- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Çok çok geçmiş olsun.. Allah kolaylık ve sabır versin. Senin işin de çok zor..Gerco herkes bir şekilde zorluk yaşıyor hayatta farklı farklı..İyi akşamlar arkadaşlar
Benimde eşim rahatsızdı bikaç gündür.bugünde kızım hastalandı ateş bulantı kusma var..
Bende bugün evi süpürdüm pazara gittim alınanları yerleştirdim.kızıma çorba bitki çayı yaptım.bi taraftanda habire ağlayan ufaklıkla ilgilendim.ablan hasta dedikçe başına gitti izin vermiyosun diye ağladı durdu.zar zor yemeği de yedik çok şükür şimdi mutfağı toplucam.
Maraton teklif ediyorum eşlik etmek isteyen varsa beklerim
Günaydın herkese.
Yeni "hediyelik minyatür bahçe" yapıldı.
Bizde gorelim su hediyelik minyatur bahcyi bakalim merak ettik :)Yapılacaklar;
-Kenarda duran, dolap kokan nevresimler yıkanacak. / 1 takım yıkandı.
-Çamaşırlar katlanacak. / ++++++++
-Yeni duşakabin taktırdık, onun dağınıklığı ortadan kaldırılacak. / ---------
-Banyo fayansları derzleri beyazlatılacak. / --------
Yeni "hediyelik minyatür bahçe" yapıldı.
Cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bol bol sivi tukettir cocuga sivibkaybi cok olmasinİyi akşamlar arkadaşlar
Benimde eşim rahatsızdı bikaç gündür.bugünde kızım hastalandı ateş bulantı kusma var..
Bende bugün evi süpürdüm pazara gittim alınanları yerleştirdim.kızıma çorba bitki çayı yaptım.bi taraftanda habire ağlayan ufaklıkla ilgilendim.ablan hasta dedikçe başına gitti izin vermiyosun diye ağladı durdu.zar zor yemeği de yedik çok şükür şimdi mutfağı toplucam.
Maraton teklif ediyorum eşlik etmek isteyen varsa beklerim
Günaydın herkese.
Sen bir hobiyle uğraşıyorsun anladığım kadarıyla ama ne olduğunu tam çözemedim. Ne tür bir hobi bu, merak ettim..
ha_mim dün akşamki maratonda bir şey yapamadım. Sadece kızımla özel vakit geçirdim, kv. Akşam egzersiz vs. Bir de yatakları açtım o kadar.. Akşam için pek enerji, istek ve motivasyon kalmıyor bende. Hepsini gündüz harcıyorum..
Görüşmek üzere , hoşçakalın
Bizde gorelim su hediyelik minyatur bahcyi bakalim merak ettik :)
Cok sirin olmus gercekten eline saglik aloe veralarda cok iyi olmus
Cok sirin olmus gercekten eline saglik aloe veralarda cok iyi olmus
Cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bol bol sivi tukettir cocuga sivibkaybi cok olmasin
teşekkür ederim.Çok güzel ellerinize sağlık
Sağol canım Allah razı olsun.
Zaten suyu çok içiyor aynı zamanda nane limon taze meyvesuyu tuzlu ayran veriyorum.ama kusmada olduğu için çok afedersiniz bazen hepsini geri çıkarıyor(okulda salgın varmış galiba baya gitmeyen varmış...
Hangisi hastaha_mim , çok gecmis olsun canım nasıl oldu?
geçmiş olsun.
kusmayı azaltması için nişasta peltesi yaptın mı?
bizim kusmamızı hemen kesiyor.
Sağol canım ortanca hastaydı galiba küçüğüde bulaştı onunda ateşi var
Sağol canım.yok yapmadım nasıl yapılıyor .enfeksiyona bağlı kusmayada iyi geliyor mu .ayy canım iyi gelirse duacın olurum ilaçlar fayda etmiyor çocuğum mahvoldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?