• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yeni basladığım bir odak noktam var, siz belirleyin yetisemezsem geriden geljrim artık..:KK61:

Buyur, hoşgelmişsin aramıza...:KK24:
Sen de hoşgeldin @areser, yoktun bayağıdır.. Yeni yılın kutlu olsun senin de..
ha_mim ha_mim eşine mutlu yıllar diliyorum, berber nice yaşlarını kutlayın diliyorum...

Çok teşekkür ederim arkadaşım.:KK15:

Öyle düşünme bence badi candır canım badiiiimmmm görmeden sevdiğim kardeşimdir:KK19: ha_mim ha_mim :KK200:

Özel mesajdan birbirimizin halini hatrını sorar destek oluruz biz kesinlikle kendine yakın hissettiğin birini seçmeni tavsiye ederim:KK19:

Badicanıııııım ne güzel sözler bunlar.çok mutlu ettin beni.iyiki varsın canım:KK200::KK200::KK200:yeter beni yalnız bıraktığın sahalara dön artık canım:KK15:

Ocak ayi odak noktası yatak odası olsa iyi olurdu ama yapmissiniz sanirim , mutfak dişinda bi yer seçilsin isterim seçilen odak noktası ile yatak odasini da inşallah aradan cikaririm.

chentiq chentiq odak olayına bi el atıver canım kararsız kaldık.bende oyumu banyo antreden yana kullanıyorum ikisi beraber 15 gün olabilir.

19.30 20.30 maratonu yapcam gelen var mi

Ben varım mutfakta karman ile çorman halay çekiyorlar.:KK70:

Badicanıııııım ne güzel sözler bunlar.çok mutlu ettin beni.iyiki varsın canım:KK200::KK200::KK200:yeter beni yalnız bıraktığın sahalara dön artık canım:KK15:

chentiq chentiq odak olayına bi el atıver canım kararsız kaldık.bende oyumu banyo antreden yana kullanıyorum ikisi beraber 15 gün olabilir.

Döndüm badim burdayım çok şükür :nazar: @ha_mim

@chentiq benim oyumda antre ve banyo başkanEn Büyük KK

Ben varım mutfakta karman ile çorman halay çekiyorlar.:KK70:
Karman ile çorman bizim her odada halay cekiyorlar :)

2ocak
Bulasik makinasi bosaltildi
Tezgahtaki ve masadaki bulasiklar sudan gecirilerek makinaya yerlestirildi. Makina calistirildi
Tezgah masa silindi
Sut kaynatildi
Yarinin yemegine hazirlik yapildi
Yerdeki oyuncaklarin bir kismi toplandi
Yerlerdeki giysilerin bir kismi toplandi
Kuruyan camasirlar katlanmak uzere koyuldu
Cocuk uyutuluyor.
Daha yogurt yapcam.

Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?ben sivastrabzon sivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz:cool:

Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Makine boşaltıldı dolduruldu
Yarısından çoğu elde yıkandı
Tezgah ocak masa silindi
Mutfak gırgırlandı yerler silindi
Ödeve yardım edildi

Son düzenleme:
Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?ben sivastrabzon sivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz:cool:

Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Tezgah ocak masa silindi
Ödeve yardım edildi

Bana uyar:KK76:

Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Tezgah ocak masa silindi
Ödeve yardım edildi

Bu üçlü badi benimde aklıma gelmişti hatta bize tecrübeli bir badi verin:KK45:

Back
X