- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
Teşekkür ederim canımmmGüzel günlerde kullan canım
Qoş gördükHe canım hosgeldin
Evet oyle :) bu alıskanlıgı 15 gun yapıyoruz ya zaten alısıp her zaman yapmak ıcın boyle bırsey var alısmıs oldugumuz ıcın hep devam edıyoruzBen bu kısmı anlamadım. 15 den.sonra yeni alışkanlık belirlenip, şimdikiyle ikisi mi devam.edecek?
Ben de işlerimi bitirdim sayılır, günlük ödevi yeni gördüm dinlendikten sonra belki..
Mutfak cam, çerçeveler silindi,
Banyodan iki dolap iç dış silindi, içleri düzenlendi,
Banyo aynası silindi,
deterjanlık temizlendi.
B.m boşaltıldı,
Ç.m açıldı, çalışıyor şu an
Komşular kahveye geldi, kv. Egzersiz ve buz kaldı, o da sonraya..
Mantıklı baska ısteyen de varsa yapabılırızBence mutfak aliskanligi 30una kadar sursun bu seferlik 15ine az kaldi cunku
Gecmıs olsun Allah sıfa versınMerhaba
Ben dun pert oldum. Bugunde cocuk usutmus. Onunla ugrastim.
GunaydınBöyle biryerde mi vardı sitede:)
08.01.2018
1.renkliler yikanacak+++
2.yarim saat utu yapilacak+++
3.utulenenler yerlesecek+++
4.kisisel bakim yapilacak---
5.banyo temizlenecek+++
09.01.2018 5lisi
1.mutfak salon koridor supurulecek
2.mutfak salon koridor silinecek
3.acma ve tatli tuzlu kurabiye yapilacak
4.yatak odasi tozu alinacak
5.ders calisilacak
Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmm
Cahilmiyim neyim yaGunaydın
çalismadiğim yerden geldi..Oyy kız iyi başgan değilsin
Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmmbu nasıl bir tavır
Ooo hoşgeldin canım, kader bizi burda da bulusturdu.. Uğradin mı, kalacak mısın?Cahilmiyim neyim ya
3000 küsür saifeli topiği nasıl fark etmem
Bende bilmiyorumOoo hoşgeldin canım, kader bizi burda da bulusturdu.. Uğradin mı, kalacak mısın?
Evet, benim için de öyle oldu..Umarım kalırsın..Bende bilmiyorum
tanıdık bir sima görmek güzel:)))
Neler yaptığınızı inceliyordum
Ahaha :) baktim bildirim topigine 2 kisiyiz ben de az sert cikayim dedim samimiyetinize guvenerek mi desem suistimal ederek mi desemOyy kız iyi başgan değilsin
Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmmbu nasıl bir tavır
Hos geldiinnn :) oyle uzaktan uzaktan bakma gel :) anlat bugun neler yaptin is guc aran nasil coluk cocuk var mi...Bende bilmiyorum
tanıdık bir sima görmek güzel:)))
Neler yaptığınızı inceliyordum
Gün içinde yapılan aktiviteleri özellikle temizlik ve yemek gibi yzıyor görever alıyorsunuz bu szin daha istikrarlı olmanızı sağlıyorEvet, benim için de öyle oldu..Umarım kalırsın..
HoşbuldukHos geldiinnn :) oyle uzaktan uzaktan bakma gel :) anlat bugun neler yaptin is guc aran nasil coluk cocuk var mi...
Oyyy masallah senden ogrenecegimiz cok sey olur o zman :)Hoşbulduk
Braz kıdemliyim:) 18 yıllık evliyim 2 kızım var
Kendimi öldürmeyecek kadar temizim :)
İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?