- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
maraton başlatacak var mı? 15.00 17.00 gibi veya yarım saat artırp azaltabiliriz
Anlastik o zaman :)Ben katılırım 15-17 süper
Teşekkür ederimkubdef ciğim.. Bana uyar, da.. sen chentiq le badi görünüyorsun, üçlü mü olacak?
Bir de ben basılıp nasıl yapılıyor bilmiyorum, beni yonlendirirsin..
Evet haklısın @ha_mim düzeni bozmayalim.. sen Benim fahri ve manevi badim ol..
Olur mu asıl en yaşlınız benim.. 45 yaşındayım, bunalima girmek te bana düşer.. Asıl ben nasıl uyum sağlayacağım onu düşünüyorum bu kadar gence..
Bende mutfagi yeni temizledim ,mutfak cikarsa ben de yatak odasini yapcamCogunluk banyo ve antre dedi sanki ben mi kacirdim yaaa ben mutfagi yeni temizledimmutfak karari cikarsa yatak odasini yaparim artik
Nergisim yavv 15. 30 olsa bende katılayimAnlastik o zaman :)
Nergisim yavv 15. 30 olsa bende katılayim
Son 2 aydır eşim yemek yapmaya merak sardı.. yapıyor topluyor da mutfağı sağolsun ama ne düzen kaldı mutfakta ne bişey..çelik tencerelerin halini görseniz gruptan atarsınız benionun yıkayıp koyduğunu tekrar yıkayıp koysam hemen anlıyor ben yıkamıştım onu diyor...mutfağa baktıkça bir öküz oturuyor içime nasıl paklıycam ben bunca eşyayıııııııııı
15.30a ben de katilirim pek bi isim yok ama buluruz yapacak bisiler :) ama 17.30a kadar surmeyecegi kesinOlur olur benim için farketmez 15.30 17.30 olsunBen_olmak sana uyar mi
Yarina kadar eslesmezseniz yarin aksama ben eslestircem hepiniziYok
Sen demiştin ama sen de chentiq le badisin galiba.. Farketmez herkes bir eşleşsin, kim düşerse bana olur. Da işte badilik nasıl olur bilemedim ben. Bilen biriyle olursa daha iyi olur.
Fotograf boyutu buyuk dedigi zamanlarda o fotgrafin ekran resmini alip yukleyebilirsin o zaman yukluyorEki Görüntüle 2088201 Eki Görüntüle 2088200
Benim çekmeceler küçuk ve dar oldugu için böyle ayri kullanıyorum. Bir tane daha kaşıklık vardı ama fotograf boyutu büyük diye yükleyemedim
Ay o sorun bende de var yemegi yapivercek diye seviniyorum ama sonra daha cok yoruluyorum. Cogu zaman yikamazda yikadigi zaman mutlaka gelir ben onu yikamistim makina da yer kaplamasinSon 2 aydır eşim yemek yapmaya merak sardı.. yapıyor topluyor da mutfağı sağolsun ama ne düzen kaldı mutfakta ne bişey..çelik tencerelerin halini görseniz gruptan atarsınız benionun yıkayıp koyduğunu tekrar yıkayıp koysam hemen anlıyor ben yıkamıştım onu diyor...mutfağa baktıkça bir öküz oturuyor içime nasıl paklıycam ben bunca eşyayıııııııııı
Bende varim maratonaAnlastik o zaman :)
Sen 15.30 da basla biraz gecikmeli oluversin :) amac o sure icinde bisi yapabilmek :)Nergisim yavv 15. 30 olsa bende katılayim
15.30a ben de katilirim pek bi isim yok ama buluruz yapacak bisiler :) ama 17.30a kadar surmeyecegi kesin
Yarina kadar eslesmezseniz yarin aksama ben eslestircem hepinizi
Fotograf boyutu buyuk dedigi zamanlarda o fotgrafin ekran resmini alip yukleyebilirsin o zaman yukluyor
Ay o sorun bende de var yemegi yapivercek diye seviniyorum ama sonra daha cok yoruluyorum. Cogu zaman yikamazda yikadigi zaman mutlaka gelir ben onu yikamistim makina da yer kaplamasin
Bende varim maratona
Sen 15.30 da basla biraz gecikmeli oluversin :) amac o sure icinde bisi yapabilmek :)
Hanımlar duydunuz zilin sesini eslesmesseniz görücü usulü eskeseceksiniz ona göre
grubun göz bebeklerindensin . oyunbozanı değilGrubun oyunbozanı olarak,
mutfak mı banyo mu kafamı karıştırdınızAynen chentiq bir kaçımız dedik mutfak+antre olsun diye ama postlar arttıkça aşağılarda kaldı
ahahahahahah sesli güldümHanımlar duydunuz zilin sesini eslesmesseniz görücü usulü eskeseceksiniz ona göre
Bugunun 5 lisi 1kahv bulasigi yikandi,2oturma odasinin yerleri süpürüldü silindi oturma odasinin camlari kapisi silindi.3mutfagin kapisi ,cami silindi.4.koridor süpürüldü, silindi.5.öğlen yemeği yapildi.
Kız deli sen benim lafımami alındinevli çocuksuz 20 ki yaslarda badi araniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?