• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?ben sivastrabzon sivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz:cool:
Canım, teşekkur ederim, çok mutlu oldum.. Ben de seni düşündüm ama Ben_olmak Ben_olmak la badi olduğunuz için, aranıza girmeyeyim dedim.:oops: Bir de benim durum malum, size ayak uyduramam diye cekindim açıkçasi.. Ama diger arkadaslar da kabul ederse, seve seve..

Bu üçlü badi benimde aklıma gelmişti hatta bize tecrübeli bir badi verin:KK45:
bence çagrı yapın eski uyelere, etiketleyerek. Birisi görüp döner elbet:mapus:

herkes çolulu çocuklu bana uygun badi yok galliba :(

Merhaba suz tecrübelimisiniz badiniz varmi

Oyy yanlış alıntıladım yaa:KK45:
Bana mı dedin? Yanlış alıntıladım dedin ya.
Bana dediysen Tecrübeliyim ama bu aralar tembel takılıyorum:) hamileliğim biraz rahat geçmiyor, ben de ufak tefek bişeyler yapmaya çalışıyorum
Bir ara badim vardı ama, bu ara çok uğramıyor badim

Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?ben sivastrabzon sivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz:cool:

Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Makine boşaltıldı dolduruldu
Yarısından çoğu elde yıkandı
Tezgah ocak masa silindi
Mutfak gırgırlandı yerler silindi
Ödeve yardım edildi
Fikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa da sivastrabzon sivastrabzon u ben alirim

Bana mı dedin? Yanlış alıntıladım dedin ya.
Bana dediysen Tecrübeliyim ama bu aralar tembel takılıyorum:) hamileliğim biraz rahat geçmiyor, ben de ufak tefek bişeyler yapmaya çalışıyorum
Bir ara badim vardı ama, bu ara çok uğramıyor badim
Nasil gidiyor canim hamilelik iyi misin

Canım, teşekkur ederim, çok mutlu oldum.. Ben de seni düşündüm ama Ben_olmak Ben_olmak la badi olduğunuz için, aranıza girmeyeyim dedim.:oops: Bir de benim durum malum, size ayak uyduramam diye cekindim açıkçasi.. Ama diger arkadaslar da kabul ederse, seve seve..

bence çagrı yapın eski uyelere, etiketleyerek. Birisi görüp döner elbet:mapus:
..

Back
X