliyor.

Kolay gelsin, bebekle misafir ağırlamak zor. Yakın akraba mı?
Balkonda sigara iciyorlarsa balkonun kapısı kapalı tutarsan içeri gelmez, endişe etme rahat ol. Sakınan göze çöp batar unutma.
Misafirlerin çok mu kalacak? Onlar varken yapamazsın bir şey, gittiklerinde yaparsın geniş geniş. Hem bebeğin var, hem yatılıya gelmişler keşke yardım etseler sana..
Herşeye rağmen rahat ol, strese girme bebeğine de yansır gerginliğin..
Kolay gelsin..

Merhaba hanimlar bebis dogdu 1 haftalik olduk annemle kv memlekete ugurladik ablamiz duruma alisti babada yardimci bende kendimi daha iyi hissediyorum artik ayaklandim yavad yavas ev islerine baslayayim diyorum bugun kahvaltiyi ben hazirladim mesela dunde daginik bi oda toplamistim bi de savas alani gibi mutfagi :) artik 5li yazabilirim sanirim gunluk odevlere de haftaya girisirim insallah :) 2 cocuklu hayat basladi benim icin Allah hayirla sonuclandirsin. Korktugum tek sey minik bi bebegi gordukce ablamizin buyudugunu dusunerek ina yuklenmek insallah onun da hala bebek oldugunu aklimdan hic cikarmam siz nasil hissetmistiniz 2. Cocuk gelince anlatmak isteyen var mi?

Bugun ki hedefledigim 5lim
Mutfagi toplamak
Makinaya camasir atmak
Yerleri supurmek(bunu esim yapacak insallah ama yinede yaziyorum 5 maddeye tamamlamam lazim )
Oglen ve aksam yemegi yapmak
Biraz banyoyu temizlemek

Ya şu çoklu alıntıya bir türlü alışamadim.
Gözünaydın, bebeğin hayırlı olsun.Analı-babalı , sağlıkla büyür inşallah..
Ev isleri konusinda acele etme, iki bebekle zorlama kendini. Yavaş yavaş düzene girersin zaten.
Eşin yardımcı oluyorsa en büyük nimet senin için, sen de bilinçli bir anne olduğuna göre herşey yolunda gider inşallah, emin ol.
Bebişe de allah nazarlardan korusun diyorum..

kubdef 'ciğim şimdi oturdum valla canım, dinlenme maratonuna girdim ben bir dahakine inşallah..
Gelmişken beşli, ödev durum raporu vereyim:
-Fırınlı ocağın ocak kısmı silindi, etrafı üstten silindi,
-Kv. Günlük ilaç, egzersiz vs. Bakımı
-Çamaşır toplama, katlama, yerleştirme yapıldı,
-Mutfak musluğu parlatıldi, tezgahı silindi,
-Mutfak alt-üst dolap kapakları yağ çözle dıştan silindi.

Günlük ödev olarak kendime mutfak dolaplarinin üstündeki boşluğa verdiğim gazeteleri yenilemek.
Şimdi kahve zamanı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…