- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
Aman başkan özelden yazsam olurmu kurtarır mıben kimim sen bilion mu!!
16 aylik cok emince az yiyor yese de emse gam yemeyecegim ama o da yok suan hala emiyor :)Kaç aylık ti. 2 yasa yakın oyle yapıyorlar açıklaması fiziksel olarak artık çok ihtiyacı kalmadığı için yavaş yavaş iç gidişle olarak koptugunu anlıyor ve güvenli limandan kopma istemediğinden daha çok emek istiyor duygusal yani. Anneye yeteri kadar doyan bir çocuk iki yaşını dolunca memeyi bırakmakta zorlanmiyör. Benim ki önce 3 gun hic miz mizlanmadi sinra biraz mız mız etti bir hafta olunca doruğa ulaştı ama tam onucu gün benden uzaklaştırdı hissettim ve somut olarak görmek için gel oğlum süt dedim kaçtı ay babasıyla okadar güldük ki
kurtarır kurtarır. yeter ki yaz.. :):):):):):)Aman başkan özelden yazsam olurmu kurtarır mı
Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsin
Masallah sana ne guzel genc anne olmussun :) ben de cok isterdim ama kismet degilmis.o gun esimle konusuyoruz diyorum 30 yasinda evlense ben nerdeyse 60 olacagim diye :) icim gecer o zmana
Valla ben de 34 yaşındayım amakubdef ten genç gözüküyorum aramızda zannımca 10 yaş var..
önemli olan içini temiz tutmakha_mim çiğim. dışına yansıyor bir şekilde.
Yeni odak noktasına karar veremediniz heralde. bir öneri çıkmamış. ben her zamanki gibi mutfaktan başlamayı öneririm 2018 e. ne dersiniz?
Teşekkür ederimkubdef ciğim.. Bana uyar, da.. sen chentiq le badi görünüyorsun, üçlü mü olacak?
Bir de ben basılıp nasıl yapılıyor bilmiyorum, beni yonlendirirsin..
Evet haklısınha_mim düzeni bozmayalim.. sen Benim fahri ve manevi badim ol..
Olur mu asıl en yaşlınız benim.. 45 yaşındayım, bunalima girmek te bana düşer.. Asıl ben nasıl uyum sağlayacağım onu düşünüyorum bu kadar gence..
Eki Görüntüle 2088170 Eki Görüntüle 2088171 Eki Görüntüle 2088172 Eki Görüntüle 2088173
Gercekten pasakta sinir tanimiyomusum onu gordum
Dun aksam misafirim vardi yukleyemedim hanimlar bu dunun odeviydi.
Bu arada atamiyorumha_mim ya orda fazla kasilar vardi dur ben bunlari atarim dedim sonra onlari baglayip cekmecenin arkasına koydum
Son 2 aydır eşim yemek yapmaya merak sardı.. yapıyor topluyor da mutfağı sağolsun ama ne düzen kaldı mutfakta ne bişey..çelik tencerelerin halini görseniz gruptan atarsınız benionun yıkayıp koyduğunu tekrar yıkayıp koysam hemen anlıyor ben yıkamıştım onu diyor...mutfağa baktıkça bir öküz oturuyor içime nasıl paklıycam ben bunca eşyayıııııııııı
Burda bi esimin halasinin oglu disinda kimsemiz yok konu komsu da yok.sıkıntıdan yapiyor buyuk ihtimalle sabrediyorum bakalim cogu gitti azi kaldi :)Biraz yorucu oluyor biliyorum ama bana sorarsan biraz sabret onun sana ihtiyaci var .
Birde acikinca yani onun açıkma aralığını anlarsın çorba meyve vs. Birseyler ver sonra emzir. Ha evde yalnızken sıkıntidan da emmeye sarıyor istersen bir dene çocuklu ortamda seni unutur
benim çekmecelrim düzenliiHanimlar bugun ki odev 1 cekmece duzenlemek olsun
Areser benden de eski :)areser sen de yenisin sanırım badi olalım mi uyuşursak :)
hadi ya bi etiket yapılmıştı yeni dıye kimdi kıAreser benden de eski :)
Bi onceki sayfada butun isimler var sec begen al :) chentiq kubdef areser zambak ckbeauty haric hepsi yenihadi ya bi etiket yapılmıştı yeni dıye kimdi kı
he burda hoşgeldin yazınca öyle kalmış aklımda A Alaikra yeni katılmış birbirimize uygunsak badi olalım mı kaç yasındasın çor çocuk var mı?
Ooohh odak noltası banyo olursa sen.simdiden yarilamis oldun...maratonum 15.00 de başladı 16.40 da bitti sonuç :banyonunn yerleri silindi,cekçeklendi ,lavabosu ovuldu şöyle bi düzenlendi(duşa kabin ,cam mak.dahil)
lavabo ovuldu,zemini silindi
wc yıkandı
kişisel temizlik yapıldı
bulaşık yıkandı
akşam yemeğine hazırlık yapıldı
mutfak da öyel tek m .dolaplarının içi var şuanOoohh odak noltası banyo olursa sen.simdiden yarilamis oldun...
dün yazmış sanırım,belki gelirYa hakkat, o bir geldi gitti sonra, biz de unuttuk onu.. Sen hatırladın bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?