• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar hanımlar.. Cmt. den beri maratonlara katılamadım, ya denk gelmedim ya kaçırdım. Ben günlük işlerime sabah 10 -10 buçuk arası başlıyorum. Asıl maratonum o saatlerde başlıyor.:spor::temizlik: Bana yarın eşlik edebilecek var mı?

Ben o saatte ya kahvalti hazirliyo ya da topluyor olurum buda maraton sonucta :KK66:

Aynen bende:KK5:
Ama madem sayılır diyorsun bizde sana böyle eşlik ederiz.sende kendini maratonda hissedersin:KK39:

Ütülere başlandıımıı benimki bitti bileeee:halay::halay:

Tabi tabi ne demezsin :işsiz:
Eşim evdeyken hiç bir iş yapamıyorum:kızgın:ancak yemek hazırla topla çay iç topla meyve hazırla topla:işsiz:
Ödevlerle uğraş.niye ağlıyor bu çocuk niye öksürüyor bu çocuk düşecek kıracak şimdi diye diye vaktimiz geçiyor.şişirdi beni ...
Babalar anneliği zorlaştırıyor başkada bi şey yaptıkları yok:duduk:

Tabi tabi ne demezsin :işsiz:
Eşim evdeyken hiç bir iş yapamıyorum:kızgın:ancak yemek hazırla topla çay iç topla meyve hazırla topla:işsiz:
Ödevlerle uğraş.niye ağlıyor bu çocuk niye öksürüyor bu çocuk düşecek kıracak şimdi diye diye vaktimiz geçiyor.şişirdi beni ...
Babalar anneliği zorlaştırıyor başkada bi şey yaptıkları yok:duduk:
Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırım
:KK43::KK43:

Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırım
:KK43::KK43:

Aynen öyleyiz canımm
Çocuklar büyüsede değişmiyor bu durum.babalara bence annelere destek eğitimi verilmeli:))
Kendi adıma söyleyim ne uykusuzluk ne yememeleri nede hastalıkları beni en çok bu niye uyumuyorlar neden gazı var sen mi bişey yedin niye hastalar üşüttünmü sıkı giymiyorlar mı koşmasınlar niye yemiyorlar şu yemeği niye sevmiyorlar :ukala::ukala::ukala: sözleri yoruyor...bazen muhabbet sadece bunlardan ibaret oluyor...
Oturdukları yerden canları sıkılıyor bence.baba olmayı bu zannediyorlar...
Sizin eşlerinizi bilmem ama benim çevremdekiler genelde böyle:işsiz:

Arabanız için hayırlı olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Eşine de geçmiş olsun. bu da haftalık ödev listesi:
Haftalık Ödevler:
4 Aralık Pazartesi:Saat,tablo,fotoğraf çerçevesi vb. gibi duvarda asılı olan şeylerin tozunu almak
5 Aralık Salı:Elektrik düğmesi/priz silmek
6 Aralık Çarşamba:Radyatör temizlemek(en az 2 tane)yoksa soba yada klima temizlemek
7 Aralık Perşembe:En az 2 tane kapı silmek
8 Aralık Cuma:Sehpaları silmek(ayaklarıda dahil detaylı)
9 Aralık Cumartesi:Ünite/vitrin ne varsa boşaltıp üstleride dahil silmek(içinde yıkanacak tabak çanak dantel vs. varsa yıkamak)
10 Aralık Pazar:Eş ile veya çocuklarla sevdiğimiz bir etkinlik yapmak+ütü yapmak

Bir de odak noktası için liste var, istersen onu da yazayım sonra..

Eh, tamam o zaman bana uyar, bitiş kaç olsun, 12,00 iyi midir?
Allah razi olsun tesekkur ederim
Tamamdir basliyorum bakalim bugun
Evet odak noktsinida atarasan sevinirim:KK15::KK15:

Aynen öyleyiz canımm
Çocuklar büyüsede değişmiyor bu durum.babalara bence annelere destek eğitimi verilmeli:))
Kendi adıma söyleyim ne uykusuzluk ne yememeleri nede hastalıkları beni en çok bu niye uyumuyorlar neden gazı var sen mi bişey yedin niye hastalar üşüttünmü sıkı giymiyorlar mı koşmasınlar niye yemiyorlar şu yemeği niye sevmiyorlar :ukala::ukala::ukala: sözleri yoruyor...bazen muhabbet sadece bunlardan ibaret oluyor...
Oturdukları yerden canları sıkılıyor bence.baba olmayı bu zannediyorlar...
Sizin eşlerinizi bilmem ama benim çevremdekiler genelde böyle:işsiz:
Günaydın
Çocukla ilgilenmeyi bunlar böyle sanıyor, bizde ilgilenmek temel ihtiyaclarını karşılamaktan ibaret bir de üstelik... 
Bize de böyle çocuklarıyla güzel vakit geçiren babalara gıptayla bakmak düşüyor payımıza. :KK43:

Allah razi olsun tesekkur ederim
Tamamdir basliyorum bakalim bugun
Evet odak noktsinida atarasan sevinirim:KK15::KK15:
Screenshot_20171205-091553.webp

Günlük planım

Mutfak toplanacak
Ev süpürülecek
Wc banyo yıkanacak(hergünde yıkansa kokuya çare bulamadım)
Toz alınacak
Yemek yapılacak
Oturma odasındaki petekler silinecek(günün ödevi)

Kişisel planım

Namazlar kılınacak
Kuran okunacak✔(sabah namazından sonra yasin ve 5 sayfa kuran okundu)
Kitap okunacak
Akşam dizi keyfi yapılacak(diriliş)

Ben geldiiim:KK54:
Maraton dedim, anca bitti. Okula gitmem gerekince arada, bu saate sarktı.

İşte maraton listesi:
Çamaşır yıkandı, asıldı,
Kv. Buz kompleksi ilaç, vb. Günlük bakımı,
Salon tozu alma,
Kullanılmayan oda dağınıklığını toplamak,
Pzt. Gününün ödevi duvarda asılımeşyaların tozunu almak,
Radyator (Petek) temizliği *günlük ödev, albüme de attım
Koltuk yüzeyi ve minderlerinin ve 4 adet sandalye minderinin silinmesi *odak noktası
Akşam yemeğini yapmak..
Ve kalan işlere enerji toplamak için mola vermeee:KK54:

Son düzenleme:
zambak86 zambak86 bana cvp vermeyi unuttun :KK42:
Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?
Okul biteli çok oldu da, mülakata hazırlanmam lazımdı, tembellik yaptım çalışmadım, çocuk doğurucam:):) :)
İşte bak burada

Back
X