- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Annemle kv vardi ama ikisinide memlekete yolladik gecen hafta onlarada zorluk oluyor kendo evlerini ariyorlarinşaallah canım. Kv de mi yanında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemle kv vardi ama ikisinide memlekete yolladik gecen hafta onlarada zorluk oluyor kendo evlerini ariyorlarinşaallah canım. Kv de mi yanında
Cok iyi :) senin adina cok sevindim seni mutlu gormek guzel :)Maşallah sizler devam ediyorsunuz, topikte artık sayfalar ilerliyor :) yeni arkadaşlar da var. Eskilerdenchentiq
kubdef
areser
CKbeautyandsheer .
Ben ne yapıyorum, eski eflal yok artık, her gün evi silip süpüren, bal dök yala yapan, ev düzenli olmayınca çıldıran eflal yok. Yerine kendine daha çok zaman ayıran, bundan kastım boş boş öyle hiç bir şey yapmadan oturup kafa dinlemekbunu o kadar az yapıyordum ki. Şu an önümde katlanacak çamaşırlar var ama ben burayı okuyorum :) çünkü canım tam olarak bunu yapmak istiyor.
En önemli yapmam gereken değişimlerden biri de çocuklarım için de bu boş zamanlarımı çoğaltmak, boş zaman demiyim de keyif aldığım rahat olduğum zamanları diyeyim :))onlarla oyun oynamak , vakit geçirmek de biriken bulaşıktan , çamaşırdan önemli olmalı. Oğlum dur şimdi işim var cümlesinin yerini, tabi ki hadi oynayalım almalı :)
Değişiyorum, gelişiyorum.
Bu yüzden artık madde yazmıyorum. Aylık plana göre bir düzen oturdu zaten ama keyfim izin verdiği kadar o da![]()
Okul biteli çok oldu da, mülakata hazırlanmam lazımdı, tembellik yaptım çalışmadım, çocuk doğurucam:):) :)Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?
Kolay gelsin herkeseBu saatten sonra 5 li olurum oldugu kadar artık bişeyler yazıyım dün sporda arka bacak çalıştık heryerim agrıyor hadi ben 5 li yazıyım NE kadar yapabilirsem
1- EVİ SÜPÜRMEK
2- wc temizlemek
3- yemek yapmak
4- ortalık toplamak
5- ütü yapmak (varsa ütüsü olan akşama resimli maraton yapalım)
Ütülerin öncesi ve sonrasını resimleyip paylaşmakKolay gelsin herkese
Resimli maraton nasıl oluyor
Maşallah sizler devam ediyorsunuz, topikte artık sayfalar ilerliyor :) yeni arkadaşlar da var. Eskilerdenchentiq
kubdef
areser
CKbeautyandsheer .
Ben ne yapıyorum, eski eflal yok artık, her gün evi silip süpüren, bal dök yala yapan, ev düzenli olmayınca çıldıran eflal yok. Yerine kendine daha çok zaman ayıran, bundan kastım boş boş öyle hiç bir şey yapmadan oturup kafa dinlemekbunu o kadar az yapıyordum ki. Şu an önümde katlanacak çamaşırlar var ama ben burayı okuyorum :) çünkü canım tam olarak bunu yapmak istiyor.
En önemli yapmam gereken değişimlerden biri de çocuklarım için de bu boş zamanlarımı çoğaltmak, boş zaman demiyim de keyif aldığım rahat olduğum zamanları diyeyim :))onlarla oyun oynamak , vakit geçirmek de biriken bulaşıktan , çamaşırdan önemli olmalı. Oğlum dur şimdi işim var cümlesinin yerini, tabi ki hadi oynayalım almalı :)
Değişiyorum, gelişiyorum.
Bu yüzden artık madde yazmıyorum. Aylık plana göre bir düzen oturdu zaten ama keyfim izin verdiği kadar o da![]()
Bu saatten sonra 5 li olurum oldugu kadar artık bişeyler yazıyım dün sporda arka bacak çalıştık heryerim agrıyor hadi ben 5 li yazıyım NE kadar yapabilirsem
1- EVİ SÜPÜRMEK
2- wc temizlemek
3- yemek yapmak
4- ortalık toplamak
Evet gittim canım, bebiş iyi bir sorun yok çok şükür, Allah razı olsun hatırlayıp sorduğun için
Bu saatten sonra 5 li olurum oldugu kadar artık bişeyler yazıyım dün sporda arka bacak çalıştık heryerim agrıyor hadi ben 5 li yazıyım NE kadar yapabilirsem
1- EVİ SÜPÜRMEK
2- wc temizlemek
3- yemek yapmak
4- ortalık toplamak
Daha yemegi koymadim ama yemek oncesi yaparim. Sonra da yemek sonrasi yaparim. Maksat eslik etmek. Varim :)Selam hanımlar
Ne güzel şenlenmiş buralar bi denk gelemiyoruz
Mutfak toplama maratonuna gelmek isteyen var mıııı?
Saat farketmez kime hangi saat uygun olursaBen varımareser Saat kaçta ? ancak türkiye saatiyle 10 dan sonra çocuklar uyuyunca yapabilirim..onlar uyanıkken yaparsam yazarım yine
12 gunluk bugun :)
Ben o saatte ya kahvalti hazirliyo ya da topluyor olurum buda maraton sonuctaİyi akşamlar hanımlar.. Cmt. den beri maratonlara katılamadım, ya denk gelmedim ya kaçırdım. Ben günlük işlerime sabah 10 -10 buçuk arası başlıyorum. Asıl maratonum o saatlerde başlıyor.Bana yarın eşlik edebilecek var mı?
Arabanız için hayırlı olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Eşine de geçmiş olsun. bu da haftalık ödev listesi:Iyi aksamlar kizlar kac gundur katilamafim araba aldik esim hastalandi evdensehir disinda derken kac gun oylece gecti yarin bir suru is var hadi odebler neydi bilamafim sayfalarda yardim eden varmiii
Eh, tamam o zaman bana uyar, bitiş kaç olsun, 12,00 iyi midir?Ben o saatte ya kahvalti hazirliyo ya da topluyor olurum buda maraton sonucta![]()