İyi geceler hanımlar Kız kardeşim ve abim geliyolar istanbuldan ben konya da yaşıyorum çay koydum onları bekliyorum. Bugun çok yoruldum hala da bitmedi maratonum :)

*İkindin tüm evi süpürdüm (malesef silemedim. Kızlar ev silmeye çok üşeniyorum 3 kez süpürüyosam 1 kez anca siliyorum bunu alışkanlık edinmem gerekiyor)
*Banyoyu dip bucak kırkladım
*eşim pazara gitmişti sebzeleri yerleştirdim
*akşam ablamlar yemege geldiler (yemeklerini getirdiler) ye iç topla kaldır çay meyve faslı falan..
*bebişi yıkadım
*kendim yıkandım
*ortalıgı topladım tv keyfi yapıyorum

Merhaba hanimlar kimse yok mu ya hu?

Odaklar ne durimda yarin son gun dimi?
Bende bugun bitirmeyi dusunuyorum insallah bana katilmak isteyen var mi?

Uzerimde bi tembellik var 2 gundur maraton olmadan kalkamiyorum bugun maratonla evi parlatmayi dusunuyorum ama bebek firsat verirse tabi :) sanirim bebisi biraz kucakci alistirdik birakinca uyaniyor :)

Ay saat 15.00 gecti ama benim isler pk bitmedi devam eden varsa ben devam ediyorum

Bir kac gundur basim agriyorpek birsey yapamiyorum
Geçmiş olsun, sağlık olsun da işler bekler boşver..
kubdef ben maratona katılamadım tembellik ağır bastı ne yazık ki..
Gün içinde yaptıklarım
Mutfak camı, balkon camını silme,
Çamaşır katlama, yerleştirme,
Egzersiz +banyo (kv)
Komşudan ziyaret,
Ev temizleme
Herkese iyi geceler..

Ev toplandi
Supuruldu
Nevresimler ve alez söküldü makinaya atildi yikandi
Bebegin bakimi yapildi
Toz alinacak ve yemek yapilacak

Bugun yaptiklarim
Ortaligi toplladm kizimla kalvahalti ypatik bulasiklar makinaya yerleştirildi yerine yerleştirildi elde tepsiler yikandi supurge yapildi yerler elde 2 kere sildi tozlar alindi kapilar silindi beyz eslar mutfak toplari kapaklari ici değil silndi çamaşir serildi ve isin sonunda ev temiz ben bitm~ş durumdayim

Son düzenleme:

maşallah enerjine hayran kaldım :). Güle güle kirletin

Gunaydin hanimlar temizlige ihtiyacim var 12.00 13.30 maratonu herkesi bekliyorum

Maratona kalktım kızlar. 1 saat kadar falan

Klasik işler.

Çamaşır as yıka Katla koy
Nevresimleri değiştir.
Bulaşık makinesi doldur boşaltma
Aksam yemegine hazırlık
Giyin ve cik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…