• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 dk gecikmeli olarak geldim hadi evi süpürelim artık beraber :)
Ay ben 1 saatlik maratonu 2 saatte bitirdim ama yine de evi supurumedim ya :KK45:

Maratonun ilk 1 saatinde sadece nevresim degistirebildim hic oturmadan 1 saat ugrastim ama sadece nevresim degisti 2 bebek yatagi 1 cift kisilik yatak nevresimi
Geri kalan 1 saate
Mutfagi topladim
Makinaya camasir attim
Katlanacak camasirlari katladim yetlestirdim
Meyve suyu kaynattim
Yani 2. 1 saatte de birsey yapmamisim :KK9::KK9::KK9:

Tüh ya geçmiş, ama ben o saatte oğlum öğlen yemeğine geliyor onunla ilgileniyorum, yemeği vs, bir de kek yaptım
Ama şimdi maratona ihtiyacım var
Ev toplanacak
Bulaşık yıkanacak
Çamaşır serilecek
Namaz+kuran
Çamaşır katlanıp yerleşecek
Olsun ben o saattede maratondaydim
Kaç gündür ben diyecem de :) , az kaldı nasıl olsa kendiliğinden kalkar diye düşündüm:)
Ay bende useniyorum ya kendiliginden kalksin diye bekliyorum :D

Bu akşam dışarı çıkacağım, arkadaşımla haftada bir gün mutlaka buluşuyoruz. iyi geliyor bünyeye.

Ama çıkmadan bu haftaki odak noktasına uygun bi şeyler yapmayı planlıyorum. Bakalım olacak mı?
odak noktası için yapacaklarım SÜRPRİZ olsun. :)
Bayilirim suprizlere :D :D

Ay ben 1 saatlik maratonu 2 saatte bitirdim ama yine de evi supurumedim ya :KK45:

Maratonun ilk 1 saatinde sadece nevresim degistirebildim hic oturmadan 1 saat ugrastim ama sadece nevresim degisti 2 bebek yatagi 1 cift kisilik yatak nevresimi
Geri kalan 1 saate
Mutfagi topladim
Makinaya camasir attim
Katlanacak camasirlari katladim yetlestirdim
Meyve suyu kaynattim
Yani 2. 1 saatte de birsey yapmamisim :KK9::KK9::KK9:

Olsun ben o saattede maratondaydim

Ay bende useniyorum ya kendiliginden kalksin diye bekliyorum :KK70:

Canım inanır mısın bende süpüremedim bebiş kucagımda uyuyordu koyarken geri uyandı onla ugrastım

Bu saatten sonra 5 li olurum oldugu kadar artık bişeyler yazıyım dün sporda arka bacak çalıştık heryerim agrıyor hadi ben 5 li yazıyım NE kadar yapabilirsem

1- EVİ SÜPÜRMEK

2- wc temizlemek

3- yemek yapmak

4- ortalık toplamak

5- ütü yapmak (varsa ütüsü olan akşama resimli maraton yapalım)

Maşallah sizler devam ediyorsunuz, topikte artık sayfalar ilerliyor :) yeni arkadaşlar da var. Eskilerden chentiq chentiq kubdef kubdef areser areser CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer .
Ben ne yapıyorum, eski eflal yok artık, her gün evi silip süpüren, bal dök yala yapan, ev düzenli olmayınca çıldıran eflal yok. Yerine kendine daha çok zaman ayıran, bundan kastım boş boş öyle hiç bir şey yapmadan oturup kafa dinlemek ;) bunu o kadar az yapıyordum ki. Şu an önümde katlanacak çamaşırlar var ama ben burayı okuyorum :) çünkü canım tam olarak bunu yapmak istiyor.
En önemli yapmam gereken değişimlerden biri de çocuklarım için de bu boş zamanlarımı çoğaltmak, boş zaman demiyim de keyif aldığım rahat olduğum zamanları diyeyim :))onlarla oyun oynamak , vakit geçirmek de biriken bulaşıktan , çamaşırdan önemli olmalı. Oğlum dur şimdi işim var cümlesinin yerini, tabi ki hadi oynayalım almalı :)
Değişiyorum, gelişiyorum.
Bu yüzden artık madde yazmıyorum. Aylık plana göre bir düzen oturdu zaten ama keyfim izin verdiği kadar o da ;)

Maşallah sizler devam ediyorsunuz, topikte artık sayfalar ilerliyor :) yeni arkadaşlar da var. Eskilerden chentiq chentiq kubdef kubdef areser areser CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer .
Ben ne yapıyorum, eski eflal yok artık, her gün evi silip süpüren, bal dök yala yapan, ev düzenli olmayınca çıldıran eflal yok. Yerine kendine daha çok zaman ayıran, bundan kastım boş boş öyle hiç bir şey yapmadan oturup kafa dinlemek :KK66: bunu o kadar az yapıyordum ki. Şu an önümde katlanacak çamaşırlar var ama ben burayı okuyorum :) çünkü canım tam olarak bunu yapmak istiyor.
En önemli yapmam gereken değişimlerden biri de çocuklarım için de bu boş zamanlarımı çoğaltmak, boş zaman demiyim de keyif aldığım rahat olduğum zamanları diyeyim :))onlarla oyun oynamak , vakit geçirmek de biriken bulaşıktan , çamaşırdan önemli olmalı. Oğlum dur şimdi işim var cümlesinin yerini, tabi ki hadi oynayalım almalı :)
Değişiyorum, gelişiyorum.
Bu yüzden artık madde yazmıyorum. Aylık plana göre bir düzen oturdu zaten ama keyfim izin verdiği kadar o da :KK66:
Zaten önceliğimiz; ödev de, odak noktası da, beşliler de onlar, çocuklarımız ve ailemiz.. Sen de kendi değişimine ve anlayışına göre yazarsın. Ruhumuzu dinlendirmek de, kendimize vakit ayırmak da en az ev işi, temizlik kadar hatta onlardan daha önemli, biz iyi olmazsak hiçbir şeyde verimli ve istekli olamayız.

Back
X