Katılmak isterim kızim yeni uyudu
Ben geldimMaratona kalktım kızlar. 1 saat kadar falan
Klasik işler.
Çamaşır as yıka Katla koy
Nevresimleri değiştir.
Bulaşık makinesi doldur boşaltma
Aksam yemegine hazırlık
Giyin ve cik
Bende geldimBen geldim
Kiz yikandi
Giydirildi
Saclari tarandi
Kahvalti masasi toolandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Bi kac cekmece duzenlendi
Makinaya camadir atildi
Etraftaki daginiklik toolandi
Tam da uzanmıştımKızlar maraton yapmak istermisiniiiz
19.30 21.00 arası
Benimki çamaşır serme ver mutfak toplama maratonu olacak...
Buraya uğramak ne iyi geliyordu.bu aralar çok fırsat bulamıyorum arada gelip sizleri beğenip çıkıyorum
Bulaşığı yarısı makineye konulup b.m çalıştırıldıHayırlı günler kızlar
Ben de yapabildiğim kadar maraton yapacağım inşallah
Cok gecmis olsun bir an once ayaklan insallah Allah sifa versinKüldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam dikkat etmem lazım ya kesin ondan iyileşince kaçar yine bir yerlere ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık
Çok geçmiş olsunKüldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam dikkat etmem lazım ya kesin ondan iyileşince kaçar yine bir yerlere ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık
Küldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam dikkat etmem lazım ya kesin ondan iyileşince kaçar yine bir yerlere ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık
ha_mim nerdesin benim maraton 21'de bitti ama şimdi yazabiliyorum
Yazdıklarımın hepsini yaptım extradan sofraları da silkeleyip katlayıp yerleştirdim
Maraton demesen şimdiye kadar miskin miskin yatıyordum teşekkürler :)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Küldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam dikkat etmem lazım ya kesin ondan iyileşince kaçar yine bir yerlere ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Ben de iki gündür gelemedim, çünkü yazacak bir şey yapamadım adamakıllı. Dün görünce geldi, çay, yemek, kahve farkıyla geçti. Bugün de dışarda işlerim vardı, erken çıktım, geç döndüm.. Yarına allah kerim. Herkese iyi geceler...
çok geçmiş olsun.. ben gireceğini okumamistim. Çok sevindim başarılı geçtiğini allah şifa versin inşallah. .Küldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam dikkat etmem lazım ya kesin ondan iyileşince kaçar yine bir yerlere ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık
ben de bayagi gelemiyorum ya. Çok yoğun geçiyor her şey. Ve cok çabuk.Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Ben de iki gündür gelemedim, çünkü yazacak bir şey yapamadım adamakıllı. Dün görünce geldi, çay, yemek, kahve farkıyla geçti. Bugün de dışarda işlerim vardı, erken çıktım, geç döndüm.. Yarına allah kerim. Herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?