• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odak noktası olarak benim heryerin çeki düzene ihtiyacı var nere belirlenirse varım.

Günün beslisi

Ane olmanın güzelligi diyeyim sabahki belirledigim şeyleri yapamadım.

Yaptıklarım.
Kahvaltı
Mutfak toplandı az olduğu icin bulasik elde yıkandı.
Bulaşık mak. Boşaltıldı akşam yemeğinde yapıldı.
Wc. Yikandı
Küçük yıkandı.
Banyo lavabo ovulup yıkandı
Olmuş olan enzim süzülüp siselere fis fisa el sabunu sisesine konulup kullanima hazır hale getirildi.
Kuzuların emme meyve vs. Isteklerine karşılık verilip banyo yapmayacağım direnciyle mücadele edildi.
Arkadaşın bir sorununu halletmek için bir saate yakın konuşuldu.

Hee ütü yapıldı.
Evi supurup silmeye yaparız ama buzdolabında sanırım yarına kalır.

Çocuk odası (odaları) olabilir mi
Hepimizin cocugu var mi? Bende çocuk odasi yok
kubdef kubdef salon/oturma odasi da olabilir
Olabilir ama oturma odasi son odaklardan biriydi
Canım geçen ay oturma odası ve yatak odasıydı odak noktamız.salon bi çoğumuz kullanmıyor.benim aklıma yine mutfak ve banyodan başka biyer gelmiyor.mutfak antre veya banyo antre olabilir.başka fikri olan var mıııı

Bence yatak odasını yapmak isteyenler listenin tamamı olmasada yine yapsın.çünkü 15 günlük süremiz oluyor nasılsa onlarda bu 15 gün içinde hem yatak odasını hem de diğer odak noktasını yaparlar artık tabii eğer isterlerse aklıma başka bir fikir gelmedi...
Banyo guzel fikir
Bende varım gııi:KK76: beni de alın :63:
hosgeldin

Cocuk odasi ve ya yatak odası desek nasil olur hanimlar? 2. Odakta banyo olur

sivastrabzon sivastrabzon canım benim maddelerim bunlardı

Yatak Odası
Odak noktası maddelerim

.tülünü perdesini yıkamak
.perdesini ütülemek
.camını silmek
.peteği temizlemek
.avizesini silmek
.halısını silkelemek
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak
.kapısını silmek
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek
.Elektrik düğmesi prizler silinecek
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek
.elektrikli soba sökülüp temizlenecek
Teşekkürler ha_mim ha_mim ciğim.. Bugun gardrobundan basladim, artik yeni odak maddesine kadar ne kadar yapabilirsem...
kubdef kubdef ben günlük ödevi yaptım. Benim iki tane vardımkaşıklığım, ikisini de temizleyip düzenledim. Albümümüze atıyorum fotoları..

Bosver sen yatak odasi odagini ocak ayinin odagini belirleyelim onu atariz.

Sizce ocak ayinin odagi ne olsun hanımlar
Benim yeni basladığım bir odak noktam var, siz belirleyin yetisemezsem geriden geljrim artık..:KK61:

Bende varım gııi:KK76: beni de alın :63:
Buyur, hoşgelmişsin aramıza...:KK24:
Sen de hoşgeldin areser areser , yoktun bayağıdır.. Yeni yılın kutlu olsun senin de..
ha_mim ha_mim eşine mutlu yıllar diliyorum, berber nice yaşlarını kutlayın diliyorum...

Karşılıklı beğenmek mi:KK53:

Dişlerine de bakabilirmiyiz:KK70:

Öyle düşünme bence badi candır canım badiiiimmmm görmeden sevdiğim kardeşimdir:KK19: ha_mim ha_mim :KK200:

Özel mesajdan birbirimizin halini hatrını sorar destek oluruz biz kesinlikle kendine yakın hissettiğin birini seçmeni tavsiye ederim:KK19:

Canım geçen ay oturma odası ve yatak odasıydı odak noktamız.salon bi çoğumuz kullanmıyor.benim aklıma yine mutfak ve banyodan başka biyer gelmiyor.mutfak antre veya banyo antre olabilir.başka fikri olan var mıııı

Bence yatak odasını yapmak isteyenler listenin tamamı olmasada yine yapsın.çünkü 15 günlük süremiz oluyor nasılsa onlarda bu 15 gün içinde hem yatak odasını hem de diğer odak noktasını yaparlar artık tabii eğer isterlerse aklıma başka bir fikir gelmedi...

Badiimmm Banyo antre diyorum ve lütfen bir sonraki mutfak olsun :dua:

Hayirli aksamlar herkese 15.30 dan 18.30 a kadar calistim yaptiklarim: * tezgah temizlendi(yikama,silme,duvarları ,musluk lavabo dahil ). *Ocak silindi. *tezgah üstündekiler(kavanozkap.ocak gozleri,bulasiklik vs yikandi. ,kahv. bulasikalri yikandi. * buzdolabi,firin iç diş silindi,raflari ,tepsileri yikandi yerleştirildi. *Aksam yemeği yapildi. *Mutfak dolaplari dişi silindi (içi daha önce ). *Mutfak süpürüldü yerleri silindi .

Benimle badi olmak isteyen varsa evliyim 19 aylik ö m da 17 yazmisim chentiq chentiq k. Bakma canim çocuğum yok yaz 24 ev hanimiyim .

Ocak ayi odak noktası yatak odası olsa iyi olurdu ama yapmissiniz sanirim , mutfak dişinda bi yer seçilsin isterim seçilen odak noktası ile yatak odasini da inşallah aradan cikaririm.

Benim yeni basladığım bir odak noktam var, siz belirleyin yetisemezsem geriden geljrim artık..:KK61:

Buyur, hoşgelmişsin aramıza...:KK24:
Sen de hoşgeldin areser areser , yoktun bayağıdır.. Yeni yılın kutlu olsun senin de..
ha_mim ha_mim eşine mutlu yıllar diliyorum, berber nice yaşlarını kutlayın diliyorum...
Alttan dersim var der gibi alttan temizligim var :D

Back
X