16 aylik cok emince az yiyor yese de emse gam yemeyecegim ama o da yok suan hala emiyor :)

Biraz yorucu oluyor biliyorum ama bana sorarsan biraz sabret onun sana ihtiyaci var .

Birde acikinca yani onun açıkma aralığını anlarsın çorba meyve vs. Birseyler ver sonra emzir. Ha evde yalnızken sıkıntidan da emmeye sarıyor istersen bir dene çocuklu ortamda seni unutur

Oyyy ne çok yazmışsınıııız

Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsin

Öyleyim dimizaten minyonum.annemin dediği bodur tavuk her daim piliç

Masallah sana ne guzel genc anne olmussun :) ben de cok isterdim ama kismet degilmis.o gun esimle konusuyoruz diyorum 30 yasinda evlense ben nerdeyse 60 olacagim diye :) icim gecer o zmana

Haklısın kaptanımbanyo antre dedik amaaaaaaasen bilirsin

Canım sen o kadar var mıydııımmaşallah hiç göstermiyorsun.enerjin müthişşş

Sorma canım yaa.bu hatunlar nasıl şakır şakır atıyor.valla elim on kere gidip geliyor ya lazım olursa diye.

Ohhh ne ballısın badimm.bırak yapsın adamcağız kırma hevesini.hep evde mi sanki.onun olmadığı zamanlar herşeyi elden geçir:))

Uyanık chentiq kendine nasılda genç badi bulmuşş.bu arada karar verdin mi canım artık bi karara bağlayalım yılan hikayesine döndü odak noktası...

Burda bi esimin halasinin oglu disinda kimsemiz yok konu komsu da yok.sıkıntıdan yapiyor buyuk ihtimalle sabrediyorum bakalim cogu gitti azi kaldi :)

maratonum 15.00 de başladı 16.40 da bitti sonuç :banyonunn yerleri silindi,cekçeklendi ,lavabosu ovuldu şöyle bi düzenlendi(duşa kabin ,cam mak.dahil)
lavabo ovuldu,zemini silindi
wc yıkandı
kişisel temizlik yapıldı
bulaşık yıkandı
akşam yemeğine hazırlık yapıldı

areser sen de yenisin sanırım badi olalım mi uyuşursak :)

he burda hoşgeldin yazınca öyle kalmış aklımda A Alaikra yeni katılmış birbirimize uygunsak badi olalım mı kaç yasındasın çor çocuk var mı?

Ooohh odak noltası banyo olursa sen.simdiden yarilamis oldun...

Soranlara kediyi merak öldürürmüş dersiniz Küldaşlar fırını bir güzel domol le ilaçladım ( domol kesin duyulmuştur ama duymayanlar için rossmann diye bir markette satılan fırın temizleyici ) arkasını okurken pervane kısmına sıkmayın yazılmış ama ben kaç defa kullandım hep her yere bir güzel sıkmışımdır çoluk çocuk olunca içime kurt düştü dedim açabilirmiyim olur mu olmaz mı derken açtım ama açmasaydım iyiymiş ben fırını bir güzel temizler tepsileri koyar fırınım temiz derdim ama bu sefer gerçekten temiz diyecem inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…