Eki Görüntüle 2088336 Eki Görüntüle 2088337 Soranlara kediyi merak öldürürmüş dersinizKüldaşlar fırını bir güzel domol le ilaçladım ( domol kesin duyulmuştur ama duymayanlar için rossmann diye bir markette satılan fırın temizleyici ) arkasını okurken pervane kısmına sıkmayın yazılmış ama ben kaç defa kullandım hep her yere bir güzel sıkmışımdır çoluk çocuk olunca içime kurt düştü dedim açabilirmiyim olur mu olmaz mı derken açtım ama açmasaydım iyiymiş ben fırını bir güzel temizler tepsileri koyar fırınım temiz derdim ama bu sefer gerçekten temiz diyecem inşaALLAH
Ben kac kere etiketledim gelmedi 3 gun arka arkaya mazeret bildirmeden gelmeyen 3 ay sureyle tekrar alinmamak uzere gruptan cikartikirArkadaşlar bideesoes1919 isimli arkadaş vardı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.862375/page-279#post-54158564
Günlük ödev bildirimlerini buraya yapıyoruz
Biz daha yemek yemedik sofra hazirlayarak eslik edebilirim sanaMutfak toplama maratonuna kim var
19.00 20.00 arası
çok bi işim yok ama ben de gelirim bi iki bulaşık var onları yıkayım zaten geç kalmışım :)Mutfak toplama maratonuna kim var
19.00 20.00 arası
ya ben onun daha cocuk olduğunu bilmiyordum ki.. bilsem alir miydim. Allahtan resitmis hapse falan atilmadimUyanıkchentiq kendine nasılda genç badi bulmuşş.bu arada karar verdin mi canım artık bi karara bağlayalım yılan hikayesine döndü odak noktası...
sen 1 ay kullan. Pofff diyip vir sey olmazsa ben de sokeyim. Pek hevesliyimdir tornavida islerine..Eki Görüntüle 2088336 Eki Görüntüle 2088337 Soranlara kediyi merak öldürürmüş dersinizKüldaşlar fırını bir güzel domol le ilaçladım ( domol kesin duyulmuştur ama duymayanlar için rossmann diye bir markette satılan fırın temizleyici ) arkasını okurken pervane kısmına sıkmayın yazılmış ama ben kaç defa kullandım hep her yere bir güzel sıkmışımdır çoluk çocuk olunca içime kurt düştü dedim açabilirmiyim olur mu olmaz mı derken açtım ama açmasaydım iyiymiş ben fırını bir güzel temizler tepsileri koyar fırınım temiz derdim ama bu sefer gerçekten temiz diyecem inşaALLAH
Kayip degilde gece ve hftasonu ortaya cikan desek daha dogru olur :)
Tamam gece oldu. Uzerime hafif bisiler gecireyim mi. Sonra da maratona geceriz.Kayip degilde gece ve hftasonu ortaya cikan desek daha dogru olur :)
Tamam gece oldu. Uzerime hafif bisiler gecireyim mi. Sonra da maratona geceriz.
Kendi basimayken yapasim gelmiyor. Hadi gecelim maratonaTamam gece oldu. Uzerime hafif bisiler gecireyim mi. Sonra da maratona geceriz.
Ben kac kere etiketledim gelmedi 3 gun arka arkaya mazeret bildirmeden gelmeyen 3 ay sureyle tekrar alinmamak uzere gruptan cikartikir
ya ben onun daha cocuk olduğunu bilmiyordum ki.. bilsem alir miydim. Allahtan resitmis hapse falan atilmadimyalniz kizi yoldan cikardim o kotu. Buraya geldiginde cok hamaratti. Sonra ocine chentiq kacti.:)
sen 1 ay kullan. Pofff diyip vir sey olmazsa ben de sokeyim. Pek hevesliyimdir tornavida islerine..
Biri gelsin 20 00 maratonuna luuutfeeennn
Tamam gece oldu. Uzerime hafif bisiler gecireyim mi. Sonra da maratona geceriz.
Burdan bildirim gelmemiş bana etiketlendigim halde, benim takibe mi almam lazım? Bir de bildirimleri biz mi yapacağız, belirli kişiler mi?Arkadaşlar bideesoes1919 isimli arkadaş vardı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.862375/page-279#post-54158564
Günlük ödev bildirimlerini buraya yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?