Mesajlara cvp yazmaktan, besliyi unuttum. Iyi mi?
Gerçi yaptığım bir şey de yok. Gene dışardayım, internet aboneligiyle ilgili bir sorun vardı, onu halletmek için çıktım, eve geldim ilaç almaya çıktım geri, esim dr.A götürdü ama beyim alamamış, gene bana kaldı.... Sonra da ben nakavt zaten. Anca mutfağı toparladim, b.m açtım, birazdan kıza ve kv. Yemek faslı vs.. ekstra bir şey yapabilir mıyım bilmiyorum, günlük ödev için kalkabilirsem bir hamle inşallah..

Son 2 aydır eşim yemek yapmaya merak sardı.. yapıyor topluyor da mutfağı sağolsun ama ne düzen kaldı mutfakta ne bişey..çelik tencerelerin halini görseniz gruptan atarsınız beni onun yıkayıp koyduğunu tekrar yıkayıp koysam hemen anlıyor ben yıkamıştım onu diyor...mutfağa baktıkça bir öküz oturuyor içime nasıl paklıycam ben bunca eşyayıııııııııı

45 mi Kesinlikle tahmin edemezdim söylemesen mesajlarından yaptığın işlerden enerjinden en fazla 30-35 arası derdim

Selamün aleyküm

Aksam maroton varmış 40 dakika kalmış katılayim dedim mutfakta meyve kasesi kırılmıştı orayı süpürmüsken bütün evi söyle bir üstten geçeyim dedim güya ev temizdi bir baktım vakit dolmak üzere neyse y. Odasındaki çekmecelerin dışını üstünü falan sildim birde mutfak zemini ve Antrepo sildim o kadar diğer taraflar kaldı.
Bu arada dünkü ödevi yapmadım bugün yaparım demiştim ama bakalım.

Bugün ne yapıld
Kahvaltı
Mutfak top.
Wc yıkama.
kişisel bakim

Neler planlaniyor.
Ibadet ( valla mutfağı bile detaylı yazmayan ben bunu yazıyorum çünkü çocuklu biri için buda zor birsey nerdeyse bir saattir yapmak istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uymuyorki anam)

Çocukları uyutayim

Sonra Nergisin maratonuna katılayim

O yokken yap anlarsada canım söyle bir él attım bazen terapi gibi geliyo de yalan değil zaten bunalıma gitmissin ilacıda içine sinecek sekilde yapman

Bugunun 5 lisi 1kahv bulasigi yikandi,2oturma odasinin yerleri süpürüldü silindi oturma odasinin camlari kapisi silindi.3mutfagin kapisi ,cami silindi.4.koridor süpürüldü, silindi.5.öğlen yemeği yapildi.

Yok
Sen demiştin ama sen de chentiq le badisin galiba.. Farketmez herkes bir eşleşsin, kim düşerse bana olur. Da işte badilik nasıl olur bilemedim ben. Bilen biriyle olursa daha iyi olur.
Yarina kadar eslesmezseniz yarin aksama ben eslestircem hepinizi
Eki Görüntüle 2088201 Eki Görüntüle 2088200

Benim çekmeceler küçuk ve dar oldugu için böyle ayri kullanıyorum. Bir tane daha kaşıklık vardı ama fotograf boyutu büyük diye yükleyemedim
Fotograf boyutu buyuk dedigi zamanlarda o fotgrafin ekran resmini alip yukleyebilirsin o zaman yukluyor
Ay o sorun bende de var yemegi yapivercek diye seviniyorum ama sonra daha cok yoruluyorum. Cogu zaman yikamazda yikadigi zaman mutlaka gelir ben onu yikamistim makina da yer kaplamasin
Anlastik o zaman :)
Bende varim maratona
Nergisim yavv 15. 30 olsa bende katılayim
Sen 15.30 da basla biraz gecikmeli oluversin :) amac o sure icinde bisi yapabilmek :)

Hanımlar duydunuz zilin sesini eslesmesseniz görücü usulü eskeseceksiniz ona göre

Unuttuklarim varmis diş kapi silindi,dun katladigim cam yerleştirildi,yeni cam atildi serildi
Bugunun 5 lisi 1kahv bulasigi yikandi,2oturma odasinin yerleri süpürüldü silindi oturma odasinin camlari kapisi silindi.3mutfagin kapisi ,cami silindi.4.koridor süpürüldü, silindi.5.öğlen yemeği yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…